Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Lontoo

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 41 minuuttia

Halvat lennot Tukholmasta Lontooseen

Eurooppa on täynnä suurkaupunkeja, mutta legendaarinen Lontoo on aivan omaa luokkaansa. Muodikas ja värikäs Lontoo vetää puoleensa matkailijoita kuin hunaja kärpäsiä, sillä miljoonametropolissa on mitä vain kenelle vain. Ainoa ongelma on, että Lontooseen ei ihan liftaamalla pääse, mutta silloin avuksi tulevat halvat lennot Tukholmasta Lontooseen. Normaalisti Suomesta suunnataan Ison-Britannian pääkaupunkiin Helsingin kautta, mutta vertailemalla lentoja Tukholmasta Lontooseen ebookersin sivuilla huomaa pian, että Ruotsin-reitillä säästö lippujen hinnassa voi olla merkittävä. Joku saattaa tässä kohtaa huomauttaa, että ei se Tukholmakaan ihan vieressä ole: erillisen lennon sinne voi kuitenkin löytää sen verran halvalla, että rahaa säästyy joka tapauksessa. Lontoo kutsuu, lähde seikkailemaan!

Lontoo, kaupunkilomailijan ykköskohde

Ison-Britannian pääkaupunki on ihmeellinen paikka: siihen on melkein mahdotonta kyllästyä, sillä kaupungissa on kaikkea punkluolista haute couture -liikkeisiin. Lyhyt lento Tukholmasta Lontooseen kiidättää matkailijan keskelle Euroopan parhaita teattereita, kuuluisimpia nähtävyyksiä ja peribrittiläisiä teehuoneita. Kiinnostaako taide ja kulttuuri? Käy kokemassa huippumusikaalin huumaa tai suuntaa National Galleryn taideaarteita katsomaan. Vetääkö veri shoppailemaan? Vietä aikaa rennon boheemin Camden Townin markkinoilla tai kierrä kaikki kaupat Oxford Streetillä. Haluatko ihailla Lontoota poikkeuksellisesta näkökulmasta? Nouse London Eye -maailmanpyörään tai lähde risteilylle Thames-joelle. Varaa halpa ja kätevä lento Tukholmasta Lontooseen ja olet jo askeleen lähempänä hulppeaa kaupunkilomaa.

Etsi suorat lennot Tukholmasta Lontooseen

Tukholmasta lähtevistä Lontoon-lennoista saa eniten irti, kun valitsee suoran yhteyden pääkaupunkien välillä. Valinnanvaraa onkin runsaasti, sillä vaihtoehtoina on sekä halpalentoyhtiöiden että perinteisten lentoyhtiöiden reittejä. Lennot Lontoosta Tukholmaan Ryanairin tai Norwegian Air Shuttlen kaltaisten karsittuja lentokokemuksia tarjoavien yhtiöiden siivillä ovat tietysti suosittuja, mutta myös British Airwaysin lennot ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Tukholman kautta aiemmin lentäneille maailmanmatkaajille Arlandan lentoasema on todennäköisesti tullut tutuksi. Norwegianin ja British Airwaysin suorat lennot Tukholmasta Lontooseen lähtevät Arlandalta. Norwegianin reitti kulkee Gatwickin lentoasemalle 2,5 tunnissa ja British Airwaysin lento saapuu Heathrow’lle hieman vajaassa kolmessa tunnissa. Ryanair liikennöi omia polkujaan, sillä Tukholman päässä lennot lähtevät Skavstan lentoasemalta ja ne saapuvat noin 2,5 tunnissa Stanstedin lentoasemalle.

