Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Alhaurín de la Torre

Apartamentos Bajondillo 54 €
Apartamentos Bajondillo

Apartamentos Bajondillo

Paseo Maritimo s/n, Torremolinos, Malaga
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apartamentos Bajondillo on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 622 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Pierre & Vacances Benalmadena Principe 78 €
  Pierre & Vacances Benalmadena Principe

  Pierre & Vacances Benalmadena Principe

    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pierre & Vacances Benalmadena Principe on saanut hyvää palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Arroyo de La Mielin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 134 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Pinar Apartments 88 €
   Pinar Apartments

   Pinar Apartments

     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pinar Apartments on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Apartamentos Nono Charming Stay 69 €
    Apartamentos Nono Charming Stay

    Apartamentos Nono Charming Stay

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Apartamentos Nono Charming Stay on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 56 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Picasso Suites Málaga Apartamento 74 €
     Picasso Suites Málaga Apartamento

     Picasso Suites Málaga Apartamento

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Picasso Suites Málaga Apartamento on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos 48 €
      Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos

      Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos

      Avda de la Encarnacion 2, Costa del Sol, Fuengirola, Malaga
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Centro Comercial Miramarin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja allasbaarin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 156 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja parvekkeen.

       Sol Timor Apartaments Hae hinnat
       Sol Timor Apartaments

       Sol Timor Apartaments

       Salvador Allende 51, Torremolinos, Malaga
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sol Timor Apartaments on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 343 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Casa de la Merced Suites 68 €
        Casa de la Merced Suites

        Casa de la Merced Suites

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Casa de la Merced Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Royal Oasis Club at Pueblo Quinta by Diamond Resorts 36 €
         Royal Oasis Club at Pueblo Quinta by Diamond Resorts

         Royal Oasis Club at Pueblo Quinta by Diamond Resorts

           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Royal Oasis Club at Pueblo Quinta by Diamond Resorts on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Selwo Marina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Marriott's Marbella Beach Resort 119 €
          Marriott's Marbella Beach Resort

          Marriott's Marbella Beach Resort

          Crta de Cadiz, KM 193, Urb Marbella del Este, Marbella, Malaga
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Marriott's Marbella Beach Resort on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Artola. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 288 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

           Ona Alanda Club Marbella 59 €
           Ona Alanda Club Marbella

           Ona Alanda Club Marbella

           Carretera de Cadiz km 192, Marbella, Malaga
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Ona Alanda Club Marbella on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 3 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 150 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja kalustetun parvekkeen/pation.

            First Flatotel International 38 €
            First Flatotel International

            First Flatotel International

              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             First Flatotel International on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Yucasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 156 huoneistoa 12 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Alhaurín de la Torre, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Alhaurín de la Torre todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Alhaurín de la Torre – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Alhaurín de la Torre, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Alhaurín de la Torre nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Alhaurín de la Torre sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Alhaurín de la Torre nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Alhaurín de la Torre Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Alhaurín de la Torre hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Alhaurín de la Torre

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Alhaurín de la Torre, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Alhaurín de la Torre parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Alhaurín de la Torre, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Alhaurín de la Torre todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Alhaurín de la Torre – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Alhaurín de la Torre, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Alhaurín de la Torre nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Alhaurín de la Torre sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Alhaurín de la Torre nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Alhaurín de la Torre Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Alhaurín de la Torre hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Alhaurín de la Torre

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Alhaurín de la Torre, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Alhaurín de la Torre parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Alhaurín de la Torre

             Näytä kaikki 8 509 majoitusliikettä kohteessa Alhaurín de la Torre
             Cortijo Chico Málaga Airport 60 €
             Cortijo Chico Málaga Airport

             Cortijo Chico Málaga Airport

             Avenida de las Americas, s/n, Alhaurín de la Torre, Malaga
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Museo del Aeropuerto de Málaga, Aqualand Torremolinos ja Playa de los Álamosin ranta ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Parador de Málaga Golf ja Molino de Incan kasvitieteellinen puutarha ovat myös 10 kilometrin päässä.

              Chambres Chez L'Habitant 75 €
              Chambres Chez L'Habitant

              Chambres Chez L'Habitant

              Calle Arroyo de la Miel, 240, Alhaurín de la Torre, Malaga
                
               2.5 kautta 5.0 Tähteä

               Lauro Golf, Los Alamos ja Bajondillon ranta ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta majatalosta. Playa de los Álamosin ranta ja Parador de Málaga Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Villa Andaluza Uima-allas ja Yksityinen Puutarha Hae hinnat
               Villa Andaluza Uima-allas ja Yksityinen Puutarha

               Villa Andaluza Uima-allas ja Yksityinen Puutarha

                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Lauro Golf, Aqualand Torremolinos ja Los Alamos ovat 15 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta mökistä. Playa de los Álamosin ranta ja Bajondillon ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Villas del Alba Hae hinnat
                Villas del Alba

                Villas del Alba

                Camino del Comendador, 242, La Alqueria, Alhaurín de la Torre, Malaga
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Lauro Golf on 2,3 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta huoneistohotellista. Playa de los Álamosin ranta ja Alhaurín Golf Resort sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Aqualand Torremolinos ja La Carihuelan ranta ovat myös 20 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.