Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Pirkkala

Scandic Eden Nokia Hae hinnat
Arvosteltu 11.8.2019
Katso tiedot
 
Scandic Eden Nokia

Scandic Eden Nokia

Paratiisikatu 2, Nokia
   
  3,7/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palvelu erinomaista Aamiainen loistava ja paikka viihtyisä.

  Tampere Camping Härmälä Hae hinnat
  Arvosteltu 22.9.2019
  Katso tiedot
   
  Tampere Camping Härmälä

  Tampere Camping Härmälä

  Leirintäkatu 8, Tampere
    
   3,2/5
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Yllättävän siisti leirintäalue. Vessat ja suihkut olivat hyvässä kunnossa ja siistejä. Mökeissä haisi vähän, mikä on tyypillistä talvena kylmänä oleville mökeille.

   WeHost Tesoman Valtatie A 59 €
   WeHost Tesoman Valtatie A

   WeHost Tesoman Valtatie A

   Tesoman Valtatie A, Tampere
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    WeHost Tesoman Valtatie A sijaitsee lähellä kohdetta Teivon ravikeskus. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Cozy Two-bedroom Apartment in Tampere Hae hinnat
    Cozy Two-bedroom Apartment in Tampere

    Cozy Two-bedroom Apartment in Tampere

      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Cozy Two-bedroom Apartment in Tampere sijaitsee lähellä kohdetta Pyynikin näkötorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

     Three Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8 Hae hinnat
     Three Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8

     Three Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Three Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8 sijaitsee lähellä kohdetta Pyynikin näkötorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

      Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8 Hae hinnat
      Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8

      Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8 sijaitsee lähellä kohdetta Pyynikin näkötorni. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

       Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8 Hae hinnat
       Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8

       Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Two Bedroom Apartment in Tampere, Vaakonraitti 8 sijaitsee lähellä kohdetta Pyynikin näkötorni. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

        Scandic Rosendahl 120 €
        Arvosteltu 21.10.2019
        Katso tiedot
         
        Scandic Rosendahl

        Scandic Rosendahl

        Pyynikintie 13, Tampere
          
         3,8/5
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Rauhallinen sijainti puistomaisessa ympäristössä. Siisti huone ja leveät, kutsuvat vuoteet.

         Lentokenttähotellit Pirkkala

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Pirkkala läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Pirkkala edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Pirkkala voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Pirkkala, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Pirkkala läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Pirkkala ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Pirkkala ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Pirkkala hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Pirkkala hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Pirkkala ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Pirkkala hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Pirkkala

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.