Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Manitoba

Suosituimmat hotellit Manitoba

68 €
Hyatt House Winnipeg-South/Outlet Collection

Hyatt House Winnipeg-South/Outlet Collection

3.0 kautta 5.0 700 Sterling Lyon Parkway, Winnipeg, MB
Hyatt House Winnipeg-South/Outlet Collection sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Outlet Collection Winnipeg. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
55 €
Days Inn & Suites by Wyndham Winnipeg Airport Manitoba

Days Inn & Suites by Wyndham Winnipeg Airport Manitoba

2.5 kautta 5.0 695 Berry St, Winnipeg, MB
Days Inn & Suites by Wyndham Winnipeg Airport Manitoba on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Polo Park (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
56 €
Sandman Hotel & Suites Winnipeg Airport

Sandman Hotel & Suites Winnipeg Airport

3.0 kautta 5.0 1750 Sargent Ave, Winnipeg, MB
Sandman Hotel & Suites Winnipeg Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
76 €
Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg

Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg

3.0 kautta 5.0 1808 Wellington Ave, Winnipeg, MB
Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 260 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
90 €
The Fairmont Winnipeg

The Fairmont Winnipeg

4.0 kautta 5.0 2 Lombard Pl, Winnipeg, MB
The Fairmont Winnipeg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bell MTS Place on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 340 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
78 €
Mere Hotel

Mere Hotel

3.5 kautta 5.0 333 Waterfront Drive, Winnipeg, MB
Mere Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manitoba Sports Hall of Fame and Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
88 €
Canad Inns Destination Centre Brandon

Canad Inns Destination Centre Brandon

3.5 kautta 5.0 1125 18th Street, Brandon, MB
Canad Inns Destination Centre Brandon sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Keystone Centre (monitoimiareena). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
64 €
Viscount Gort Hotel

Viscount Gort Hotel

3.0 kautta 5.0 1670 Portage Ave, Winnipeg, MB
Viscount Gort Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Polo Park (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
67 €
Hampton Inn by Hilton Winnipeg Airport/Polo Park, MB, Canada

Hampton Inn by Hilton Winnipeg Airport/Polo Park, MB, Canada

2.5 kautta 5.0 730 Berry Street, Winnipeg, MB
Hampton Inn by Hilton Winnipeg Airport/Polo Park, MB, Canada on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
71 €
Best Western Plus Winnipeg West

Best Western Plus Winnipeg West

2.5 kautta 5.0 4140 Portage Avenue, Headingley, MB
Best Western Plus Winnipeg West on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta BellMTS Iceplex. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
90 €
The Fort Garry Hotel, Spa and Conference Centre, Ascend Hotel Collection

The Fort Garry Hotel, Spa and Conference Centre, Ascend Hotel Collection

3.5 kautta 5.0 222 Broadway, Winnipeg, MB
The Fort Garry Hotel, Spa and Conference Centre, Ascend Hotel Collection on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Forks Market (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
59 €
Comfort Inn Brandon

Comfort Inn Brandon

2.5 kautta 5.0 925 Middleton Ave, Brandon, MB
Comfort Inn Brandon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Brandon University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
89 €
Canad Inns Destination Centre Polo Park

Canad Inns Destination Centre Polo Park

3.0 kautta 5.0 1405 St Matthews Ave, Winnipeg, MB
Canad Inns Destination Centre Polo Park on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Polo Park (ostoskeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 107 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Canad Inns Destination Centre Portage la Prairie

Canad Inns Destination Centre Portage la Prairie

3.5 kautta 5.0 2401 Saskatchewan Avenue West, Portage La Prairie, MB
Canad Inns Destination Centre Portage la Prairie sijaitsee lähellä kohdetta Yellow Quill Provincial Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
60 €
Four Points by Sheraton Winnipeg South

Four Points by Sheraton Winnipeg South

3.0 kautta 5.0 2935 Pembina Hwy, Winnipeg, MB
Four Points by Sheraton Winnipeg South on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kings Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Etsi hotellitarjous kohteessa Manitoba

Kohteessa Manitoba löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Manitoba hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Manitoba

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Manitoba etukäteen. Lennot kohteeseen Manitoba löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Manitoba

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Manitoba riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Manitoba, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.