Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Bali

Blue Point Bay Villas and Spa 85 €
Blue Point Bay Villas and Spa

Blue Point Bay Villas and Spa

Jl Labuansait, Uluwatu, Pecatu, Bali
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Blue Point Bay Villas and Spa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uluwatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 60 huvilaa 2 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Dedary Kriyamaha Ubud by Pramana 168 €
  Dedary Kriyamaha Ubud by Pramana

  Dedary Kriyamaha Ubud by Pramana

  Banjar Pinjul, Desa Kendran, Tegalalang, Ubud, Bali
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dedary Kriyamaha Ubud by Pramana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Goa Gajahin luola. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 16 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

   Tonys Villas & Resort 64 €
   Tonys Villas & Resort

   Tonys Villas & Resort

   Jl. Petitenget Kerobokan, Seminyak, Bali
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tonys Villas & Resort on saanut mainiota palautetta huviloiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seminyakin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4 tähden huvilassa on 71 huvilaa 2 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

    Ubud Green Resort Villas 76 €
    Ubud Green Resort Villas

    Ubud Green Resort Villas

    Jln. Sriwedari No. 8, Ubud, Bali
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ubud Green Resort Villas on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ubudin kuninkaallinen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden huvilassa on 16 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     Munduk Moding Plantation 145 €
     Munduk Moding Plantation

     Munduk Moding Plantation

     Jl. Raya Asah Gobleg, Banjar Dinas Asah Desa Gobleg, Gobleg, Bali
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Munduk Moding Plantation on saanut mahtavaa palautetta huviloiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mundukin vesiputous. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 18 huvilaa 1 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

      Villa Seminyak Estate & Spa - By Astadala 100 €
      Villa Seminyak Estate & Spa - By Astadala

      Villa Seminyak Estate & Spa - By Astadala

      Jl. Baik Baik, Seminyak Kuta, Seminyak, Bali
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Villa Seminyak Estate & Spa - By Astadala on saanut mahtavaa palautetta huviloiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta DMZ Balin 3D-taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 52 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

       Udhiana Resort Ubud 182 €
       Udhiana Resort Ubud

       Udhiana Resort Ubud

       Jalan Raya Andong, Banjar Nagi, Ubud, Bali
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Udhiana Resort Ubud on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ubud Monkey Forest. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

        Bayshore Villas Candi Dasa 64 €
        Bayshore Villas Candi Dasa

        Bayshore Villas Candi Dasa

        Candi Dasa Street, Manggis, Bali
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bayshore Villas Candi Dasa on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Candidasan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huvilassa on 33 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

         Anusara Luxury Villas - Adults Only 113 €
         Anusara Luxury Villas - Adults Only

         Anusara Luxury Villas - Adults Only

         Jalan Raya Pejeng Kawan, Br Laplapan, Desa Petulu, Ubud, Bali
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Anusara Luxury Villas - Adults Only on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ubudin kuninkaallinen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 8 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

          Chandra Bali Villas 287 €
          Chandra Bali Villas

          Chandra Bali Villas

          Jalan Sari Temuku (Gang Sandat), Seminyak, Bali
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Chandra Bali Villas on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gado Gadon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 9 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

           Samaja Beachside Villas 170 €
           Samaja Beachside Villas

           Samaja Beachside Villas

           Jl. Camplung Tanduk Gg. Kubu Pesisi 18, Seminyak, Bali
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Samaja Beachside Villas on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gado Gadon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

            Nusa Dua Bayview 119 €
            Nusa Dua Bayview

            Nusa Dua Bayview

            Jl. Dharmawangsa No, 19 A, Kampial, Kuta Selatan, Nusa Dua, Bali
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Nusa Dua Bayview on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huvilassa on 10 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

             Kohteen Bali Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Bali parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Bali Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Bali Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Bali Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Bali näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Bali

             Kohteen Bali Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Bali Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Bali Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Bali parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Bali Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Bali Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Bali Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Bali näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Bali

             Kohteen Bali Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Bali Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Bali

             Näytä kaikki 10 867 majoitusliikettä kohteessa Bali
             Grand Hyatt Bali 135 €
             Grand Hyatt Bali

             Grand Hyatt Bali

             Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua, Bali
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Bukitin niemimaa, Nusa Duan ranta ja Bali Nusa Dua -teatteri ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Bali Nusa Duan konferenssikeskus ja Geger Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Novotel Bali Ngurah Rai Airport 59 €
              Novotel Bali Ngurah Rai Airport

              Novotel Bali Ngurah Rai Airport

              Jalan Raya Ngurah Rai, Tuban, Bali
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Segaran ranta, Tubanin ranta ja Lippo Mall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Waterbom Balin vesipuisto ja Kutan ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport 42 €
               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

               Jalan Airport Ngurah Rai, No. 7 Kuta, Tuban, Bali
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Waterbom Balin vesipuisto, Kutan ranta ja Beachwalk Shopping Centerin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Krisna-ostoskeskus ja Tanjung Benoa Beach ovat myös 15 kilometrin päässä.

                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite 61 €
                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

                Jalan Kartika Plaza No. 127, Tuban, Kuta, Bali
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Discovery Shopping Mall (ostoskeskus) ja Waterbom Balin vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kutan ranta ja Beachwalk Shopping Centerin ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.