Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Torremolinos

Málaga Inn 23 €
Málaga Inn

Málaga Inn

Calle Manila 3, Torremolinos, Malaga
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Málaga Inn on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

  Guadalupe Cozy Inns 44 €
  Guadalupe Cozy Inns

  Guadalupe Cozy Inns

  Calle Peligro, 15, Playa Bajondillo, Torremolinos, Malaga
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Guadalupe Cozy Inns on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Hostal Guillot Hae hinnat
   Hostal Guillot

   Hostal Guillot

   Pasaje Río Mundo, 4, Torremolinos, Malaga
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hostal Guillot on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 1 tähden pensionaatissa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

    Hostal Virgen del Rocio II Hae hinnat
    Hostal Virgen del Rocio II

    Hostal Virgen del Rocio II

    Avda. Isabel Manoja 21, Torremolinos, Malaga
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hostal Virgen del Rocio II sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 12 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

     Hostal Escandinavia Hae hinnat
     Hostal Escandinavia

     Hostal Escandinavia

     Avenida Palma de Mallorca 43, Torremolinos, Malaga
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostal Escandinavia on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Joy Beach B&B 42 €
      Joy Beach B&B

      Joy Beach B&B

      Calle del Peligro, 6, Torremolinos, Malaga
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Joy Beach B&B on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Hostal La Palmera Hae hinnat
       Hostal La Palmera

       Hostal La Palmera

       AVENIDA PALMA DE MALLORCA, 37, Torremolinos, MALAGA
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hostal La Palmera sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Hostal Micaela Hae hinnat
        Hostal Micaela

        Hostal Micaela

        Calle del Bajondillo, 4, Torremolinos, Malaga
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hostal Micaela sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 17 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

         Kartta

         Suosituimmat hotellit – Torremolinos

         Näytä kaikki 942 majoitusliikettä kohteessa Torremolinos
         Melia Costa Del Sol 80 €
         Melia Costa Del Sol

         Melia Costa Del Sol

         Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          San Miguel Arcángelin seurakuntakirkko, Aqualand Torremolinos ja Sea Life sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan Picasso-museo ja Picasson synnyinkoti ovat myös 20 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Ritual Torremolinos - Adults only 65 €
          Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

          Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

          Calle de Brasil, 2, Torremolinos, Malaga
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           La Carihuelan ranta ja Bajondillon ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aqualand Torremolinos ja Benalmádenan venesatama ovat myös 5 kilometrin päässä. Torremolinosin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja El Pinillon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

           Gran Cervantes By Blue Sea 55 €
           Gran Cervantes By Blue Sea

           Gran Cervantes By Blue Sea

           Las Mercedes S N, Torremolinos, Malaga
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            San Miguel -katu ja Bajondillon ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Carihuelan ranta ja Aqualand Torremolinos ovat myös 2 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

            Sol House Costa del Sol 70 €
            Sol House Costa del Sol

            Sol House Costa del Sol

            Calle de Salvador Allende 45, Torremolinos, Malaga
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             La Carihuelan ranta ja Sea Life sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Benalmádenan venesatama ja Bajondillon ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. El Pinillon asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.