Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Istanbul Bangkok

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Istanbul - Bangkok

Lähtölentokentän IATA-koodi IST
Kohdelentokentän IATA-koodi BKK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 463 €
Keskimääräinen lentoaika 13 tuntia 18 minuuttia

Lennot Istanbul–Bangkok

Oletko suuntaamassa kohteeseen Bangkok? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Istanbul–Bangkok löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Bangkok on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Istanbul–Bangkok – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Istanbul–Bangkok etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Istanbul kohteeseen Bangkok saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Istanbul–Bangkok ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Bangkok?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Bangkok, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Bangkok nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Istanbul–Bangkok

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Istanbul–Bangkok maksaa tällä hetkellä vain 463 €, kallein puolestaan jopa 510 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Istanbul - Bangkok Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Istanbul – Bangkok?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Istanbul -- Bangkok on 463 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Bangkok. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Istanbul -- Bangkok on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Istanbul – Bangkok on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Istanbul -- Bangkok on tarjolla 365 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Istanbul – Bangkok?

  reitillä Istanbul -- Bangkok liikennöi 21 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Istanbul – Bangkok -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Istanbul ovat:\n\n* Ataturk Intl. (IST)\n* Sabiha Gokcen Intl. (SAW)\n\nSaapuessasi kohteeseen Bangkok voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Suvarnabhumi Intl. (BKK)\n* Don Mueang Intl. (DMK)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Bangkok.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Istanbul – Bangkok?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Istanbul -- Bangkok hintaan 463 €! Reitillä Istanbul -- Bangkok 21 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Istanbul liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Istanbul (IST) -- Bangkok (BKK)\n * Turkish Airlines\n * IndiGo Airlines\n * Thai Airways International\n\n\n\n* Lennot reitillä Istanbul (SAW) -- Bangkok (BKK)\n * Turkish Airlines\n * Qatar Airways\n * Emirates Airline\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Istanbul – Bangkok useimmin?

  * Istanbul (IST) -- Bangkok (BKK)\n * Turkish Airlines -- 152 viikoittaista lentoa reitillä IST -- BKK\n \n\n * IndiGo Airlines -- 38 viikoittaista lentoa reitillä IST -- BKK\n \n\n * Thai Airways International -- 19 viikoittaista lentoa reitillä IST -- BKK\n\n\n\n* Istanbul (SAW) -- Bangkok (BKK)\n * Turkish Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä SAW -- BKK\n \n\n * Qatar Airways -- 12 viikoittaista lentoa reitillä SAW -- BKK\n \n\n * Emirates Airline -- 4 viikoittaista lentoa reitillä SAW -- BKK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Istanbul lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Bangkok joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Turkish Airlines, liikennöivät viikoittain 152 lentoa reitillä Istanbul -- Bangkok. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Istanbul (IST) liikennöidään viikoittain 331 lentoa kohteeseen Bangkok (BKK).\n* Lentoasemalta Istanbul (SAW) liikennöidään viikoittain 34 lentoa kohteeseen Bangkok (BKK).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Istanbul – Bangkok?

  Suora lento reitillä Istanbul -- Bangkok kestää yleensä noin 9 tuntia, 35 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 552,65 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 13 tuntia, 38 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Istanbul – Bangkok?

  * Lento reitillä Istanbul (IST) -- Bangkok (BKK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 01.25\n * Aikaisin saapumisaika: 09.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 15.00\n\n\n\n* Lento reitillä Istanbul (SAW) -- Bangkok (BKK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 01.25\n * Aikaisin saapumisaika: 05.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Istanbul – Bangkok liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Istanbul -- Bangkok liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------------------|---------------------------|\n| Turkish Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| IndiGo Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Thai Airways International | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Air India Limited | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Aeroflot Russian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Istanbul – Bangkok?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: IST Saapuu: BKK la
23.11
su
24.11
ma
25.11
ti
26.11
ke
27.11
to
28.11
pe
29.11
Välilaskut
TK 68 01:50 am 03:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 58 06:35 pm 07:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 64 08:55 pm 10:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Bangkok

Näytä kaikki 3 542 majoitusliikettä kohteessa Bangkok
lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

State Tower 1055/111 Silom Road, Bangrak, Bangkok
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (115 arvostelua)

  Sri Mariammanin temppeli ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Asiatique ...

  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)120 €

  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)120 €
  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  662 Rama IV Road, Bangkok, Bangkok
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (20 arvostelua)

   Lumphinin puisto ja MBK Center -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Siam Center -ostoskeskus ja Pratunamin tori ovat myös ...

   Mandarin Hotel Managed by Centre Point70 €

   Mandarin Hotel Managed by Centre Point70 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.