Pääosion alkuosa

Suositut Mökit – Lappi

88 €
Sallatunturin Tuvat

Sallatunturin Tuvat

4.0 kautta 5.0 Hangasjärventie 1, Salla
Sallatunturin Tuvat sijaitsee lähellä kohdetta Keselmäjärven Uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden mökissä on 64 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
125 €
Holiday Village Valle

Holiday Village Valle

3.5 kautta 5.0 Ellintie 25, Utsjoki
Tämä mökki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Utsjoen uimahalli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden mökissä on 5 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Ukonjärven Holiday Village

Ukonjärven Holiday Village

3.5 kautta 5.0 Ukonjärventie 141, Inari
Tämä mökki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden mökissä on 7 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
365 €
Chalet Kuukkeli AuroraCabins

Chalet Kuukkeli AuroraCabins

4.0 kautta 5.0 Viskitie 30a, Saariselkä, Check in address- Saariselantie 1, Saariselkä
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park Saariselkä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Moderni Villa Lumikko, Jossa Ulkouima-amme

Moderni Villa Lumikko, Jossa Ulkouima-amme

41 Mäkimikontie, Rovaniemi, Lappi
Tämä mökki tarjoaa esimerkiksi porealtaan. Mökki tarjoaa asiakkaille keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
ARRAN-Mainiot Majat - Near Angry Birds Activity Park Saariselka

ARRAN-Mainiot Majat - Near Angry Birds Activity Park Saariselka

3.5 kautta 5.0 13 Vanhaseläntie, Saariselkä
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park Saariselkä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Visit Inari Cabins

Visit Inari Cabins

2.0 kautta 5.0 Inarintie 26, Inari
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inarin saamelaiskirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden mökissä on 43 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Kittila Lomamokit

Kittila Lomamokit

3.0 kautta 5.0 Sodankylantie 65, Kittilä
Kittila Lomamokit sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Taidemuseo Einari Junttila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden mökissä on 14 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa lanain ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Havu Arctic Holidays Aitta

Havu Arctic Holidays Aitta

2.0 kautta 5.0 Rengastie 168, Kittilä
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Särestöniemi-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Mökki tarjoaa takan ja ylelliset vuodevaatteet.

Kohteen Lappi Mökit – vietä loma paikalliseen tyyliin

Jos haluat lomallasi nähdä seudulle tyypillisiä rakennuksia ja tutustua paikalliseen kulttuuriin, tällöin kohteen Lappi Mökit ovat sinulle sopiva vaihtoehto. Mökit edustavat paikallista rakennustyyliä parhaimmillaan, ja ne ovat mukavan viihtyisä majoitusmuoto isoihin hotelleihin verrattuna. Kun majoitut lomallasi mökkiin, pääset tutustumaan paremmin paikalliseen elämään. Voit tuntea ympärilläsi kohteen Lappi ainutlaatuisen tunnelman.

Kohteen Lappi Mökit – vietä loma mukavissa tunnelmissa

Kun suunnitelmissasi on lomailu kohteessa Lappi, valitse majapaikaksesi viihtyisä mökki. Pienestä koostaan huolimatta mökit ovat mukavan kotoisia, ja niitä ympäröi usein vehreä piha-alue. Saatavilla on myös isompia mökkejä, jotka soveltuvat perheiden tarpeisiin. Isommissa mökeissä on keittiö ja ruokailutila sekä takalla ja mukavilla sohvilla varustettu olohuone. Kuistilla on mukava istuskella ja seurata maailman menoa.

Kun lomalla majoittuu mökkiin, pääsee nauttimaan omasta rauhasta. Mökkilomailu sopii niin omissa oloissaan viihtyville häämatkalaisille kuin lapsiperheille, jotka kaipaavat ympärilleen tilaa ja vapautta mennä ja tulla.

Kohteen Lappi Mökit – lomaile edullisesti

Kohteen Lappi Mökit tarjoavat mahdollisuuden viettää loma, joka ei kaada budjettiasi. Voit lomailla edulliseen hintaan ja käyttää rahasi järkevämmin. Mökit ovat kooltaan pienempiä kuin monet muut majoitusvaihtoehdot, mikä osaltaan selittää halvemman hinnan. Monissa mökeissä on lisäksi keittiö, jolloin ruokaa voi laittaa itse ja säästää näin kustannuksissa. On myös hienoa päästä kokeilemaan paikallisia raaka-aineita ja maistelemaan lähellä tuotettuja viinejä. Rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintolassa käynnit jäävät vähemmälle.

Löydä ebookersilta kohteen Lappi parhaat Mökit

Kohteen Lappi Mökit tarjoavat majoitusta etsivälle runsaasti valinnan varaa. ebookersilta löydät kätevän majoitushaun ja karttatoiminnon, joiden avulla toiveitasi vastaavan mökkimajoituksen etsiminen on helppoa. Kartasta näet myös kätevästi mökkien sijainnin. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Lappi

Näytä kaikki 679 majoitusliikettä kohteessa Lappi
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.