Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Centrum

41 €
Raecks

Raecks

3.0 kautta 5.0 Raaks 1, Haarlem
Raecks on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

4.0 kautta 5.0 Damstraat 10, Haarlem
Amrâth Grand Hotel Frans Hals on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Grote Markt (tori) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
Ambassador City Centre Hotel

Ambassador City Centre Hotel

3.0 kautta 5.0 Oude Groenmarkt 20-24, Haarlem
Ambassador City Centre Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 140 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
Amadeus Hotel

Amadeus Hotel

2.0 kautta 5.0 Grote Markt 10, Haarlem
Amadeus Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1588 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Relaxed Slapen

Relaxed Slapen

3.5 kautta 5.0 Kinderhuisvest 43, Haarlem, Pohjois-Hollanti
Relaxed Slapen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
165 €
Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht

Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht

4.0 kautta 5.0 Gedempte Oude Gracht 31, Haarlem
Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Grote Markt (tori) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
85 €
Hotel Malts

Hotel Malts

3.0 kautta 5.0 Zijlstraat 56-58, Haarlem
Hotel Malts on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Corrie Ten Boomin talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Liberté Haarlem - Hostel

Liberté Haarlem - Hostel

1.0 kautta 5.0 28 Donkere Spaarne, Haarlem, NH
Liberté Haarlem - Hostel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 1 tähden asuntolaivassa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
169 €
WHS Cozy Lofts Haarlemin Kattohuoneisto

WHS Cozy Lofts Haarlemin Kattohuoneisto

13 Wilhelminastraat, ROOD, Haarlem, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Koninginn

Koninginn

3.5 kautta 5.0 7 Koningstraat, Haarlem, NH
Koninginn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Bed & Breakfast 1001 Nacht

Bed & Breakfast 1001 Nacht

3.5 kautta 5.0 Koningstraat 20, Haarlem
Bed & Breakfast 1001 Nacht sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Voldersgracht Canal Home Haarlem, Täydellinen Viikonloppuisin

Voldersgracht Canal Home Haarlem, Täydellinen Viikonloppuisin

Gedempte Voldersgracht 43zw, Haarlem, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Joops City Centre Hotel

Joops City Centre Hotel

2.0 kautta 5.0 Lange Veerstraat 36, Haarlem
Joops City Centre Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Spaarne Luxury Residence Haarlem

Spaarne Luxury Residence Haarlem

Spaarne 90-2, Door on the right, Haarlem, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
212 €
Viehättävä Talo Historiallisessa Haarlemissa - Sisältää Polkupyörät, Wi-fi, Pesula ja Keittiö!

Viehättävä Talo Historiallisessa Haarlemissa - Sisältää Polkupyörät, Wi-fi, Pesula ja Keittiö!

8 De Haasstraat, Haarlem, Pohjois-Hollanti
tämä mökki on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Frans Hals -museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kattoterassin ja pyykinpesutilat. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Centrum

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Centrum, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Centrum hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Centrum suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Centrum

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Centrum. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Centrum on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Centrum ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Centrum

Kohteessa Centrum riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Centrum parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Centrum.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Centrum

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.