Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat 3 tähden hotellit El Palo

Holiday Inn Express Malaga Airport 56 €
Holiday Inn Express Malaga Airport

Holiday Inn Express Malaga Airport

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Holiday Inn Express Malaga Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo del Aeropuerto de Málaga. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 122 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

  Apartamentos Bajondillo 54 €
  Apartamentos Bajondillo

  Apartamentos Bajondillo

  Paseo Maritimo s/n, Torremolinos, Malaga
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Apartamentos Bajondillo on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 622 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Hotel Ritual Torremolinos - Adults only 65 €
   Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

   Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

   Calle de Brasil, 2, Torremolinos, Malaga
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Ritual Torremolinos - Adults only on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 187 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

    Hotel Málaga Nostrum 54 €
    Hotel Málaga Nostrum

    Hotel Málaga Nostrum

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Málaga Nostrum on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Málagan satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 81 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Hotel Don Paco 65 €
     Hotel Don Paco

     Hotel Don Paco

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Don Paco on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja British Consulate on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      La Barracuda 47 €
      La Barracuda

      La Barracuda

      Avd. de Espana, 1-3 y 5, Playa de Montemar, Torremolinos, Malaga
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       La Barracuda on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 234 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

       BH Atarazanas Málaga Boutique Hotel 59 €
       BH Atarazanas Málaga Boutique Hotel

       BH Atarazanas Málaga Boutique Hotel

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        BH Atarazanas Málaga Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä viinitilan ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Hotel Campanile Málaga Aeropuerto 59 €
        Hotel Campanile Málaga Aeropuerto

        Hotel Campanile Málaga Aeropuerto

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Campanile Málaga Aeropuerto on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palacio de Deportes José María Martín Carpena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 114 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

         Viimeisimmät El Palo hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.