Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit 3. arrondissementti

126 €
Les Patios du Marais

Les Patios du Marais

26 Rue des Gravilliers, Pariisi
Les Patios du Marais on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 72 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
430 €
Sinner Paris

Sinner Paris

5.0 kautta 5.0 116 Rue Du Temple, Pariisi, Paris
Sinner Paris sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
130 €
Hotel du Vieux Saule

Hotel du Vieux Saule

3.0 kautta 5.0 6 Rue De Picardie, Pariisi, Paris
Hotel du Vieux Saule on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Hotel Au Coeur Du Marais

Hotel Au Coeur Du Marais

14 Rue des Vertus, Pariisi, Arrondissement de Paris
Hotel Au Coeur Du Marais sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pompidou-keskus. Tässä hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
138 €
Les Tournelles

Les Tournelles

3.0 kautta 5.0 30, rue de Turenne, Pariisi
Les Tournelles on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue de Rivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
220 €
1K Paris

1K Paris

4.0 kautta 5.0 13 Boulevard Du Temple, Pariisi, Paris
1K Paris on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
78 €
Hôtel du Plat d'Etain

Hôtel du Plat d'Etain

3.0 kautta 5.0 69 Rue Meslay, Pariisi
Hôtel du Plat d'Etain on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 46 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
365 €
Pavillon de la Reine

Pavillon de la Reine

5.0 kautta 5.0 28 Place Des Vosges, Pariisi, Paris
Pavillon de la Reine on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Opera Bastille (oopperatalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 56 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
115 €
Paris France

Paris France

3.0 kautta 5.0 72 Rue De Turbigo, Pariisi, Paris
Paris France on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1910 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 46 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Les Bains Paris

Les Bains Paris

5.0 kautta 5.0 7 Rue du Bourg l'Abbe, Pariisi
Les Bains Paris on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Les Halles on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 39 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
91 €
Apartments WS Marais - République

Apartments WS Marais - République

77 Rue des Archives, Pariisi, Arrondissement de Paris
Apartments WS Marais - République sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Les Appartements de L'atelier Paris 3

Les Appartements de L'atelier Paris 3

5 rue Chapon, Pariisi, Ile-de-France
Les Appartements de L'atelier Paris 3 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 4 huoneistoa.
242 €
Hôtel du Petit Moulin – Small Luxury Hotels of the World

Hôtel du Petit Moulin – Small Luxury Hotels of the World

4.0 kautta 5.0 29/31 rue de Poitou, Pariisi, Paris
Hôtel du Petit Moulin – Small Luxury Hotels of the World on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
175 €
7. Taivas Le Maraisissa

7. Taivas Le Maraisissa

23 Rue Réaumur, Pariisi, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta huoneiston mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Huoneisto tarjoaa kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Pick A Flat's Marais Vertus apartments

Pick A Flat's Marais Vertus apartments

25 rue des Vertus, Pariisi
Pick A Flat's Marais Vertus apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Majoitus kohteessa 3. arrondissementti

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen 3. arrondissementti, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen 3. arrondissementti hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen 3. arrondissementti suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa 3. arrondissementti

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta 3. arrondissementti. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen 3. arrondissementti on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen 3. arrondissementti ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa 3. arrondissementti

Kohteessa 3. arrondissementti riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen 3. arrondissementti parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa 3. arrondissementti.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa 3. arrondissementti

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.