Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Madrid Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Madrid - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi MAD
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 117 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 18 minuuttia

Lennot Madrid–Kööpenhamina

Oletko suuntaamassa kohteeseen Kööpenhamina? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Madrid–Kööpenhamina löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Kööpenhamina on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Madrid–Kööpenhamina – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Madrid–Kööpenhamina etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Madrid kohteeseen Kööpenhamina saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Madrid–Kööpenhamina ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Kööpenhamina, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Kööpenhamina nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Madrid–Kööpenhamina

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Madrid–Kööpenhamina maksaa tällä hetkellä vain 117 €, kallein puolestaan jopa 213 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Madrid - Kööpenhamina Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Madrid – Kööpenhamina?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Madrid -- Kööpenhamina on 117 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kööpenhamina. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Madrid -- Kööpenhamina on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Madrid – Kööpenhamina on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Madrid -- Kööpenhamina on tarjolla 493 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Madrid – Kööpenhamina?

  reitillä Madrid -- Kööpenhamina liikennöi 32 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Madrid – Kööpenhamina -lennoille?

  Löysimme alueelta Madrid vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kööpenhamina: Adolfo Suarez Madrid Barajas (MAD). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kastrup (CPH), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kööpenhamina.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Madrid – Kööpenhamina?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Madrid -- Kööpenhamina hintaan 117 €! Reitillä Madrid -- Kööpenhamina 32 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Madrid liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Madrid (MAD) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Iberia Airlines\n * Air Europa\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Madrid – Kööpenhamina useimmin?

  * Madrid (MAD) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Iberia Airlines -- 124 viikoittaista lentoa reitillä MAD -- CPH\n \n\n * Air Europa -- 62 viikoittaista lentoa reitillä MAD -- CPH\n \n\n * British Airways -- 37 viikoittaista lentoa reitillä MAD -- CPH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Madrid lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kööpenhamina joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Iberia Airlines, liikennöivät viikoittain 124 lentoa reitillä Madrid -- Kööpenhamina. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Madrid (MAD) liikennöidään viikoittain 493 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Madrid – Kööpenhamina?

  Suora lento reitillä Madrid -- Kööpenhamina kestää yleensä noin 3 tuntia, 10 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 070,78 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 11 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Madrid – Kööpenhamina?

  * Lento reitillä Madrid (MAD) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.20\n * Aikaisin saapumisaika: 10.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Madrid – Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Madrid -- Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------|\n| Iberia Airlines | Airbus A320 |\n| Air Europa | Airbus A320 |\n| British Airways | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| KLM | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Madrid – Kööpenhamina?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: MAD Saapuu: CPH la
7.12
su
8.12
ma
9.12
ti
10.12
ke
11.12
to
12.12
pe
13.12
Välilaskut
Iberia Express
I2 3730 11:35 am 02:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FR 607 12:10 pm 03:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FR 6462 06:45 am 10:05 am - Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 6112 05:00 pm 08:15 pm - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 587 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (30 arvostelua)

  Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ...

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (187 arvostelua)

   Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Hotel Kong Arthur113 €

   Hotel Kong Arthur113 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.