Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Suosituimmat Torremolinos hotellit

Melia Costa Del Sol 78 €
Melia Costa Del Sol

Melia Costa Del Sol

Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Melia Costa Del Sol on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 4 rantabaaria. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 540 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Hotel Isabel Hae hinnat
  Hotel Isabel

  Hotel Isabel

  Paseo Maritimo,47, Torremolinos, Malaga
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Isabel on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 70 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

   Sol Don Pablo 70 €
   Sol Don Pablo

   Sol Don Pablo

   Paseo Maritimo, Torremolinos, Malaga
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sol Don Pablo on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 8 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 443 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Marconfort Costa del Sol Hotel 560 €
    Marconfort Costa del Sol Hotel

    Marconfort Costa del Sol Hotel

    C/ Pontinental, 2, Torremolinos, Malaga
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Marconfort Costa del Sol Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 260 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     La Barracuda 44 €
     La Barracuda

     La Barracuda

     Avd. de Espana, 1-3 y 5, Playa de Montemar, Torremolinos, Malaga
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      La Barracuda on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 234 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      Guadalupe Cozy Inns 44 €
      Guadalupe Cozy Inns

      Guadalupe Cozy Inns

      Calle Peligro, 15, Playa Bajondillo, Torremolinos, Malaga
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Guadalupe Cozy Inns on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Palm Beach Club 42 €
       Palm Beach Club

       Palm Beach Club

       Calle Miami s/n, Torremolinos, Malaga
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palm Beach Club on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 1 tähden huoneistohotellissa on 86 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja taulutelevision.

        Apartamentos Bajondillo 54 €
        Apartamentos Bajondillo

        Apartamentos Bajondillo

        Paseo Maritimo s/n, Torremolinos, Malaga
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apartamentos Bajondillo on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 622 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Rantahotellit – Torremolinos

         Rantaloma kohteessa Torremolinos on valinta, jota et tule katumaan! Meitä on monenlaisia, mutta valtaosalle sana "loma" tuo väistämättä mieleen meren ja rannan. Monille ranta tarjoaa ennen muuta virkistystä, mutta vähintään yhtä tärkeä on siltä avautuva maisema, joka poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä. Rannalla myös tapahtuu: hiekalla voit levätä, ottaa aurinkoa, lukea ja pelata monenlaisia pelejä; vedessä puolestaan kellua, uida, snorklata ja sukeltaa. Varaa majoitus rannalla kohteessa Torremolinos nyt, ja ota kaikki irti tästä huippukohteesta!

         Monia kiinnostavat nimenomaan kohteen Torremolinos rantahotellit. Tämä on ymmärrettävää, sillä täällä jos jossain ihmiset haluavat aivan veden äärelle. Kannattaa myös muistaa, että hotelli lähellä rantaa ei ole sama asia kuin hotelli rannalla. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, lähellä rantaa sijaitsevat hotellit ovat usein jonkin suuremman rakennuksen takana ja/tai meluisan kadun varrella, mikä voi vähentää viihtyvyyttä huomattavasti. Erityisen rasittava hotellin ja rannan välinen matka on silloin, kun haluat käydä myös uimassa. Kun hotellisi on rannalla, voit suunnata sen hiekalle vaikka uima-asussa. Lisäksi vältät kassien raahaamisen, kun tavaroita voi hakea huoneesta milloin haluaa. Erityisen hyödyllistä tämä on, jos mukanasi on pieniä lapsia. Heidän kanssaan kun sattuu ja tapahtuu.

         Hotellit rannalla kohteessa Torremolinos ovat erittäin suosittuja, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa. Etenkin sesonkiaikaan kaikki haluavat rannalle, mikä voi nostaa hintoja melkoisesti. Kaikkein kovin sesonkiaika on kuitenkin yleensä verrattain lyhyt, joten jo pieni muutos matkapäiviin voi pudottaa hintoja tuntuvasti. Kannattaa myös pyrkiä ajoittamaan yöpyminen arkipäiville, sillä viikonloppuisin moni kohteen Torremolinos rantahotelli täyttyy myös paikallisista. Halvimmat hinnat ovat tietysti tarjolla matalan sesongin aikaan. Silloin monet kohteen Torremolinos rantahotellit pudottavat hintojaan huomattavasti, mutta tarjoavat silti täysin huippusesongin veroista palvelua. Tällaisina aikoina alueen rantahotelleja voi suositella täydellistä hermolepoa tai vaikka työrauhaa etsiville.

         Helpoiten löydät hotelleja rannalla kohteessa Torremolinos sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi parhaat hotellit ja halvimmat hinnat. Mitä siis odotat – tutustu vaihtoehtoihin jo tänään!

         Viimeisimmät Torremolinos hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.