Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Clichy-Levallois Train Station

73 €
Au Cadran Bleu

Au Cadran Bleu

141 Rue Aristide Briand, Levallois-Perret
Au Cadran Bleu sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Faubourg Saint-Honore. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 52 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
70 €
Hotel Briand

Hotel Briand

3.0 kautta 5.0
Hotel Briand on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Faubourg Saint-Honore. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.
Hae hinnat
Odalys City Paris Levallois

Odalys City Paris Levallois

34 Rue Jules Verne, Levallois-Perret
Odalys City Paris Levallois on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Parc Monceau (puisto) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa residenssissä on 62 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Vierailija Pariisi! Studio Cozy Près du Station Clichy-levallois + Accès Espace Fitness

Vierailija Pariisi! Studio Cozy Près du Station Clichy-levallois + Accès Espace Fitness

34 rue Jules Verne, Levallois-Perret, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Riemukaari. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Aparthotel Adagio access Paris Clichy

Aparthotel Adagio access Paris Clichy

3.0 kautta 5.0 19-23 Avenue Anatole France, Clichy, Hauts-de-Seine
Aparthotel Adagio access Paris Clichy on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Moulin Rouge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 139 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
121 €
Novotel Paris 17

Novotel Paris 17

4.0 kautta 5.0 34 Avenue de La Porte d Asnieres, Pariisi, Paris
Novotel Paris 17 on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 140 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
L'IMPRIMERIE Hôtel

L'IMPRIMERIE Hôtel

4.0 kautta 5.0 15 rue Victor Méric, Clichy
L'IMPRIMERIE Hôtel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Moulin Rouge. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 49 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

4.0 kautta 5.0 3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
Hyatt Regency Paris Etoile on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 995 huonetta 34 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
94 €
Hôtel Elysées-Opéra

Hôtel Elysées-Opéra

3.0 kautta 5.0 17, Rue de Turin, Pariisi, Paris
Hôtel Elysées-Opéra on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moulin Rouge. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Lentokenttähotellit Clichy-Levallois Train Station

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Clichy-Levallois Train Station läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Clichy-Levallois Train Station edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Clichy-Levallois Train Station voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Clichy-Levallois Train Station, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Clichy-Levallois Train Station läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Clichy-Levallois Train Station ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Clichy-Levallois Train Station ajoissa

Tarjoukset lentokentän Clichy-Levallois Train Station hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Clichy-Levallois Train Station hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Clichy-Levallois Train Station ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Clichy-Levallois Train Station hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeksi varatut Pariisi Hotellit

Viimeisimmät hotelliarvostelut Pariisi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.