Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Chicago

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi CHI
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 0 minuuttia

Lennot Tukholma–Chicago

Oletko suuntaamassa kohteeseen Chicago? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Chicago löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Chicago on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Chicago – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Chicago etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Chicago saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Chicago ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Chicago?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Chicago, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Chicago nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Chicago

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Chicago maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Chicago

Onko kohteiden Tukholma ja Chicago välillä suoria lentoja?

Kaipaatko lomalle? Vai kaipaatko paremman puoliskosi kanssa romanttiselle matkalle? Mistä tahansa syystä Chicago onkin lomakohteesi, SAS lentää suoria lentoja kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Chicago, IL (ORD-O'Haren kansainvälinen lentoasema) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Chicago välillä kestää?

6 900 km pituiseen lentomatkaan saattaa mennä vain 9 tuntia, mutta yleensä tämä lentomatka kestää 9 tuntia 1 minuutti. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, Finnair ja Iberia tarjoavat suoria lentoja kohteiden Tukholma ja Chicago välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Chicago välisille lennoille?

Tarkista alla oleva lista nähdäksesi suosituimmat reitit välillä Tukholma - Chicago:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) - Chicago, IL (ORD-O'Haren kansainvälinen lentoasema) – 67 lentoa viikossa
  • Tukholma (ARN-Arlanda) - Chicago, IL (MDW-Midwayn kansainvälinen lentoasema) – 9 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) - Chicago, IL (ORD-O'Haren kansainvälinen lentoasema) – 7 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Chicago välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, ruoan laatu ja luotettavuus ovat muutamia lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Vaikka useat eri lentoyhtiöt tarjoavat lentoja reitille Tukholma – Chicago, tässä ovat vain niistä parhaimmat:

  • Finnair, 135 lentoa kuussa
  • Iberia, 95 lentoa kuussa
  • American Airlines, 60 lentoa kuussa
  • British Airways, 60 lentoa kuussa
  • Air Canada, 60 lentoa kuussa
  • SAS, 30 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Chicago välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Tukholma – Chicago on helppoa. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 10 päivittäisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Chicago

Näytä kaikki 1 935 majoitusliikettä kohteessa Chicago
103 €
The Godfrey Hotel Chicago

The Godfrey Hotel Chicago

4.5 kautta 5.0 127 West Huron, at LaSalle, Chicago, IL
The Godfrey Hotel Chicago on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta State Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 221 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
105 €
LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton

LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton

4.5 kautta 5.0 85 East Wacker Drive, Chicago, IL
LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chicago Riverwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 452 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
57 €
Best Western Grant Park Hotel

Best Western Grant Park Hotel

2.5 kautta 5.0 1100 S Michigan Ave, Chicago, IL
Best Western Grant Park Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grant Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 172 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.