Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit District of Columbia

Liaison Washington Capitol Hill 111 €
Liaison Washington Capitol Hill

Liaison Washington Capitol Hill

415 New Jersey Ave Nw, Washington, DC
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Liaison Washington Capitol Hill on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta United States Capitol. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 343 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LED-television ja iPod-telakointiaseman.

  Hyatt Regency Crystal City 72 €
  Hyatt Regency Crystal City

  Hyatt Regency Crystal City

  2799 Jefferson Davis Hwy, Arlington, VA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hyatt Regency Crystal City on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fashion Center at Pentagon City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 686 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

   Hamilton Hotel Washington DC 110 €
   Hamilton Hotel Washington DC

   Hamilton Hotel Washington DC

   1001 14th St NW, Washington, DC
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hamilton Hotel Washington DC on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valkoinen talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 318 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja kaapeli.

    Omni Shoreham Hotel 154 €
    Omni Shoreham Hotel

    Omni Shoreham Hotel

    2500 Calvert St Nw, Washington, DC
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Omni Shoreham Hotel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Smithsonian's National Zoo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 832 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja MP3-telakointiaseman.

     Washington Plaza 108 €
     Washington Plaza

     Washington Plaza

     10 Thomas Circle NW, Washington, DC
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Washington Plaza on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta National Geographic Society (järjestö). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 340 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

      Grand Hyatt Washington 171 €
      Grand Hyatt Washington

      Grand Hyatt Washington

      1000 H Street NW, Washington, DC
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Grand Hyatt Washington on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ford's Theater. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 897 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

       Hyatt Regency Washington on Capitol Hill 118 €
       Hyatt Regency Washington on Capitol Hill

       Hyatt Regency Washington on Capitol Hill

       400 New Jersey Ave NW, Washington, DC
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hyatt Regency Washington on Capitol Hill on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta United States Capitol. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 838 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

        Red Lion Hotel Rosslyn Iwo Jima 61 €
        Red Lion Hotel Rosslyn Iwo Jima

        Red Lion Hotel Rosslyn Iwo Jima

        1501 Arlington Blvd, Arlington, VA
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Red Lion Hotel Rosslyn Iwo Jima on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arlingtonin sotilashautausmaa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 141 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         The Watergate Hotel 200 €
         The Watergate Hotel

         The Watergate Hotel

         2650 Virginia Ave NW, Washington, DC
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          The Watergate Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta George Washington University. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 336 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

          POD DC 96 €
          POD DC

          POD DC

          627 H Street NW, Washington, DC
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           POD DC on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Capital One Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 245 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Gaylord National Resort & Convention Center 264 €
           Gaylord National Resort & Convention Center

           Gaylord National Resort & Convention Center

           201 Waterfront Street, Oxon Hill, MD
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Gaylord National Resort & Convention Center on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta George Washington Masonic National Memorial (muistomerkki). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 2000 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa älytelevision ja jääkaapin.

            The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C. 89 €
            The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C.

            The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C.

            2100 Massachusetts Avenue NW, Washington, DC
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C. on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dupont Circle. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 259 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa District of Columbia

             Kohteessa District of Columbia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta District of Columbia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa District of Columbia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa District of Columbia etukäteen. Lennot kohteeseen District of Columbia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa District of Columbia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa District of Columbia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa District of Columbia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit District of Columbia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa District of Columbia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.