Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit 10. arrondissementti

53 €
Generator Paris

Generator Paris

9-11 Place du Colonel Fabien, Pariisi, Paris
Generator Paris on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä hostellissa on 199 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
52 €
Hotel Paris Louis Blanc

Hotel Paris Louis Blanc

3.0 kautta 5.0 232 Rue Du Faubourg Saint Martin, Pariisi, Paris
Hotel Paris Louis Blanc on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 91 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
109 €
25hours Hotel Paris Terminus Nord

25hours Hotel Paris Terminus Nord

12 Boulevard de Denain, Pariisi, Paris
25hours Hotel Paris Terminus Nord on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hotellissa on 237 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
85 €
Hotel Whistler

Hotel Whistler

4.0 kautta 5.0 36 rue de saint Quentin, Pariisi
Hotel Whistler on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grévinin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja baarin. Tässä vuonna 1850 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 31 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
117 €
Hotel Mademoiselle

Hotel Mademoiselle

4.0 kautta 5.0 7 Rue Des Petits Hotels, Pariisi, Paris
Hotel Mademoiselle on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 53 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
85 €
Hôtel Magenta 38 by Happyculture

Hôtel Magenta 38 by Happyculture

3.0 kautta 5.0 38, boulevard de Magenta, Pariisi, Paris
Hôtel Magenta 38 by Happyculture on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 66 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
65 €
New Hôtel Gare du Nord

New Hôtel Gare du Nord

2.0 kautta 5.0 40 Rue De Saint Quentin, Pariisi, Paris
New Hôtel Gare du Nord on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grévinin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hotellissa on 43 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
ibis Paris Gare De L'est Tgv

ibis Paris Gare De L'est Tgv

3.0 kautta 5.0 6 Rue Saint Laurent, Pariisi, Paris
Ibis Paris Gare De L'est Tgv on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

28 Rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Le Trianonin teatteri ja konserttisali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
64 €
The Element Hotel

The Element Hotel

3.0 kautta 5.0 3 Rue d'Aix, Pariisi, Paris
The Element Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Hôtel Richmond

Hôtel Richmond

2.0 kautta 5.0 15 rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
Hôtel Richmond on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grévinin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hotellissa on 41 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
38 €
St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

5 rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 128 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
59 €
Hotel Lucien & Marinette

Hotel Lucien & Marinette

3.0 kautta 5.0 11 rue de Chabrol, Pariisi
Hotel Lucien & Marinette on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Midnight Hôtel Paris

Midnight Hôtel Paris

3.0 kautta 5.0 133 rue du Faubourg Saint-Denis, Pariisi, Paris
Midnight Hôtel Paris on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
57 €
District République

District République

2.0 kautta 5.0 4 rue Lucien Sampaix, Pariisi
District République on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa 10. arrondissementti

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen 10. arrondissementti, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen 10. arrondissementti hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen 10. arrondissementti suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa 10. arrondissementti

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta 10. arrondissementti. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen 10. arrondissementti on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen 10. arrondissementti ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa 10. arrondissementti

Kohteessa 10. arrondissementti riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen 10. arrondissementti parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa 10. arrondissementti.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa 10. arrondissementti

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.