Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Antalya

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Antalya

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi AYT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 180 €
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 50 minuuttia

Kohteen Antalya Parhaimmat Pakettimatkat

Antalya lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Antalyaan

Turkin Rivieraksikin kutsuttu Antalya on maan yksi suosituimpia lomakohteita − ja ollut sitä jo vuosikymmeniä. Antalyanlahden rannikon suurimmassa kaupungissa on noin 500 000 vakituista asukasta, ja kesän lomakaudella väkimäärä kasvaa huimasti. Antalyassa voit yhdistää kaupunkiloman ja rannalla loikoilun, ja historialliset nähtävyydet sekä erinomaiset shoppailumahdollisuudet tuovat matkaan lisää vaihtelua. Suomesta suoria lentoja Antalyaan liikennöi Finnair, mutta jos haluat etsiä halvimmat lennot Antalyaan, kannattaa sinun tutustua myös välilaskullisten yhteyksien tarjontaan. Parhaat lennot Helsinki (HEL) – Antalya (GZP) -välillä löydät sivustoltamme muutamalla klikkauksella.

Milloin Antalyaan kannattaa matkustaa?

Antalya on todella suosittu matkakohde, koska siellä auringon valo ja lämpö ovat taattuja. Matkailijoita Antalya vetää etenkin kesäkaudella, toukokuulta lokakuulle. Kuumimmillaan Antalyan kesä on heinä−elokuussa, jolloin lämpötila voi päiväsaikaan kohota yli +30 asteen. Jos pitää hieman maltillisemmista lämpötiloista, ovat touko−kesäkuu ja syys−lokakuu otollisinta aikaa Antalyassa vierailuun.

Milloin voin varata halvat lennot Helsingistä Antalyaan?

Halvan lennon Antalyaan saat parhaimmalla todennäköisyydellä vilkkaimman lomasesongin jälkeen esimerkiksi joulukuussa. Kesäkaudellekin on kuitenkin hyvät mahdollisuudet löytää edullinen lento, jos varauksen tekee ajoissa. Lento Antalyaan Gazipaşan lentokentälle kestää Finnairin suorilla lennoilla Helsinki-Vantaalta 3 tuntia 45 minuuttia, ja reitin kokonaismatka on 2 721 kilometriä. Yhden välilaskun sisältäviä lentoja Helsingistä Antalyaan operoivat myös ainakin Turkish Airlines ja Lufthansa. Tutustu sivustomme kautta saatavilla oleviin lentoihin ja valitse halvat lennot Helsingistä Antalyaan.

Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema, Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, avattiin liikenteelle vuonna 1952 Helsingin olympialaisia varten. Lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, ja rautatieasemalta sinne on nykyään suora junayhteys. Muualta päin Suomea sekä lentoaseman läheisyydessä sijaitsevilta hotelleilta linja-autot ja taksit tuovat matkustajat kätevästi suoraan terminaalin eteen. Henkilöautolla saapuville Helsinki-Vantaan lentoasemalla on viisi eri paikoitusaluetta eri etäisyydellä terminaaleista. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia, ja matkavarauksestasi tai lentoyhtiön internetsivuilta näet, kummasta oma lentosi lähtee. Lennon lähtöä odotellessasi saat aikasi mainiosti kulumaan lentoaseman lukuisissa myymälöissä ja kahvila-ravintoloissa tai rentouttavissa lounge-tiloissa.

Saapuminen Antalyan lentoasemalle

Antalyan Gazipaşan lentoasema sijaitsee aivan meren äärellä, upeiden hiekkarantojen tuntumassa noin 180 kilometrin päässä Antalyan kaupungin keskustasta. Havaş Shuttle -bussi liikennöi lentoasemalta säännöllisesti läheiseen Alanyan lomakaupunkiin, ja lentokenttätaksit puolestaan vievät matkalaiset pidemmällekin. Taksimatka Gazipaşan lentoasemalta Antalyan keskustaan maksaa hieman yli sata euroa. Lentoasemalta voit saada käyttöösi myös vuokra-auton, jolla voit jatkaa matkaa omatoimisesti.

