Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.2. - 23.2.
Ensi viikonloppuna
28.2. - 1.3.

Suosituimmat Torremolinos hotellit

Hae hinnat
Marconfort Costa del Sol

Marconfort Costa del Sol

4.0 kautta 5.0 C/ Pontinental, 2, Torremolinos, Malaga
Marconfort Costa del Sol on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 260 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
62 €
Hotel Puente Real

Hotel Puente Real

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 79, Torremolinos, Malaga
Hotel Puente Real on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 ulkouima-allasta, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 371 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja kalustetut lanait.
62 €
Gran Cervantes By Blue Sea

Gran Cervantes By Blue Sea

4.0 kautta 5.0 Las Mercedes S N, Torremolinos, Malaga
Gran Cervantes By Blue Sea on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Miguel -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 397 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Marconfort Griego

Marconfort Griego

4.0 kautta 5.0 Avda De Sorolla 7, Torremolinos, Malaga
Marconfort Griego on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 414 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
400 €
Hotel Roc Costa Park

Hotel Roc Costa Park

4.0 kautta 5.0 C/ El Pinar nr. 2, Torremolinos, Malaga
Hotel Roc Costa Park on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 374 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
50 €
Hotel Parasol Garden

Hotel Parasol Garden

3.0 kautta 5.0 Paseo del Colorado, 42, Torremolinos, Malaga
Hotel Parasol Garden on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pablo Ruiz Picasson kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 176 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
93 €
Hotel Roc Flamingo

Hotel Roc Flamingo

4.0 kautta 5.0 Av de Isabel Manoja, 9, Torremolinos, Malaga
Hotel Roc Flamingo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille satelliitti ja jääkaapit.
48 €
Hotel Royal Costa

Hotel Royal Costa

3.0 kautta 5.0 Calle Sistema Iberico, 60, Urbanizacion Los Alamos, Torremolinos, Malaga
Hotel Royal Costa on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 186 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
73 €
Royal Al-Andalus

Royal Al-Andalus

4.0 kautta 5.0 Calle de Al-Andalus, 3, Torremolinos, Malaga
Royal Al-Andalus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 3 baaria, ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 204 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.

All inclusive -hotellit – Torremolinos

Jos haluat lomailla kohteessa Torremolinos ilman huolen häivää, sinun kannattaa ehdottomasti valita tavallisen majapaikan sijaan all inclusive -hotelli. All inclusive -matka kohteeseen Torremolinos sisältää aina kaiken mitä perillä tarvitset, joten sen varattuasi suurin osa matkajärjestelyistä on hoidettu. All inclusive -paketti on hieman tavanomaista huonehintaa kalliimpi, mutta koska se sisältää sekä ateriat että harrasteet, perillä rahaa ei suuremmin kulu. Tarkista kohteen Torremolinos all inclusive -tarjoukset jo tänään ja lähde matkalle, ja pääset kerrankin helpolla.

All inclusive -hotelli kohteessa Torremolinos suorastaan pakottaa rentoutumaan. Mihin menen syömään? Mitä tekisin tänään? Mistä saan neuvoja? Kun majoitut all inclusive -hotelliin, vastaukset ovat selvillä, etkä tarvitse karttoja tai oppaita. Tämä on erityisen tervetullutta, jos lähdet lomalle ennen kaikkea purkamaan stressiä. All inclusive -hotellissa se onnistuu taatusti.

Kenties kaikkein parhaiten kohteen Torremolinos all inclusive -hotellit sopivat lapsiperheille. Lasten kanssa reissatessa loma voi olla kaksijakoinen kokemus. Etenkin pienille lapsille kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten heille matka on aina elämys. Vanhemmille se voi sen sijaan olla jotain aivan muuta – etenkin, jos matkalle osuu mutkia tai esimerkiksi flunssaa. Ja vaikka kaikki menisikin hyvin, vanhempi joutuu aina järjestelemään yhtä sun toista. All inclusive -hotellissa merkittävä osa tästä taakasta on poissa. Ruokailuja et joudu pohtimaan lainkaan, sillä ne sisältyvät pakettiin. Sama pätee harrasteisiin. Ja osassa all inclusive -hotelleista mennään vieläkin pidemmälle. Niissä pakettiin sisältyy nimittäin myös lastenhoito, lapsille suunnattuja kerhoja ja paljon muuta. Usein viimeistään nämä palvelut muuttavat myös vanhempien matkan lomaksi.

All inclusive -hotelleihin liittyy monia väärinkäsityksiä. Moni esimerkiksi luulee, että kaikki all inclusive -hotellit ovat täsmälleen samanlaisia. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Sivustoltamme löydät esimerkiksi sekä vain aikuisille että vain lapsiperheille tarkoitettuja vaihtoehtoja, edullisia ja luksustason vaihtoehtoja sekä all inclusive -hotelleja, joissa koko all inclusive -kokemus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Moni myös ajattelee, että all inclusive -hotelli tekee lomasta tylsän. Tämäkään ei ole totta. Ennemmin all inclusive -paketti tulisikin nähdä vakuutuksena. Sen varaamalla varmistat, että lomasi ei voi mennä pieleen.

Viimeksi varatut Torremolinos Hotellit

Viimeisimmät Torremolinos hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.