Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.12. - 23.12.
Ensi viikonloppuna
28.12. - 30.12.

Aina edulliset hotellit – Tampere

Omena Hotel Tampere 48 €
Omena Hotel Tampere

Omena Hotel Tampere

Hämeenkatu 7, Tampere
   
  3,5
  /5 (76 arvostelua)
  2.5 kautta 5.0

  Stockmann ja Koskikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Särkännniemi sijaitsee 2,2 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Tampere - Central Station 73 €
  Holiday Inn Tampere - Central Station

  Holiday Inn Tampere - Central Station

  Rautatienkatu 21, Tampere
    
   3,9
   /5 (86 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Stockmann ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kalevan kirkko ja Aleksanterin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Ikaalisten Kylpylä 86 €
   Scandic Ikaalisten Kylpylä

   Scandic Ikaalisten Kylpylä

   Hämyläntie 2, Ikaalinen
     
    3,3
    /5 (71 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Lakeside Golf and Country Club, Seitsemisen luontokeskus ja Teivon ravikeskus ovat 52 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta.

    Lapland Hotels Tampere 98 €
    Lapland Hotels Tampere

    Lapland Hotels Tampere

    Yliopistonkatu 44 A, Tampere
      
     4,5
     /5 (43 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Muumimuseo, Tampereen tuomiokirkko ja Kalevan kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aleksanterin kirkko ja Tampereen taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Tampere

     Forenom Aparthotel Tampere 55 €
     Forenom Aparthotel Tampere

     Forenom Aparthotel Tampere

     Hameenkatu 28, Tampere
       
      3,5
      /5 (17 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Lenin-museo ja Aleksanterin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Tampereen taidemuseo ja Tampereen tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Parhaat luksushotellit – Tampere

      Villa Borealis 291 €
      Villa Borealis

      Villa Borealis

      Lohkaretie 7, Pälkäne
        
       4.5 kautta 5.0

       Sappeen hiihtokeskus ja Sappeen matkailukeskus 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Iso Arajärvi ja Salmentaan lava ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Villa Polaris 255 €
       Villa Polaris

       Villa Polaris

       Lohkaretie 5, Pälkäne
         
        4.5 kautta 5.0

        Sappeen hiihtokeskus ja Sappeen matkailukeskus 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Iso Arajärvi ja Salmentaan lava ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Kartta

        Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Tampere

        Jos matkakohteesi on Tampere, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Tampere hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

        Siirtyminen lentokentältä kohteen Tampere hotellille nopeasti

        Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Tampere hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Tampere on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

        Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Tampere hotellia

        Kohteesta Tampere löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Tampere hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Tampere olisi varmasti ikimuistoinen.

        Viimeisimmät hotelliarvostelut – Tampere

        Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.