Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Tampere hotellit

Scandic Ikaalisten Kylpylä 77 €
Scandic Ikaalisten Kylpylä

Scandic Ikaalisten Kylpylä

Hämyläntie 2, Ikaalinen
   
  3,2
  / 5 (63 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Lakeside Golf and Country Club, Seitsemisen luontokeskus ja Teivon ravikeskus ovat 52 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Tyrvään kirkko ja Näsinneula ovat myös 52 kilometrin päässä.

  Omena Hotel Tampere 50 €
  Omena Hotel Tampere

  Omena Hotel Tampere

  Hämeenkatu 7, Tampere
    
   3,4
   / 5 (58 arvostelua)
   2.5 kautta 5.0

   Stockmann ja Koskikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Särkännniemi sijaitsee 2,2 kilometrin päässä.

   Solo Sokos Hotel Torni Tampere 127 €
   Solo Sokos Hotel Torni Tampere

   Solo Sokos Hotel Torni Tampere

   Ratapihankatu 43, Tampere
     
    4,0
    / 5 (47 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Stockmann ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kalevan kirkko ja Aleksanterin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere 105 €
    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

    Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

    Satakunnankatu 13, Tampere
      
     4,4
     / 5 (56 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Stockmann, Tampereen tuomiokirkko ja Aleksanterin kirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Tampereen taidemuseo ja Näsinneula ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Tampere

     Forenom Aparthotel Tampere City 65 €
     Forenom Aparthotel Tampere City

     Forenom Aparthotel Tampere City

     Hameenkatu 28, Tampere
       
      3,6
      / 5 (15 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Lenin-museo ja Aleksanterin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Tampereen taidemuseo ja Tampereen tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Omena Hotel Tampere 50 €
      Omena Hotel Tampere

      Omena Hotel Tampere

      Hämeenkatu 7, Tampere
        
       3,4
       / 5 (58 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       Stockmann ja Koskikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Särkännniemi sijaitsee 2,2 kilometrin päässä.

       Parhaat luksushotellit – Tampere

       Villa Borealis 291 €
       Villa Borealis

       Villa Borealis

       Lohkaretie 7, Sappee
         
        4.5 kautta 5.0

        Sappeen matkailukeskus on 1 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Iso Arajärvi ja Salmentaan lava sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Kalevan kirkko ja Tampereen tuomiokirkko ovat myös 52 kilometrin päässä.

        Villa Polaris 227 €
        Villa Polaris

        Villa Polaris

        Lohkaretie 5, Sappee
          
         4.5 kautta 5.0

         Sappeen matkailukeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Iso Arajärvi ja Salmentaan lava sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Kalevan kirkko ja Tampereen tuomiokirkko ovat myös 52 kilometrin päässä.

         Scandic Tampere Koskipuisto 95 €
         Scandic Tampere Koskipuisto

         Scandic Tampere Koskipuisto

         Koskikatu 5, Tampere
           
          3,9
          / 5 (99 arvostelua)
          3.5 kautta 5.0

          Stockmann ja Tampereen tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aleksanterin kirkko ja Tampereen taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

          Norlandia Care Tampere Hotel 101 €
          Norlandia Care Tampere Hotel

          Norlandia Care Tampere Hotel

          Biokatu 14, building Finn-Medi 6, Tampere
            
           4,0
           / 5 (20 arvostelua)
           3.5 kautta 5.0

           Tampereen jäähalli ja Kalevan kirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Tampereen tuomiokirkko ja Aleksanterin kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.

           Kartta

           Viimeksi varatut Tampere Hotellit

           Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Tampere

           Jos matkakohteesi on Tampere, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Tampere hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

           Siirtyminen lentokentältä kohteen Tampere hotellille nopeasti

           Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Tampere hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Tampere on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

           Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Tampere hotellia

           Kohteesta Tampere löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Tampere hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Tampere olisi varmasti ikimuistoinen.

           Viimeisimmät hotelliarvostelut – Tampere

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.