Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Las Ventas

95 €
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

4.0 kautta 5.0 C/ Gran Via, 84, Madrid
Hotel Riu Plaza España on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1948 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 583 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
ibis Madrid Centro Las Ventas

ibis Madrid Centro Las Ventas

2.0 kautta 5.0 Calle Julio Camba, 1, Madrid, Madrid
Ibis Madrid Centro Las Ventas on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 112 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
71 €
NH Madrid Ventas

NH Madrid Ventas

4.0 kautta 5.0 Calle de Biarritz, 2, Madrid, Madrid
NH Madrid Ventas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Las Ventas (härkätaisteluareena) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 199 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
OYO CH Murallas II

OYO CH Murallas II

3.0 kautta 5.0 Calle de Francisco Navacerrada, 25, Madrid, Madrid
OYO CH Murallas II sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Parvi 5 'plaza Toros Las Ventas 6pax-3dormitorios, 2 Kylpy

Parvi 5 'plaza Toros Las Ventas 6pax-3dormitorios, 2 Kylpy

17 Calle Antonio Pirala, Madrid, Madrid
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Apartamentos Duque Martínez Izquierdo

Apartamentos Duque Martínez Izquierdo

3.0 kautta 5.0 Calle Martínez Izquierdo 81 piso 4b, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Studio 4 pax "rakastunut Kuuhun"

Studio 4 pax "rakastunut Kuuhun"

Av. Donostiarra, 5, local 3 entrada por calle trasera, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
66 €
Rafaelhoteles Ventas

Rafaelhoteles Ventas

4.0 kautta 5.0 Alcala 269, Madrid, Madrid
Rafaelhoteles Ventas on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 111 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Apartamentos Duque II

Apartamentos Duque II

4.0 kautta 5.0 Calle de Ramón de Aguinaga 15, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Beautiful Apartment las Ventas

Beautiful Apartment las Ventas

Francisco Navacerrada 16 3º, Madrid
Beautiful Apartment las Ventas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena).
295 €
Apartment With 2 Bedrooms in Madrid, With Wonderful City View and Wifi

Apartment With 2 Bedrooms in Madrid, With Wonderful City View and Wifi

3.0 kautta 5.0 Calle Alcalde López Casero 14, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Ventas (härkätaisteluareena). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
R4D Kaunis ja Valoisa Huoneisto; Salamancan Naapuruus

R4D Kaunis ja Valoisa Huoneisto; Salamancan Naapuruus

Plaza Manuel Becerra 15 duplicado 6º B, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta WiZink Centerin urheiluareena. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
70 €
Catalonia Goya

Catalonia Goya

4.0 kautta 5.0 Goya 49, Madrid, Madrid
Catalonia Goya on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buen Retiron puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
131 €
Apartment Plaza de las Ventas III

Apartment Plaza de las Ventas III

3.5 kautta 5.0 Calle de Sambara 9, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta WiZink Centerin urheiluareena. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Ever House Ventas 1

Ever House Ventas 1

3.0 kautta 5.0 Sambara 9, 1i, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta WiZink Centerin urheiluareena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Viimeisimmät Madrid hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.