Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suosituimmat Torremolinos hotellit

Hae hinnat
Erikoistarjous ... 20 min Autolla / Malagan Lentokentällä. N340 W

Erikoistarjous ... 20 min Autolla / Malagan Lentokentällä. N340 W

Calle Alexandra, Torremolinos, Andalusia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Huoneisto Ranta Carihuela

Huoneisto Ranta Carihuela

Calle Salvador Allende 50, Torremolinos, Andalusia
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla vesipuisto. Huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Kaunis ja iso asunto - kauniit, hyvin sijoitetut ja suorat merinäkymät

Kaunis ja iso asunto - kauniit, hyvin sijoitetut ja suorat merinäkymät

Calle Decano Pedro Navarrete, Torremolinos, Andalusia
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi vesipuiston, ulkotenniskentän ja porealtaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
Omakotitalo, Jossa Uima-allas 200m. Rannalta ja Kaupoista. Ilmainen Wifi

Omakotitalo, Jossa Uima-allas 200m. Rannalta ja Kaupoista. Ilmainen Wifi

Calle Niza 14, Urb. Los Alamos, Torremolinos, Andalusia
Tämä lomakeskus on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkotenniskenttä. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
Upea 1. Rivin Huoneisto. Upeat Näkymät Merelle. Allas. Wifi

Upea 1. Rivin Huoneisto. Upeat Näkymät Merelle. Allas. Wifi

Calle Brasil, 18, Torremolinos, Andalusia
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
RAKASTI STUDIO NEW YORKIN SUUNNITTELU

RAKASTI STUDIO NEW YORKIN SUUNNITTELU

Av Benalmádena 43, Torremolinos, Andalusia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Villa Celia. Torremolinos. Magnificent Villa With Heated Pool

Villa Celia. Torremolinos. Magnificent Villa With Heated Pool

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, vesipuiston ja pelihallin/-huoneen. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

Romanttiset hotellit – Torremolinos

Harva valittaa suhteensa olevan liian romanttinen. Romantiikan puute sen sijaan huojuttaa kaikkia suhteita ainakin joskus, ja usein vakavin seurauksin. Onpa suhteesi sitten vasta puhkeamassa kukkaan tai jo kypsemmässä iässä, parhaiten huolehdit siitä viemällä kumppanisi säännöllisesti romanttiselle matkalle. Vaikka myös matkan kohde on syytä valita huolella, vähintään yhtä tärkeää on valita majapaikaksi mahdollisimman romanttinen hotelli.

Myös kohteeseen Torremolinos matkustetaan usein romanttisella mielellä. Erityisen paljon kohteen Torremolinos romanttiset hotellit houkuttelevat häämatkalaisia ja suhteeseen uutta kipinää etsiviä pareja, jotka molemmat toivovat tietysti matkan pysyvän muistissa vähintään eliniän. Näin voi myös käydä – täällä jos jossain rakkaus on aina ilmassa. Ilman pientä suunnittelua reissuun ei kuitenkaan kannata lähteä.

Parhaiten romanttinen loma kohteessa Torremolinos onnistuu, kun varaat sen ajaksi lumoavan kauniin majapaikan. Erityisen romanttisia ovat pienet hotellit, joissa kaikki on mietitty nimenomaan pariskuntia varten. Olennaisimpia ovat hotellin sisustus ja ruoka- ja juomatarjonta. Ensin mainitun tulisi tietysti olla mahdollisimman tunnelmallinen, mutta myös toimiva; jälkimmäisten tulisi olla tasokkaita, ja niitä tulisi saada myös huoneeseen. Monien mielestä lomaa ei voi kutsua romanttiseksi, ellei siihen sisälly ainakin yksi sängyssä nautittu samppanja-aamiainen. Kaavamaista ehkä, mutta eipä siitä haittaakaan ole.

Kohteen Torremolinos romanttinen hotellipaketti voi tuoda teidät myös verrattain suureen ketjuhotelliin. Niiden etuna on etenkin laaja huonetarjonta sekä kattavat palvelut. Erityisen upeita ovat suurten hotellien sviitit, joista valtaosa on tietysti suunniteltu nimenomaan pariskuntia varten. Kannattaa kuitenkin huomata, että sviittien hinnat ovat aina verrattain korkeita, joten ainakaan sokkona sitä ei kannata valita – edes hääyöksi.

Helpoiten romanttinen majoitus kohteessa Torremolinos löytyy sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä ruudullesi edullisimmat vaihtoehdot ja hinnat. Ennen hotellien tarkempaa vertailua tuloksia kannattaa yleensä rajata hakusivun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Niillä voit rajata näkyviin vain esimerkiksi tiettyyn hintaluokkaan kuuluvat tai tietyllä alueella sijaitsevat majapaikat. Jos saavutte paikan päälle lentäen, kannattaa huomioida myös lento+hotelli-paketit. Niissä lennon ja majoituksen yhteishinta on aina huomattavan edullinen. Kiinnostuitko? Tarkista parhaat vaihtoehdot jo tänään!

Viimeisimmät Torremolinos hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.