Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
5.6. - 7.6.
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat Pensionaatit Torremolinos

Hae hinnat
Málaga Inn

Málaga Inn

2.0 kautta 5.0 Calle Manila 3, Torremolinos, Malaga
Málaga Inn on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kattoterassi. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
40 €
Hostal Guillot

Hostal Guillot

1.0 kautta 5.0 Pasaje Río Mundo, 4, Torremolinos, Malaga
Hostal Guillot on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 1 tähden pensionaatissa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Hostal Escandinavia

Hostal Escandinavia

2.0 kautta 5.0 Avenida Palma de Mallorca 43, Torremolinos, Malaga
Hostal Escandinavia on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Joy Beach B&B

Joy Beach B&B

2.5 kautta 5.0 Calle del Peligro, 6, Torremolinos, Malaga
Joy Beach B&B on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
62 €
Guadalupe Cozy Inns

Guadalupe Cozy Inns

2.0 kautta 5.0 Calle Peligro, 15, Playa Bajondillo, Torremolinos, Malaga
Guadalupe Cozy Inns on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hostal Virgen del Rocio II

Hostal Virgen del Rocio II

2.0 kautta 5.0 Avda. Isabel Manoja 21, Torremolinos, Malaga
Hostal Virgen del Rocio II sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 12 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Hostal Micaela

Hostal Micaela

2.0 kautta 5.0 Calle del Bajondillo, 4, Torremolinos, Malaga
Hostal Micaela sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kattoterassi. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 17 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hostal La Palmera

Hostal La Palmera

3.0 kautta 5.0 AVENIDA PALMA DE MALLORCA, 37, Torremolinos, MALAGA
Hostal La Palmera sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Suosituimmat hotellit Torremolinos

Näytä kaikki 993 majoitusliikettä kohteessa Torremolinos
Hotel Ritual Torremolinos - Adults only Hae hinnat
Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

Calle de Brasil, 2, Torremolinos, Malaga
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bajondillon ranta on 0,6 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Benalmádenan venesatama ja Tivoli World -huvipuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Málagan satama ja Málagan katedraali ovat myös 20 kilometrin päässä. Torremolinosin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja El Pinillon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Costa del Sol Hotel 70 €
  Costa del Sol Hotel

  Costa del Sol Hotel

  Paseo del Colorado, 29, Torremolinos, Málaga
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pablo Ruiz Picasson kulttuurikeskus ja Los Alamos sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Bajondillon ranta ja SEA LIFE Benalmádena ovat myös 5 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Melia Costa Del Sol 120 €
   Melia Costa Del Sol

   Melia Costa Del Sol

   Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    San Miguel Arcángelin seurakuntakirkko ja SEA LIFE Benalmádena sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Málagan katedraali ja Málagan Picasso-museo ovat myös 25 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sol Don Pablo 133 €
    Sol Don Pablo

    Sol Don Pablo

    Paseo Maritimo, Torremolinos, Malaga
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Playamarin ranta, Bajondillon ranta ja Los Alamos ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Benalmádenan venesatama ja SEA LIFE Benalmádena ovat myös 5 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.