Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Haarlemmerbuurtin kaupunginosa

72 €
The Bank Hotel

The Bank Hotel

3.0 kautta 5.0 Haarlemmerstraat 120, Amsterdam
The Bank Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Quentin Arrive

Quentin Arrive

1.0 kautta 5.0 Haarlemmerstraat 65, Amsterdam
Quentin Arrive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Body Worldsin turistinähtävyys. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
171 €
Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments

Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments

4.0 kautta 5.0 Bickersgracht 1, Amsterdam
Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
122 €
Room Mate Aitana

Room Mate Aitana

4.0 kautta 5.0 IJDok 6, Amsterdam
Room Mate Aitana on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 284 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Cityview Hotel

Cityview Hotel

3.0 kautta 5.0 Binnen Wieringerstraat, Amsterdam, NH
Cityview Hotel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Body Worldsin turistinähtävyys. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Short Stay Group Jordaan Harlem Serviced Apartments

Short Stay Group Jordaan Harlem Serviced Apartments

4.0 kautta 5.0 Haarlemmerdijk 140, Amsterdam
Short Stay Group Jordaan Harlem Serviced Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Restaurant Teun

Hotel Restaurant Teun

2.0 kautta 5.0 Haarlemmerdijk 61, Amsterdam
Hotel Restaurant Teun on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 10 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Valoisa ja Moderni Kahden Makuuhuoneen Huoneisto, Jossa on Kanava

Valoisa ja Moderni Kahden Makuuhuoneen Huoneisto, Jossa on Kanava

Bickersgracht 1-9, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Cityden Residences Old Centre

Cityden Residences Old Centre

4.0 kautta 5.0 Vierwindendwarsstraat, Amsterdam
Cityden Residences Old Centre on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Anne Frankin talo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Perinteinen Tyylikäs Asuntovaunu, oma Sisäänkäynti, Polkupyörällä

Perinteinen Tyylikäs Asuntovaunu, oma Sisäänkäynti, Polkupyörällä

westerdok 103, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä asuntolaiva on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja television.
Hae hinnat
Valoisa ja Moderni Kahden Makuuhuoneen Huoneisto, Jossa on Kanava

Valoisa ja Moderni Kahden Makuuhuoneen Huoneisto, Jossa on Kanava

Bickersgracht, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Modern Design Houseboat_ Riippumaton Studio_city Center

Modern Design Houseboat_ Riippumaton Studio_city Center

Realengracht 19, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä asuntolaiva sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitustila tarjoaa vuodesohvan ja television.
Hae hinnat
Yksityinen Asuntolaiva Prime @ Jordaan + 4 Vuodenajan Sisäterassilla ja -kanavalla

Yksityinen Asuntolaiva Prime @ Jordaan + 4 Vuodenajan Sisäterassilla ja -kanavalla

Korte Prinsengracht 37g, First houseboat grey color, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Korte Prinsengracht Apartments

Korte Prinsengracht Apartments

3.5 kautta 5.0 Korte Prinsengracht 2, Amsterdam
Korte Prinsengracht Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Bed & Breakfast Barrio

Bed & Breakfast Barrio

3.0 kautta 5.0 Droogbak 15, Amsterdam
Bed & Breakfast Barrio on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Body Worldsin turistinähtävyys. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1777 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

Majoitus kohteessa Haarlemmerbuurtin kaupunginosa

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Haarlemmerbuurtin kaupunginosa, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Haarlemmerbuurtin kaupunginosa hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Haarlemmerbuurtin kaupunginosa suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Haarlemmerbuurtin kaupunginosa

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Haarlemmerbuurtin kaupunginosa. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Haarlemmerbuurtin kaupunginosa on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Haarlemmerbuurtin kaupunginosa ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Haarlemmerbuurtin kaupunginosa

Kohteessa Haarlemmerbuurtin kaupunginosa riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Haarlemmerbuurtin kaupunginosa parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Haarlemmerbuurtin kaupunginosa.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Haarlemmerbuurtin kaupunginosa

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.