Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.2. - 24.2.
Ensi viikonloppuna
1.3. - 3.3.

Aina edulliset hotellit – Tampere

Lapland Hotels Tampere 111 €
Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Yliopistonkatu 44 A, Tampere
   
  4,5
  /5 (60 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Muumimuseo, Tampere-talo ja Stockmann ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Tampereen yliopisto ja Kalevan kirkko ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Omena Hotel Tampere 48 €
  Omena Hotel Tampere

  Omena Hotel Tampere

  Hämeenkatu 7, Tampere
    
   3,5
   /5 (84 arvostelua)
   2.5 kautta 5.0

   Koskikeskus, Stockmann ja Särkännniemi sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä hotellista.

   Holiday Inn Tampere - Central Station 73 €
   Holiday Inn Tampere - Central Station

   Holiday Inn Tampere - Central Station

   Rautatienkatu 21, Tampere
     
    3,9
    /5 (100 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Stockmann, Tampereen tuomiokirkko ja Koskikeskus ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tampereen yliopisto ja Muumimuseo ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere 113 €
    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

    Satakunnankatu 13, Tampere
      
     4,5
     /5 (78 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Tampereen tuomiokirkko, Stockmann ja Lenin-museo ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Amuri työläismuseokortteli ja Pyynikin uimahalli ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Tampere

     Forenom Aparthotel Tampere 45 €
     Forenom Aparthotel Tampere

     Forenom Aparthotel Tampere

     Hameenkatu 28, Tampere
       
      3,6
      /5 (19 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Aleksanterin kirkko, Tampereen taidemuseo ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Särkännniemi ja Pyynikin kesäteatteri ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Parhaat luksushotellit – Tampere

      Villa Borealis 382 €
      Villa Borealis

      Villa Borealis

      Lohkaretie 7, Pälkäne
        
       4.5 kautta 5.0

       Sappeen hiihtokeskus on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Sappeen matkailukeskus ja Iso Arajärvi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Salmentaan lava sijaitsee 11 kilometrin päässä.

       Villa Polaris 305 €
       Villa Polaris

       Villa Polaris

       Lohkaretie 5, Pälkäne
         
        4.5 kautta 5.0

        Sappeen hiihtokeskus on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Sappeen matkailukeskus ja Iso Arajärvi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Salmentaan lava sijaitsee 11 kilometrin päässä.

        Kartta

        Viimeksi varatut hotellit - Tampere

        Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Tampere

        Jos matkakohteesi on Tampere, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Tampere hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

        Siirtyminen lentokentältä kohteen Tampere hotellille nopeasti

        Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Tampere hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Tampere on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

        Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Tampere hotellia

        Kohteesta Tampere löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Tampere hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Tampere olisi varmasti ikimuistoinen.

        Viimeisimmät hotelliarvostelut – Tampere

        Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.