Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Amsterdam - Lontoo

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 16 minuuttia

Lennot Amsterdam–Lontoo

Oletko suuntaamassa kohteeseen Lontoo? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Amsterdam–Lontoo löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Lontoo on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Amsterdam–Lontoo – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Amsterdam–Lontoo etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Amsterdam kohteeseen Lontoo saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Amsterdam–Lontoo ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Lontoo?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Lontoo, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Lontoo nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Amsterdam–Lontoo

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Amsterdam–Lontoo maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Amsterdam - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Amsterdam – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Amsterdam -- Lontoo on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Amsterdam -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Amsterdam – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Amsterdam -- Lontoo on tarjolla 441 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Amsterdam – Lontoo?

  reitillä Amsterdam -- Lontoo liikennöi 13 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Amsterdam – Lontoo -lennoille?

  Löysimme alueelta Amsterdam vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lontoo: Schiphol (AMS). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gatwick (LGW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Amsterdam – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Amsterdam -- Lontoo hintaan ! Reitillä Amsterdam -- Lontoo 13 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Amsterdam liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LHR)\n * KLM\n * British Airways\n * Air Baltic\n\n\n\n* Lennot reitillä Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LCY)\n * KLM\n * British Airways\n * Flybe\n\n\n\n* Lennot reitillä Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LGW)\n * KLM\n * easyJet\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Amsterdam – Lontoo useimmin?

  * Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LHR)\n * KLM -- 164 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LHR\n \n\n * British Airways -- 24 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LHR\n \n\n * Air Baltic -- 21 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LHR\n\n\n\n* Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LCY)\n * KLM -- 56 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LCY\n \n\n * British Airways -- 25 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LCY\n \n\n * Flybe -- 6 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LCY\n\n\n\n* Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LGW)\n * KLM -- 46 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LGW\n \n\n * easyJet -- 28 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LGW\n \n\n * British Airways -- 7 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- LGW\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Amsterdam lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten KLM, liikennöivät viikoittain 164 lentoa reitillä Amsterdam -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Amsterdam (AMS) liikennöidään viikoittain 268 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n* Lentoasemalta Amsterdam (AMS) liikennöidään viikoittain 87 lentoa kohteeseen Lontoo (LCY).\n* Lentoasemalta Amsterdam (AMS) liikennöidään viikoittain 86 lentoa kohteeseen Lontoo (LGW).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Amsterdam – Lontoo?

  Suora lento reitillä Amsterdam -- Lontoo kestää yleensä noin 1 tunti, ja lennetty etäisyys on 336,28 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 14 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Amsterdam – Lontoo?

  * Lento reitillä Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.20\n * Aikaisin saapumisaika: 07.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.30\n\n\n\n* Lento reitillä Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LCY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 07.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.15\n\n\n\n* Lento reitillä Amsterdam (AMS) -- Lontoo (LGW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.05\n * Aikaisin saapumisaika: 07.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.30\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Amsterdam – Lontoo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Amsterdam -- Lontoo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|---------------|\n| KLM | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| Brussels Airlines | Airbus A319 |\n| Xiamen Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Amsterdam – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Lontoo

Näytä kaikki 16 536 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (349 arvostelua)

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

  The Strand Palace Hotel147 €

  The Strand Palace Hotel147 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (370 arvostelua)

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ...

   Park Plaza Westminster Bridge London149 €

   Park Plaza Westminster Bridge London149 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.