Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Grachtengordel-West

71 €
Max Brown Hotel Canal District

Max Brown Hotel Canal District

3.0 kautta 5.0 Herengracht 13-19, Amsterdam
Max Brown Hotel Canal District on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Body Worldsin turistinähtävyys. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
76 €
Hotel Sebastian's

Hotel Sebastian's

3.0 kautta 5.0 Keizersgracht 15, Amsterdam
Hotel Sebastian's on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 33 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat takat ja LCD-televisiot.
268 €
Andaz Amsterdam Prinsengracht - a concept by Hyatt

Andaz Amsterdam Prinsengracht - a concept by Hyatt

5.0 kautta 5.0 Prinsengracht 587, Amsterdam
Andaz Amsterdam Prinsengracht - a concept by Hyatt on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 122 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
309 €
Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam

5.0 kautta 5.0 Prinsengracht 323, Amsterdam
Pulitzer Amsterdam on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Anne Frankin talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 225 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
25 €
Boutique Hotel La Belle Vue

Boutique Hotel La Belle Vue

2.5 kautta 5.0 Raadhuisstraat 37/2, Amsterdam, Noord-Holland
Boutique Hotel La Belle Vue on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Anne Frankin talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja valet-pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 1895 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 29 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
42 €
Amsterdam Downtown Hotel

Amsterdam Downtown Hotel

2.0 kautta 5.0 Kerkstraat 25, Amsterdam
Amsterdam Downtown Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
50 €
Hotel Di Ann Amsterdam City Centre

Hotel Di Ann Amsterdam City Centre

2.0 kautta 5.0 Raadhuisstraat 27, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Hotel Di Ann Amsterdam City Centre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1887 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 41 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
59 €
Hotel Clemens Amsterdam

Hotel Clemens Amsterdam

2.0 kautta 5.0 Raadhuisstraat 39, Amsterdam
Hotel Clemens Amsterdam on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hotellissa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Mr. Monkey Amsterdam

Mr. Monkey Amsterdam

3.0 kautta 5.0 462 Singel, Amsterdam, NH
Mr. Monkey Amsterdam on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kukkamarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
119 €
The Hoxton, Amsterdam

The Hoxton, Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Herengracht 255, Amsterdam
The Hoxton, Amsterdam on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 111 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
114 €
Ambassade Hotel

Ambassade Hotel

4.0 kautta 5.0 Herengracht 341, Amsterdam
Ambassade Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Amsterdam-museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1650 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
136 €
The Pavilions Amsterdam, The Toren

The Pavilions Amsterdam, The Toren

4.0 kautta 5.0 Keizersgracht 164, Amsterdam
The Pavilions Amsterdam, The Toren on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1618 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
368 €
The Dylan Amsterdam

The Dylan Amsterdam

5.0 kautta 5.0 Keizersgracht 384, Amsterdam
The Dylan Amsterdam on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdam-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 40 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Nadia Hotel Amsterdam

Nadia Hotel Amsterdam

2.0 kautta 5.0 Raadhuisstraat 51, Amsterdam
Nadia Hotel Amsterdam on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Anne Frankin talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 52 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hotel Hegra Amsterdam

Hotel Hegra Amsterdam

2.0 kautta 5.0 Herengracht 269, Amsterdam
Hotel Hegra Amsterdam on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1656 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 9 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

Majoitus kohteessa Grachtengordel-West

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Grachtengordel-West, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Grachtengordel-West hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Grachtengordel-West suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Grachtengordel-West

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Grachtengordel-West. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Grachtengordel-West on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Grachtengordel-West ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Grachtengordel-West

Kohteessa Grachtengordel-West riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Grachtengordel-West parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Grachtengordel-West.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Grachtengordel-West

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.