Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Bangkok

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Bangkok

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi BKK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 435 €
Keskimääräinen lentoaika 16 tuntia 5 minuuttia

Varaa halvat lennot Tukholmasta Bangkokiin

Kaukomaille matkustaminen on muuttunut jopa varsin arkipäiväiseksi puuhaksi, mutta aivan ilmaista huvia se ei ole. Monien suosittujen matkailumaiden, kuten Thaimaan, hintataso saattaa helliä suomalaisturistin kukkaroa, mutta lentolippujen hinta kirpaiseekin sitten tuplasti. Vain harvalle matkailijalle tulee mieleen etsiä halpoja lentoja Tukholmasta Bangkokiin tutun ja turvallisen Helsingin-reitin sijaan. Tukholmassa on kolme lentoasemaa, joista Arlanda on kaukomatkailijalle hyödyllisin. Tukholman kautta kiertäminen ei ehkä ensi alkuun vaikuta kovin kätevältä tavalta matkustaa Bangkokiin, mutta Arlandalta liikennöidään suoria ja edullisia lentoja Thaimaan lämpöön. Lennot Tukholmasta Bangkokiin palvelevat niin Aasian kiertämistä suunnittelevia reppureissaajia kuin rantalomasta haaveilevia rentoutujia. Bangkok itsessään on huumaavan monipuolinen kaupunki, jossa matkailija ei varmasti ehdi kyllästyä. Suuntaa Tukholmaan ja kiidä sieltä Thaimaan pääkaupunkiin.

Kuumankostea Thaimaa ja Bangkokin vilkas metropoli

Suosituin aika Thaimaan-lomalle on ehdottomasti marraskuun ja helmikuun välille sijoittuva viileä kausi, jolloin sateita on vähän ja lämpötilat pysyvät maltillisen korkeina. Thaimaan mittakaavassa ”viileä” ja ”maltillinen” ovat tosin hyvin suhteellisia käsitteitä, sillä päivän keskilämpötila pyörii silloinkin lähempänä kolmeakymmentä astetta. Talvikuukausina lento Tukholmasta Bangkokiin kannattaa olla varattuna reilusti etukäteen, sillä ehdottomasti suurin määrä matkailijoita saapuu silloin Thaimaahan. Aurinkolomalle haikailevat rantaleijonat suuntaavat esimerkiksi Bangkokista kaakkoon sijaitsevalle Pattayalle tai kauempana etelässä sijaitseviin kohteisiin, kuten Phuketiin ja Krabiin. Bangkokista ei tosin kannata kiirehtiä pois: lennon Tukholmasta Bangkokiin voi varata vaikka pelkästään kaupunkilomailua varten. Kaupunki on täynnä upeita buddhalaistemppeleitä ja toisistaan jyrkästi poikkeavia kaupunginosia. Katukeittiöiden tarjonta on huippuluokkaa, ja shoppailijoille löytyy sekä moderneja ostoskeskuksia että paikallistunnelmaa henkiviä markkinoita.

Edulliset suorat lennot Tukholmasta Bangkokiin

Helsinki-Vantaalta on tarjolla vain rajoitetusti lentovaihtoehtoja Bangkokiin, eikä halpalentoyhtiöiden lentoja ole tarjolla käytännössä lainkaan. Vertaile suoria lentoja Tukholmasta Bangkokiin ebookersin sivuilla ja valitse nopea ja edullinen lento Thaimaan lämpöön. Arlandan lentoasemalta liikennöi Bangkokiin useita lentoyhtiöitä, joilla matka Ruotsista Thaimaahan kestää noin yksitoista tuntia. Parhaimman matkustussesongin aikaan suorien lentojen suhteen on sopivasti valinnanvaraa. Esimerkiksi Norwegian Air Shuttlen lennot Bangkokista Tukholmaan ovat hinnaltaan erittäin kohtuullisia ja niitä on tarjolla lähes jokaisena viikonpäivänä molempiin suuntiin. Myös Thai Airways Internationalin lennot ovat hyvä vaihtoehto Bangkokiin suuntaaville matkustajille. Tarjolla on myös yksi tai kaksi välilaskua sisältäviä yhteyksiä Bangkokiin, mutta suorien lentojen hyvä tarjonta riittää varmasti sesonkiaikaan matkustaville.

