Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Manitoba

Viscount Gort Hotel 71 €
Viscount Gort Hotel

Viscount Gort Hotel

1670 Portage Ave, Winnipeg, MB
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Viscount Gort Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Polo Park (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 135 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

  The Fort Garry Hotel 94 €
  The Fort Garry Hotel

  The Fort Garry Hotel

  222 Broadway, Winnipeg, MB
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   The Fort Garry Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canadian Museum for Human Rights. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 240 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

   Sandman Hotel & Suites Winnipeg Airport 75 €
   Sandman Hotel & Suites Winnipeg Airport

   Sandman Hotel & Suites Winnipeg Airport

   1750 Sargent Ave, Winnipeg, MB
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sandman Hotel & Suites Winnipeg Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 210 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

    The Fairmont Winnipeg 90 €
    The Fairmont Winnipeg

    The Fairmont Winnipeg

    2 Lombard Pl, Winnipeg, MB
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Fairmont Winnipeg on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bell MTS Place on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 340 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

     Best Western Plus Winnipeg Airport Hotel 81 €
     Best Western Plus Winnipeg Airport Hotel

     Best Western Plus Winnipeg Airport Hotel

     1715 Wellington Ave, Winnipeg, MB
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Best Western Plus Winnipeg Airport Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 213 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

      The Grand Winnipeg Airport Hotel by Lakeview 104 €
      The Grand Winnipeg Airport Hotel by Lakeview

      The Grand Winnipeg Airport Hotel by Lakeview

      1979 Wellington Ave., Winnipeg, MB
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Grand Winnipeg Airport Hotel by Lakeview on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Länsi-Kanadan ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.

       Hilton Winnipeg Airport Suites 74 €
       Hilton Winnipeg Airport Suites

       Hilton Winnipeg Airport Suites

       1800 Wellington Ave, Winnipeg, MB
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hilton Winnipeg Airport Suites on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

        Four Points by Sheraton Winnipeg International Airport 72 €
        Four Points by Sheraton Winnipeg International Airport

        Four Points by Sheraton Winnipeg International Airport

        1999 Wellington Ave, Winnipeg, MB
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Four Points by Sheraton Winnipeg International Airport on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Länsi-Kanadan ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 baaria. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 150 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

         Delta Hotels by Marriott Winnipeg 90 €
         Delta Hotels by Marriott Winnipeg

         Delta Hotels by Marriott Winnipeg

         350 St Mary Ave, Winnipeg, MB
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Delta Hotels by Marriott Winnipeg on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bell MTS Place on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 393 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

          Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg 95 €
          Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg

          Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg

          1808 Wellington Ave, Winnipeg, MB
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 260 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

           Country Inn & Suites by Radisson, Winnipeg, MB 65 €
           Country Inn & Suites by Radisson, Winnipeg, MB

           Country Inn & Suites by Radisson, Winnipeg, MB

           730 King Edward St, Winnipeg, MB
             
            2.5 kautta 5.0 Tähteä

            Country Inn & Suites by Radisson, Winnipeg, MB on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 74 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Alt Hotel Winnipeg 80 €
            Alt Hotel Winnipeg

            Alt Hotel Winnipeg

            310 Donald Street, Winnipeg, MB
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Alt Hotel Winnipeg on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bell MTS Place. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 160 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Manitoba

             Kohteessa Manitoba löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Manitoba hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Manitoba

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Manitoba etukäteen. Lennot kohteeseen Manitoba löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Manitoba

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Manitoba riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Manitoba, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Manitoba

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Manitoba

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.