Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Dublin hotellit

Clayton Hotel Cardiff Lane 102 €
Clayton Hotel Cardiff Lane

Clayton Hotel Cardiff Lane

Cardiff Lane, Sir John Rogerson's Quay, Dublin, Dublin
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Clayton Hotel Cardiff Lane on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bord Gáis Energy Theatre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 304 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

  Camden Court Hotel 109 €
  Camden Court Hotel

  Camden Court Hotel

  Camden Street, Dublin, Dublin
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Camden Court Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Stephen's Green. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 251 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

   The Spencer 149 €
   The Spencer

   The Spencer

   Excise Walk, IFSC, Dublin, Dublin
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Spencer on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Convention Centre Dublin (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 169 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

    Clayton Hotel Liffey Valley 80 €
    Clayton Hotel Liffey Valley

    Clayton Hotel Liffey Valley

    Fonthill Rd, Clondalkin, Dublin, Dublin
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Clayton Hotel Liffey Valley on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liffey Valleyn ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 352 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Sheldon Park Hotel and Leisure Club 70 €
     Sheldon Park Hotel and Leisure Club

     Sheldon Park Hotel and Leisure Club

     Kylemore Road, Dublin, Dublin
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sheldon Park Hotel and Leisure Club on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Phoenix Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 123 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

      The Marker Hotel 206 €
      The Marker Hotel

      The Marker Hotel

      Grand Canal Square, Docklands, Dublin, Dublin
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Marker Hotel on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bord Gáis Energy Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 187 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

       The Bonnington Dublin & Leisure Centre 76 €
       The Bonnington Dublin & Leisure Centre

       The Bonnington Dublin & Leisure Centre

       Swords Road, Drumcondra, Dublin, Dublin
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Bonnington Dublin & Leisure Centre on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Croke Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 3 tähden hotellissa on 240 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Fitzpatrick Castle Hotel 107 €
        Fitzpatrick Castle Hotel

        Fitzpatrick Castle Hotel

        Killiney, Dun Laoghaire, Dublin
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fitzpatrick Castle Hotel on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta James Joyce Tower. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

         Hotelli uima-altaalla – Dublin

         Vain harvan kotoa löytyy uima-allas. Lomalla tai työmatkalla se voi kuitenkin nousta arvoon arvaamattomaan – monestakin syystä. Sään ollessa kuuma ulkouima-altaan viileys virkistää, ja pakkasilla sisäallas mahdollistaa kuntoilun ja rentoutumisen viimalta suojassa. Lapsiperheille allas tarjoaa puolestaan mahdollisuuden kylpemiseen ja rentoon yhdessäoloon. Ja totuushan on, että lapsille allas on usein hotellin kovin vetonaula – paikka, jossa kuluisi vaikka koko päivä.

         Kohteen Dublin hotelleja uima-altaalla etsivä löytää ne helpoiten osoitteesta ebookers.fi. Matkakohteen ja -päivien ollessa selvillä hakutuloksista voi suodattaa vain uima-altaan tarjoavat hotellit ja keskittyä sen jälkeen muiden palveluiden vertailuun. Usein tämä viimeinen vaihe on kaikkein hankalin, sillä jos hotellissa on uima-allas, siellä on taatusti myös kattava valikoima muita mukavuuksia ja palveluita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellia ei kannata etsiä ennen kuin tietää mitä haluaa. Suomessa uima-altaan tarjoavista hotelleista löytyy yleensä vähintään sauna, kuntosali ja ravintola; ulkomailla sen suojista voi löytyä aivan mitä vain.

         Kun olet rajannut haun yhdistelmään ”hotelli Dublin uima-allas”, tuloksia kannattaa rajata vielä lisää. Voit esimerkiksi rajoittaa haun vain tietyntyyppisiin, tietyn hintaluokan tai tietyllä alueella sijaitseviin majoitusliikkeisiin. Tai sitten voit ottaa tarkasteluun vain sellaiset vaihtoehdot, joista löytyy uima-altaan lisäksi jokin tietty mukavuus tai palvelu, kuten esimerkiksi keittiö tai ilmastointi. Tuloksia rajataan ruudun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Mitä enemmän niitä merkitset, sitä lyhyemmäksi hotellien lista kutistuu. Ja tietyillä yhdistelmillä tuloksia ei saa laisinkaan – esimerkiksi yhden tähden hotellit uima-altaalla ovat melkoinen harvinaisuus. Hakutuloksia vertaillessa kannattaa tosin huomata myös se, että hakua rajaaviin palveluihin ja mukavuuksiin sisältyy vain osa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tämän vuoksi kannattaa perehtyä myös kunkin hotellin tarkempiin tietoihin. Niistä löydät myös kuvia hotellin huoneista ja yhteisistä tiloista.

         Kun olet löytänyt haluamasi kohteen Dublin hotellin uima-altaalla, huoneen varaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Usein samalle huoneelle voi olla tarjolla useita eri hintoja. Halvimpaan hintaan ei yleensä sisälly peruutusoikeutta, kalleimpaan voi puolestaan sisältyä sen lisäksi myös esimerkiksi aamiainen tai jopa täysihoito.

         Viimeksi varatut Dublin Hotellit

         Viimeisimmät Dublin hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.