Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Bodeguita del Medion baari. Majoitusliikkeessä on saatavilla yökerho. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 6 kylpyhuonetta.

  • Huoneisto tarjoaa asiakkaille 6 kylpyhuonetta
  • Sijaitsee kivenheiton päässä kohteesta La Bodeguita del Medion baari ja Centro de Arte Contemporneo Wifredo Lam

Huoneisto

Sänkyjen määrä 6 täysikokoista sänkyä Huoneessa yöpyvien maksimimäärä 12 maks.

Lisätietoja hotellista Penthouse Vista del Cristo

Sijainti Havana, Province of Havana 10100

Lisätietoja majoitusliikkeestä

Tämä huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön yökerhon. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Tämä huoneisto on savuton.

  • Yökerho
  • Savuton hotelli

Hotellin käytännöt

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Havanna-Hotels-Penthouse-Vista-del-Cristo.h52756449-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Havanna-Hotels-Penthouse-Vista-del-Cristo.h52756449-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Havanna-Hotels-Penthouse-Vista-del-Cristo.h52756449-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.