Lähtö Tukholman Arlandasta

Tukholman kautta matkaa Bangkokiin harkitsevien suomalaisten kannattaa nähdä hieman vaivaa reittinsä suunnittelussa, sillä loman hinnassa voi helposti säästää useita satoja euroja. Halvat lentoliput Tukholmasta Bangkokiin löytäneiden matkailijoiden kannattaa usein varata lento kotimaan kentältä Tukholmaan erilliselle lipulle, sillä se saattaa olla halvempaa kuin jatkolennon sisällyttäminen samalle lipulle. Tällöin on ehdottoman tärkeää varmistaa, että Arlandassa on runsaasti aikaa vaihtaa seuraavaan koneeseen, sillä lähtöselvitys ja turvatarkastus pitää hoitaa uudestaan Tukholman päässä. Tukholman keskustaan voi saapua myös esimerkiksi autolautalla ja jatkaa sieltä matkaa noin 42 kilometrin päässä sijaitsevalle Arlandan lentoasemalle. Nopein yhteys on Arlanda Express -juna, jolla matka taittuu noin 20 minuutissa, mutta tarjolla on myös lentokenttäbusseja.

Saapuminen Bangkokiin

Thaimaassa matkailija saapuu komealla nimellä varustetulle Suvarnabhumin kansainväliselle lentoasemalle (IATA: BKK), joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Bangkokista. Lentoasemalta pääsee suoraan Bangkokin keskikaupungilla sijaitsevalle Phaya Thain asemalle kätevästi junalla noin puolessa tunnissa. Bangkokin lentoasemalta on hyvät bussiyhteydet sekä Bangkokiin että muihin Thaimaan suosituimpiin kohteisiin. Taksilla matkustaminen on suosituin tapa siirtyä kentältä Bangkokiin, mutta muista valita kilometrimittarilla varustettu luotettava kulkupeli.

Tukholma - Bangkok Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Bangkok?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Bangkok on 435 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Bangkok. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Bangkok on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Bangkok on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Bangkok on tarjolla 274 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Bangkok?

  reitillä Tukholma -- Bangkok liikennöi 21 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Bangkok -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\n\nSaapuessasi kohteeseen Bangkok voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Suvarnabhumi Intl. (BKK)\n* Don Mueang Intl. (DMK)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Bangkok.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Bangkok?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Bangkok hintaan 435 €! Reitillä Tukholma -- Bangkok 21 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Bangkok (BKK)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Thai Airways International\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Bangkok (BKK)\n * Finnair\n * Malmö Aviation\n * Brussels Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Bangkok useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Bangkok (BKK)\n * Scandinavian Airlines -- 98 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- BKK\n \n\n * Lufthansa -- 32 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- BKK\n \n\n * Thai Airways International -- 18 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- BKK\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Bangkok (BKK)\n * Finnair -- 8 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- BKK\n \n\n * Malmö Aviation -- 7 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- BKK\n \n\n * Brussels Airlines -- 1 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- BKK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Bangkok joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 98 lentoa reitillä Tukholma -- Bangkok. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 258 lentoa kohteeseen Bangkok (BKK).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 16 lentoa kohteeseen Bangkok (BKK).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Bangkok?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Bangkok kestää yleensä noin 10 tuntia, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 8 339,45 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 17 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 13 tuntia, 49 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Bangkok?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Bangkok (BKK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 14.30\n * Aikaisin saapumisaika: 05.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 06.55\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Bangkok (BKK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.55\n * Aikaisin saapumisaika: 05.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 14.50\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Bangkok liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Bangkok liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------------------|--------------------------|\n| Scandinavian Airlines | BOEING 777-300 PASSENGER |\n| Lufthansa | BOEING 777-300 PASSENGER |\n| Thai Airways International | BOEING 777-300 PASSENGER |\n| Qatar Airways | BOEING 777-300 PASSENGER |\n| Finnair | BOEING 777-300 PASSENGER |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Bangkok?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Bangkok

Näytä kaikki 3 848 majoitusliikettä kohteessa Bangkok
iSanook Bangkok

iSanook Bangkok

118, Soi Songphra, Siphraya Road, Kwang Maha Pruttaram, Khet Bangrak, Bangkok, Bangkok
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (48 arvostelua)

  River City Shopping Complex (ostoskeskus), Si Phrayan satama ja Patpongin yömarkkinat sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lumphinin puisto ja MBK ...

  iSanook Bangkok42 €

  iSanook Bangkok42 €
  Shangri-la Bangkok

  Shangri-la Bangkok

  89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (35 arvostelua)

   Bangkokin jokiranta ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. King Power MahaNakhon -pilvenpiirtäjä ja Patpongin ...

   Shangri-la Bangkok182 €

   Shangri-la Bangkok182 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.