Pääosion alkuosa

Suositut Lomakeskukset – Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai 219 €
FIVE Palm Jumeirah Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai

No. 1 The Palm, Palm Jumeirah, Dubai
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  FIVE Palm Jumeirah Dubai on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Emiraattien golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 470 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

  Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa 218 €
  Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

  Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

  East Crescent Road, Dubai
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaventure Waterpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 361 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.

   Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina 162 €
   Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina

   Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina

   Al Sofouh Road, Jumeirah Beach, Dubai
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 220 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina 234 €
    The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina

    The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina

    Dubai Marina, Po Box 213084, Dubai
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 294 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

     Mandarin Oriental Jumeira, Dubai 661 €
     Mandarin Oriental Jumeira, Dubai

     Mandarin Oriental Jumeira, Dubai

     Jumeira 1, Jumeirah Road, Dubai
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mandarin Oriental Jumeira, Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai International Art Centre (taidekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 256 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Jumeirah Al Naseem 487 €
      Jumeirah Al Naseem

      Jumeirah Al Naseem

      King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Jumeirah Al Naseem on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burj al-arab. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 430 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

       Jumeirah Dar Al Masyaf 361 €
       Jumeirah Dar Al Masyaf

       Jumeirah Dar Al Masyaf

       King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Jumeirah Dar Al Masyaf on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madinat Jumeirah. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 283 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.

        Lapita, Dubai Parks and Resorts, Autograph Collection 179 €
        Lapita, Dubai Parks and Resorts, Autograph Collection

        Lapita, Dubai Parks and Resorts, Autograph Collection

        Sheikh Zayed Road, Jebel Ali
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lapita, Dubai Parks and Resorts, Autograph Collection on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Dubai teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 504 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja pillowtop-patjallisen sängyn.

         Caesars Palace Bluewaters Dubai 367 €
         Caesars Palace Bluewaters Dubai

         Caesars Palace Bluewaters Dubai

         Bluewaters Island D94, Dubai, Dubai
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Caesars Palace Bluewaters Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dubai Marina on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 194 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

          Caesars Resort 287 €
          Caesars Resort

          Caesars Resort

          Bluewaters Island, Dubai, Dubai
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Caesars Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 301 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Nikki Beach Resort & Spa Dubai 358 €
           Nikki Beach Resort & Spa Dubai

           Nikki Beach Resort & Spa Dubai

           Pearl Jumeira, Dubai
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Nikki Beach Resort & Spa Dubai on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dubain museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 132 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

            JA Palm Tree Court 124 €
            JA Palm Tree Court

            JA Palm Tree Court

            Within JA The Resort, Jebel Ali Beach, Jebel Ali, Dubai
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             JA Palm Tree Court on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bollywood Parks™ Dubaiin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 212 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Dubai Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Dubai tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Dubai Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Dubai parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Dubai Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Dubai Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Dubai tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Dubai Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Dubai Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Dubai parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Dubai Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Dubai

             Näytä kaikki 2 479 majoitusliikettä kohteessa Dubai
             Atlantis The Palm 343 €
             Atlantis The Palm

             Atlantis The Palm

             Crescent Road, The Palm, Dubai
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Aquaventure Waterpark on 0,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Al Sufouhin ranta ja Dubai College sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Jumeirahin ranta ja Dubai Marina ovat myös 15 kilometrin päässä.

              Shangri La Hotel Dubai 193 €
              Shangri La Hotel Dubai

              Shangri La Hotel Dubai

              Sheikh Zayed Road, P.o. Box 75880, Dubai
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Dubai International Financial Centre (alue), Dubai Mall ja Dubai International Convention and Exhibition Centre sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Burj Khalifa ja City Walk -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Financial Centren metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Emirates Towersin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

               Dubai International Airport Terminal 3 Hotel 220 €
               Dubai International Airport Terminal 3 Hotel

               Dubai International Airport Terminal 3 Hotel

               Dubai Airports, Dubai
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Dubai Tennis Stadium, Deiran keskusta ja Dubai Festival City -ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Festival Center (ostos- ja viihdekeskus) sijaitsee 4,5 kilometrin päässä. Airport Terminal 3:n metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Airport Terminal 1:n metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

                Premier Inn Dubai International Airport 60 €
                Premier Inn Dubai International Airport

                Premier Inn Dubai International Airport

                Opposite Terminal 3, via Street 52b, Dubai International Airport, Dubai
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Dubai Tennis Stadium on 2,2 kilometrin ja Dubai Festival City -ostoskeskus on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Festival Center (ostos- ja viihdekeskus) sijaitsee 3,3 kilometrin päässä. Emiratesin metroasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.