Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Torremolinos

Waterfront Villa Saudi Hae hinnat
Waterfront Villa Saudi

Waterfront Villa Saudi

Calle Príncipe Faisal de Arabia Saudi, 9, Torremolinos, Malaga
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Waterfront Villa Saudi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

  Omakotitalo, Jossa Uima-allas 200m. Rannalta ja Kaupoista. Ilmainen Wifi Hae hinnat
  Omakotitalo, Jossa Uima-allas 200m. Rannalta ja Kaupoista. Ilmainen Wifi

  Omakotitalo, Jossa Uima-allas 200m. Rannalta ja Kaupoista. Ilmainen Wifi

  Calle Niza 14, Urb. Los Alamos, Torremolinos, Andalusia
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä lomakeskus on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkotenniskentän. Huvila tarjoaa keittiön ja takan.

   El Ranchito By Seric, 15' walking to the beach Hae hinnat
   El Ranchito By Seric, 15' walking to the beach

   El Ranchito By Seric, 15' walking to the beach

   Calle Rio Alcanadre 4, Torremolinos, Málaga
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    El Ranchito By Seric, 15' walking to the beach sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

    Villa Olga Torremolinos Hae hinnat
    Villa Olga Torremolinos

    Villa Olga Torremolinos

    Suances 5, Torremolinos, Andalusia
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliikkeessä on saatavilla pelihalli/-huone. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

     Charming Orchard Villa Hae hinnat
     Charming Orchard Villa

     Charming Orchard Villa

     Calle Cañada de los Cardos, 29, Torremolinos
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

      Villa Celia Torremolinos. Huoneessa on Lämmitetty Uima-allas Hae hinnat
      Villa Celia Torremolinos. Huoneessa on Lämmitetty Uima-allas

      Villa Celia Torremolinos. Huoneessa on Lämmitetty Uima-allas

      Calle Menton 9, Torremolinos, Andalusia
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pelihallin/-huoneen ja kirjaston. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.

       El Ranchito By Seric, 15 'kävelymatka Rannalle Hae hinnat
       El Ranchito By Seric, 15 'kävelymatka Rannalle

       El Ranchito By Seric, 15 'kävelymatka Rannalle

       Calle Rio Alcanadre, Torremolinos, Andalusia
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

        Luxury Lomakoti Hae hinnat
        Luxury Lomakoti

        Luxury Lomakoti

        calle paseo del colorado, 23,, Torremolinos, Málaga
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pablo Ruiz Picasson kulttuurikeskus. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

         Uima-allas ja Eleganssi, Lähellä Rantaa, Kuuluisia Golfkenttiä ja Lentokenttää Hae hinnat
         Uima-allas ja Eleganssi, Lähellä Rantaa, Kuuluisia Golfkenttiä ja Lentokenttää

         Uima-allas ja Eleganssi, Lähellä Rantaa, Kuuluisia Golfkenttiä ja Lentokenttää

         C/ Cañada de los cardos, Torremolinos, Andalusia
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkotenniskentän. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

          Villa With 4 Bedrooms in Torremolinos, With Private Pool, Enclosed Garden and Wifi - 100 m From the Beach Hae hinnat
          Villa With 4 Bedrooms in Torremolinos, With Private Pool, Enclosed Garden and Wifi - 100 m From the Beach

          Villa With 4 Bedrooms in Torremolinos, With Private Pool, Enclosed Garden and Wifi - 100 m From the Beach

          Calle Antonio Moya Fernandez 6, Torremolinos, Andalusia
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Villa in Torremolinos Malaga 100971 Hae hinnat
           Villa in Torremolinos Malaga 100971

           Villa in Torremolinos Malaga 100971

           Calle Principe Faisal de Arabia Saudi, Playamar, Torremolinos
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Villa in Torremolinos Malaga 100971 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playamarin ranta. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja DVD-soittimen.

            Kohteen Torremolinos Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

            Jos etsit kohteen Torremolinos parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

            Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

            Kohteen Torremolinos Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

            Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

            Kohteen Torremolinos Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

            Kohteen Torremolinos Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Torremolinos näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

            Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Torremolinos

            Kohteen Torremolinos Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Torremolinos Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

            Kohteen Torremolinos Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

            Jos etsit kohteen Torremolinos parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

            Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

            Kohteen Torremolinos Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

            Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

            Kohteen Torremolinos Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

            Kohteen Torremolinos Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Torremolinos näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

            Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Torremolinos

            Kohteen Torremolinos Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Torremolinos Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

            Kartta

            Suosituimmat hotellit – Torremolinos

            Näytä kaikki 596 majoitusliikettä kohteessa Torremolinos
            Hotel Torremolinos Centro 29 €
            Hotel Torremolinos Centro

            Hotel Torremolinos Centro

            Plaza de la Independencia, 12, Torremolinos, Málaga
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Plaza Costa del Sol, Aqualand Torremolinos ja Bajondillo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Carihuela ja Playa de los Álamosin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja El Pinillon asema 30 minuutin kävelymatkan päässä.

             Hotel Ritual Torremolinos - Adults only 75 €
             Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

             Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

             Calle de Brasil, 2, Torremolinos, Malaga
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              La Carihuela ja Bajondillo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aqualand Torremolinos ja Benalmádenan venesatama ovat myös 5 kilometrin päässä. Torremolinosin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja El Pinillon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

              Melia Costa Del Sol 122 €
              Melia Costa Del Sol

              Melia Costa Del Sol

              Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Parroquia de San Miguel Arcángel on 0,4 kilometrin ja päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Aqualand Torremolinos ja Sea Life sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Málagan Picasso-museo ja Picasson synnyinkoti ovat myös 20 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Roc Flamingo Hae hinnat
               Hotel Roc Flamingo

               Hotel Roc Flamingo

               Av de Isabel Manoja, 9, Torremolinos, Malaga
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Plaza Costa del Sol ja Bajondillo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Carihuela ja Aqualand Torremolinos ovat myös 2 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Pinillon asema 30 minuutin kävelymatkan päässä.

                *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.