Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Lomakeskukset Yhdistyneet arabiemiirikunnat

292 €
Jumeirah Al Naseem

Jumeirah Al Naseem

5.0 kautta 5.0 King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Al Naseem on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 430 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
126 €
FIVE Palm Jumeirah Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai

5.0 kautta 5.0 No. 1 The Palm, Palm Jumeirah, Dubai
FIVE Palm Jumeirah Dubai on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 470 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Emerald Palace Kempinski Dubai

Emerald Palace Kempinski Dubai

5.0 kautta 5.0 Crescent west Palm Jumeirah, Dubai, DXB
Emerald Palace Kempinski Dubai on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aquaventure Waterpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 391 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
274 €
Jumeirah Dar Al Masyaf

Jumeirah Dar Al Masyaf

5.0 kautta 5.0 King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Dar Al Masyaf on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Souk Madinat Jumeirah (ostosalue). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 283 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
857 €
Zaya Nurai Island

Zaya Nurai Island

5.0 kautta 5.0 Sheikh Khalifah Bin Zayed, Abu Dhabi
Zaya Nurai Island on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 32 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
106 €
Ajman Saray, a Luxury Collection Resort, Ajman

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort, Ajman

5.0 kautta 5.0 Sheikh Humaid Bin Rashid Al Nuaimi St., Ajman
Ajman Saray, a Luxury Collection Resort, Ajman on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ajmanin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 205 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
229 €
Nikki Beach Resort & Spa Dubai

Nikki Beach Resort & Spa Dubai

5.0 kautta 5.0 Pearl Jumeira, Dubai
Nikki Beach Resort & Spa Dubai on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dubain museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 132 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
306 €
Caesars Palace Bluewaters Dubai

Caesars Palace Bluewaters Dubai

5.0 kautta 5.0 Bluewaters Island D94, Dubai, Dubai
Caesars Palace Bluewaters Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dubai Marina on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakylässä on 194 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
133 €
JA Palm Tree Court

JA Palm Tree Court

5.0 kautta 5.0 Within JA The Resort, Jebel Ali Beach, Jebel Ali, Dubai
JA Palm Tree Court on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bollywood Parks™ Dubaiin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 212 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.

Kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

Kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

Kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

Kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

Lomakeskukset kuuluvat kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

Kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lomakeskukset – lomaile edullisesti

Kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

Löydä ebookersilta kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat parhaat Lomakeskukset

ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

Suosituimmat hotellit Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Näytä kaikki 4 102 majoitusliikettä kohteessa Yhdistyneet arabiemiirikunnat
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.