Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Amsterdam

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Amsterdam

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi AMS
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 104 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 6 minuuttia

Halvat lennot Tukholmasta (STO) Amsterdamiin (AMS)

Miltä tuntuisi viikonloppu iloisessa tulppaanien maassa? Tai veneristeily pitkin kaupungin läpi kiemurtelevia kanavia vieraillen välillä lukuisissa kahviloissa ja markkinoilla, joita tässä eloisassa kaupungissa riittää sen eri puolilla jokaiseen makuun? Amsterdam on hyvin kansainvälinen ja suvaitsevainen kaupunki, jossa on paljon erimaalaisia ravintoloita sekä monenlaisia tapahtumia ja konsertteja. Sieltä löytyy myös valtavasti erilaisia yöpymismahdollisuuksia, kuten hotelleja, hostelleja ja Bed & Breakfast -paikkoja. Kanavien varsilla on myös asuttavia veneitä, joista osassa on vuokrattavia huoneita. Amsterdamissa on lisäksi paljon puistoja, museoita ja taidegallerioita.

Amsterdamiin lentää Tukholmasta nopeimmillaan suoralla lennolla noin parissa tunnissa SASin, Norwegianin tai KLM:n lennolla. Tukholmasta liikennöi Amsterdamiin monta muutakin lentoyhtiötä, kuten Finnair, Lufthansa, airBaltic ja Air France. Yhdellä välilaskulla lennosta selviää yleensä 3–4 tunnissa. Vaihtoehtoja on siis monia! Vertaile vain halpoja lentoja ja hotelleja ebookersin sivulla ja varaa halvat lennot ja majoitus jo tänään. Edullisimpia lennot ovat yleensä lomasesonkien ulkopuolella.

Amsterdamin nähtävyyksiä

Yksi kaupungin suosituimmista vierailupaikoista on Anne Frankin talo, jossa voit tutustua tämän ehkä kaupungin kuuluisimman henkilön lyhyeen elämään juutalaisteinityttönä, joka kirjoitti päiväkirjaa toisen maailmansodan aikana. Talo sijaitsee kauniin Prinsengracht-kanavan varrella ja sinne on usein pitkä jono, joten vierailu kannattaa ajoittaa aikaiseen aamuun tai myöhäiseen iltapäivään. Voit ostaa lipun myös ennakkoon verkosta, jolloin et joudu jonottamaan.

Voit vierailla myös kuuluisan hollantilaisen taidemaalarin, Vincent van Goghin, taidemuseossa. Siellä saat ihailla hänen töitään, kuunnella luentoja tai osallistua opastetulle kierrokselle. Museossa esitellään muidenkin saman aikakauden taiteilijoiden hienoja töitä vaihtuvissa näyttelyissä. Perjantai-iltaisin museo on auki kello 22:een asti, muina päivinä kello 18:aan. Jos vierailet maassa kauemminkin ja museot kiinnostavat, kannattaa hankkia museokortti, jota näyttämällä pääset yli 400 museoon koko Alankomaissa. Kortin hinta on tällä hetkellä aikuisille noin 60 euroa. Kortin voimassaoloaika on Alankomaiden kansalaisille vuoden ja muille 31 päivää.

Kukkaloistosta pitävien kannattaa vierailla Amsterdamissa erityisesti huhti-toukokuussa, jolloin tulppaaniniityt ovat parhaimmillaan.

Lähtö Tukholmasta

Arlandan kansainvälinen lentoasema (IATA: ARN) sijaitsee noin 42 kilometriä pohjoiseen Tukholmasta ja 28 kilometriä etelään Uppsalasta. Tukholman keskustasta sinne pääsee helposti Flygbussarna-yhtiön bussilla, jolla matka kestää noin 45 minuuttia ja maksaa hieman yli kymmenen euroa. Bussit lähtevät keskustan Cityterminalenista 10–15 minuutin välein. Arlandan ja Tukholman keskustan väliä liikennöi myös kuusi kertaa tunnissa suuntaansa kulkeva Arlanda Express -juna, jolla 20 minuutin matka maksaa noin 30 euroa. Lentoasemalla on neljä terminaalia, joista terminaalit 2 ja 5 ovat kansainvälisten lentojen käytössä ja terminaalit 3 ja 4 kotimaisten lentojen käytössä.