Miten voin viettää aikaani Antalyassa?

Vaikka Antalya on tietenkin ennen muuta rantalomakohde, löytyy kaupungista myös paljon erilaisia aktiviteetteja, eikä aika siellä tule pitkäksi. Antalyassa voit harrastaa esimerkiksi sukellusta, golfia ja riippuliitoa. Ostoskaupunkina Antalya on Turkin rannikon suosikki ja sinne tullaan myös muista keskuksista. Hintatasokin on suomalaisittain edullinen, joten Antalyan myymälöissä saa helposti hankittua matkalaukun täyteen kotiin tuomisia. Kaupunkikävelyyn Antalyan vanhakaupunki Kaleiçi on upea kohde, jonka mutkittelevilla kaduilla voi pysähtyä ihastelemaan ottomaanien palatseja ja välillä istahtaa ravintolaan tai kahvilaan nauttimaan välipalaa tunnelmallisen eksoottisessa ja historiallisessa miljöössä. Antalyasta löytyy mm. 100-luvulta peräisin oleva keisari Hadrianuksen kaupunginportti, arkeologinen museo sekä kaupungin symboli, tiilinen minareetti.

Liikkuminen Antalyassa

Julkisen liikenteen käyttäminen Antalyassa on helppoa ja halpaa; Antalyan minibusseilla eli dolmuksilla pääset tutustumaan myös naapurikyliin. Erityisesti vuokra-autolla kulkevan kannattaa muistaa, että Turkin liikennekulttuuri on selvästi nopeatempoisempaa (paikoin jopa kaoottiselta vaikuttavaa) kuin Suomessa ja varuillaan kannattaa olla. Samat ohjeet koskevat myös jalankulkijoita.

Helsinki - Antalya Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Antalya?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Antalya on 180 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Antalya. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Antalya on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Antalya on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Antalya on tarjolla 33 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Antalya?

  reitillä Helsinki -- Antalya liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Antalya -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Antalya: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Antalya Intl. (AYT), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Antalya.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Antalya?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Antalya hintaan 180 €! Reitillä Helsinki -- Antalya 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Antalya (AYT)\n * Scandinavian Airlines\n * Turkish Airlines\n * Czech Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Antalya useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Antalya (AYT)\n * Scandinavian Airlines -- 11 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- AYT\n \n\n * Turkish Airlines -- 11 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- AYT\n \n\n * Czech Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- AYT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Antalya joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 11 lentoa reitillä Helsinki -- Antalya. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 33 lentoa kohteeseen Antalya (AYT).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Antalya?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Antalya kestää yleensä noin 3 tuntia, 45 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 650,02 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 45 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Antalya?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Antalya (AYT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.45\n * Aikaisin saapumisaika: 02.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 10.15\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Antalya liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Antalya liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------------------------|\n| Scandinavian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A321 SHARKLETS |\n| Turkish Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A321 SHARKLETS |\n| Czech Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A321 SHARKLETS |\n| Travel Service | AIRBUS INDUSTRIE A321 SHARKLETS |\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A321 SHARKLETS |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Antalya?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: AYT to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
ma
3.2
ti
4.2
ke
5.2
Välilaskut
AY 1943 07:55 am 12:45 pm - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)

Hotellit Antalya

Näytä kaikki 5 207 majoitusliikettä kohteessa Antalya
Akra Hotel

Akra Hotel

Lara Yolu, Antalya, Antalya
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (73 arvostelua)

  S'hemallin ostoskeskus, Karaalioglu-puisto ja Atatürkin kotimuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. ...

  Akra Hotel76 €

  Akra Hotel76 €
  Granada Luxury Belek - All Inclusive

  Granada Luxury Belek - All Inclusive

  Belek Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, No. 7-102, Belek, Antalya
    
    
   3,5/5 (4 arvostelua)

   Troy Aqua ja delfinaario, Cornelia Golf Club ja Belekin moskeija ovat 5 kilometrin päässä tästä kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta lomakeskuksesta, josta ...

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.