Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Bali

La Joya Biu Biu Resort 92 €
La Joya Biu Biu Resort

La Joya Biu Biu Resort

Jl. Pantai Balangan, Banjar Cengiling, Jimbaran, Bali
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  La Joya Biu Biu Resort on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Balanganin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

  Ubud Sensasi Bungalows 14 €
  Ubud Sensasi Bungalows

  Ubud Sensasi Bungalows

  Jalan Hanoman No. 42, Padang Tegal, Ubud, Bali
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ubud Sensasi Bungalows sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ubudin kuninkaallinen palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

   Adys Inn 23 €
   Adys Inn

   Adys Inn

   Jalan Sahadewa Gang 2 No. 2, Legian Kelod, Legian, Bali
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Adys Inn on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legianin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 19 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LED-television ja kahvinkeittimen.

    Rumah Roda 23 €
    Rumah Roda

    Rumah Roda

    Jalan Kajeng No.24, Gianyar, Ubud, Bali
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rumah Roda on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ubudin kuninkaallinen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet/patiot ja jääkaapit.

     Kabinawa Ubud Villas and Cafe 66 €
     Kabinawa Ubud Villas and Cafe

     Kabinawa Ubud Villas and Cafe

     Jl. Duur Bingin Br. Tengah, Tegallalang
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kabinawa Ubud Villas and Cafe on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ubud Monkey Forest. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

      Pondok DD Canggu 26 €
      Pondok DD Canggu

      Pondok DD Canggu

      Jl. Pantai Batu Bolong, No. 41, Canggu, Bali
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Pondok DD Canggu on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       D' Djabu Guest House Echo Beach 33 €
       D' Djabu Guest House Echo Beach

       D' Djabu Guest House Echo Beach

       Jl. Canggu Padang Linjong, Canggu, Bali
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        D' Djabu Guest House Echo Beach sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden majatalossa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

        Dugul Hidden 23 €
        Dugul Hidden

        Dugul Hidden

        57 Jl. Hanoman, Ubud, Bali
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dugul Hidden sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wayang Kulitin teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Rena Segara House 13 €
         Rena Segara House

         Rena Segara House

         Jalan Wana Segara, Gang Jepun No. 4, Kuta, Kuta
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Rena Segara House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lippo Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Le Cliff Bali 93 €
          Le Cliff Bali

          Le Cliff Bali

          Jl. Labuan Sait, Pecatu, Bali
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Le Cliff Bali sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uluwatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

           RedDoorz @ Imam Bonjol Kuta 6 €
           RedDoorz @ Imam Bonjol Kuta

           RedDoorz @ Imam Bonjol Kuta

           Jl. Imam Bonjol, Gg. Margapadmayana, Pemogan, Kuta
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            RedDoorz @ Imam Bonjol Kuta sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Krisna-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Byasa Ubud 52 €
            Byasa Ubud

            Byasa Ubud

            Jl. Made Lebah 12, Peliatan, Ubud, Bali
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Byasa Ubud on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ubud Monkey Forest. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.

             Löydä kohteen Bali halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Bali Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Bali Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Bali Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Bali

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Bali Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Bali halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Bali Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Bali Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Bali Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Bali

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Bali Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Bali

             Näytä kaikki 8 755 majoitusliikettä kohteessa Bali
             Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort 95 €
             Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort

             Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort

             Jalan Camplung Tanduk No 103 Sp, Dhyana, Seminyak, Bali
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Double Six -ranta, Petitengetin ranta ja Seminyakin kylä sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Seminyak Square -ostoskeskus ja Seminyakin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Grand Hyatt Bali 148 €
              Grand Hyatt Bali

              Grand Hyatt Bali

              Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua, Bali
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Bali Collection-ostoskeskus, Nusa Duan ranta ja Bali Nusa Dua -teatteri ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Bali Nusa Duan konferenssikeskus ja Geger Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport 43 €
               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

               Jalan Airport Ngurah Rai, No. 7 Kuta, Tuban, Bali
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Waterbom Balin vesipuisto, Kutan ranta ja Beachwalk Shopping Centerin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Krisna-ostoskeskus ja Tanjung Benoa Beach ovat myös 15 kilometrin päässä.

                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite 62 €
                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

                Jalan Kartika Plaza No. 127, Tuban, Kuta, Bali
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Discovery Shopping Mall (ostoskeskus) ja Waterbom Balin vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kutan ranta ja Beachwalk Shopping Centerin ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.