Bromman lentoasema (IATA: BMA) puolestaan sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Bussi lähtee Cityterminalenista 20–30 minuutin välein, ja matka taittuu noin 20 minuutissa. Flygbussarna veloittaa matkasta noin 8 euroa. Lippuja näihin kaikkiin voit ostaa joko verkosta tai paikan päältä automaatista tai tiskiltä.

Saapuminen Amsterdamiin

Amsterdamin Schiphol-lentoasema (IATA: AMS) sijaitsee noin 20 kilometriä lounaaseen Amsterdamin keskustasta. Se on matkustajamäärillä mitattuna Euroopan viidenneksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalta on hyvät ja nopeat yhteydet keskustaan. Amsterdam Airport Express -bussi (numero 197) lähtee aina 15 minuutin välein bussipysäkiltä B9. Matka keskustaan maksaa 5 euroa ja kestää noin 30 minuuttia. Keskustaan liikennöi muitakin busseja, jotka lähtevät Schiphol Plazan ulkopuolella olevalta pysäkiltä.

Nopein tapa siirtyä keskustaan on juna, jolla matka kestää vain 15 minuuttia ja jossa lipun hinta on noin neljä euroa. Juna lähtee lentoaseman alla olevalta Schipholin juna-asemalta. Junalla pääset kätevästi eri puolille Amsterdamia. Voit myös ostaa 15 euroa maksavan päivälipun (kahden päivän lippu 20 euroa), jolla voit matkustaa rajattomasti kaikissa busseissa, raitiovaunuissa, metroissa ja julkisen liikenneoperaattorin GVB:n lautoissa Amsterdamin alueella vuorokauden ajan. Lippu sisältää myös meno-paluun 2. luokan junassa Schipholin ja minkä tahansa Amsterdamin aseman välillä. Tavallisia junalippuja saa automaateista ja tiskiltä, päivälippuja voit ostaa Schipholin tiskeiltä tai monista paikoista Amsterdamista.

Welkom in Amsterdam!

Tukholma - Amsterdam Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Amsterdam?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Amsterdam on 104 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Amsterdam. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Amsterdam on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Amsterdam on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Amsterdam on tarjolla 460 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Amsterdam?

  reitillä Tukholma -- Amsterdam liikennöi 20 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Amsterdam -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Amsterdam.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Amsterdam?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Amsterdam hintaan 104 €! Reitillä Tukholma -- Amsterdam 20 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Amsterdam (AMS)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * KLM\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Amsterdam (AMS)\n * Finnair\n * Brussels Airlines\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Amsterdam useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Amsterdam (AMS)\n * Scandinavian Airlines -- 224 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- AMS\n \n\n * Lufthansa -- 43 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- AMS\n \n\n * KLM -- 36 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- AMS\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Amsterdam (AMS)\n * Finnair -- 11 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- AMS\n \n\n * Brussels Airlines -- 11 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- AMS\n \n\n * Malmö Aviation -- 11 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- AMS\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Amsterdam joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 224 lentoa reitillä Tukholma -- Amsterdam. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 427 lentoa kohteeseen Amsterdam (AMS).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 33 lentoa kohteeseen Amsterdam (AMS).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Amsterdam?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Amsterdam kestää yleensä noin 2 tuntia, ja lennetty etäisyys on 1 158,48 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 9 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 13 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Amsterdam?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Amsterdam (AMS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.30\n * Aikaisin saapumisaika: 08.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.25\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Amsterdam (AMS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.55\n * Aikaisin saapumisaika: 11.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.50\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Amsterdam liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Amsterdam liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| KLM | Airbus A320 |\n| Finnair | Airbus A320 |\n| Air France | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Amsterdam?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Amsterdam

Näytä kaikki 1 541 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
ibis budget Amsterdam City South

ibis budget Amsterdam City South

Prof. J. H. Bavincklaan 1, Amstelveen
  2.5 kautta 5.0
   
   
  3,7/5 (23 arvostelua)

  Amsterdamse Bos -puisto on 1,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Vondelpark (puisto) ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. ...

  ibis budget Amsterdam City South34 €

  ibis budget Amsterdam City South34 €
  citizenM Schiphol Airport Hotel

  citizenM Schiphol Airport Hotel

  Jan Plezierweg 2, Schiphol
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (43 arvostelua)

   RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous ...

   citizenM Schiphol Airport Hotel79 €

   citizenM Schiphol Airport Hotel79 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.