Kätevästi Tukholman lentokentille

Halvat lennot Tukholman ja Lontoon välillä eivät kauaa lämmitä, jos sopivan hintaista yhteyttä Suomesta Tukholmaan ei löydy. Useista suomalaiskaupungeista liikennöidään lentoja Arlandan lentoasemalle (IATA: ARN), joten oman kaupungin lentoyhteyksiä kannattaa hyödyntää. Joskus parhaan hinnan lennoilleen saa varaamalla matkat kahdelle eri lipulle, jolloin esimerkiksi Helsingistä lennetään Arlandalle ja lähtöselvitys sekä turvatarkastus hoidetaan Tukholman kohdalla uudestaan ennen Lontoon-lennolle nousua. Ainakaan tällä hetkellä yhdelläkään Suomesta Tukholmaan liikennöivällä lentoyhtiöllä ei ole valikoimissa lentoja Skavstan lentoasemalle (IATA: NYO), mutta Tukholmaan voi lähteä myös esimerkiksi autolautalla Turusta ja Helsingistä. Tukholman keskustasta on helppo suunnata noin 42 kilometrin päässä sijaitsevalle Arlandan kentälle esimerkiksi Arlanda Express -junalla tai Flygbussarna-lentokenttäbussilla. Myös hieman yli sadan kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevalle Skavstan kentälle pääsee suoralla Flygbussarna-yhteydellä.

Gatwick, Heathrow ja Stansted – kentältä kaupunkiin

Lontoon lähiympäristössä on viisi lentokenttää, joista Gatwickille (IATA: LGW), Heathrow’lle (IATA: LHR) ja Stanstedille (IATA: STN) on kätevät yhteydet Tukholmasta päin. Lähimpänä kolmesta on Heathrow, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Lontoosta. Kätevimmin matka Heathrow’n lentoaseman ja Lontoon välillä taittuu Heathrow Express -junalla tai metrolla. Gatwick sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Lontoosta. Lentoasemalta on helppo jatkaa matkaa Lontooseen sekä junalla että bussilla. Stansted on kolmesta kentästä kauimpana Lontoosta, mutta 60 kilometrin matka suurkaupungin sykkeeseen taittuu nopeasti Stansted Express -junalla tai bussilla.

Tukholma - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Lontoo on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Lontoo on tarjolla 772 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Lontoo?

  reitillä Tukholma -- Lontoo liikennöi 30 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Lontoo -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\n\nSaapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Lontoo hintaan ! Reitillä Tukholma -- Lontoo 30 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Lontoo (LHR)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Lontoo (LCY)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * KLM\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Lontoo (LHR)\n * Malmö Aviation\n * Finnair\n * Brussels Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Lontoo useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Lontoo (LHR)\n * Scandinavian Airlines -- 226 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LHR\n \n\n * Lufthansa -- 51 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LHR\n \n\n * Finnair -- 35 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LHR\n\n\n\n* Tukholma (ARN) -- Lontoo (LCY)\n * Scandinavian Airlines -- 64 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LCY\n \n\n * Lufthansa -- 32 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LCY\n \n\n * KLM -- 15 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LCY\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Lontoo (LHR)\n * Malmö Aviation -- 30 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- LHR\n \n\n * Finnair -- 12 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- LHR\n \n\n * Brussels Airlines -- 11 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- LHR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 226 lentoa reitillä Tukholma -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 541 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 133 lentoa kohteeseen Lontoo (LCY).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 53 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Lontoo?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Lontoo kestää yleensä noin 2 tuntia, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 452,93 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 14 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 45 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Lontoo?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.20\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Lontoo (LCY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 10.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.20\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.55\n * Aikaisin saapumisaika: 11.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.45\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Lontoo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Lontoo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Lontoo

Näytä kaikki 16 399 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (372 arvostelua)

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ...

  Park Plaza Westminster Bridge London151 €

  Park Plaza Westminster Bridge London151 €
  Hyatt Place London Heathrow Airport

  Hyatt Place London Heathrow Airport

  The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (131 arvostelua)

   Stockley Park on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Brunel University London ja London Motor Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja ...

   Hyatt Place London Heathrow Airport64 €

   Hyatt Place London Heathrow Airport64 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.