Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Suosituimmat Latin hotellit

Dauphine Saint Germain Hotel 114 €
Dauphine Saint Germain Hotel

Dauphine Saint Germain Hotel

36 Rue Dauphine, Pariisi, Paris
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dauphine Saint Germain Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pont Neuf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

  Grand Hotel des Balcons 112 €
  Grand Hotel des Balcons

  Grand Hotel des Balcons

  3 rue Casimir Delavigne, Pariisi, Ile De France
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Grand Hotel des Balcons on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luxembourgin palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 49 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Hotel Central Saint Germain 94 €
   Hotel Central Saint Germain

   Hotel Central Saint Germain

   3 Rue Champollion, Pariisi, Paris
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Central Saint Germain on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Hotel d'Aubusson 337 €
    Hotel d'Aubusson

    Hotel d'Aubusson

    33 Rue Dauphine, Pariisi, Paris
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel d'Aubusson on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pont Neuf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Hotel de Senlis 99 €
     Hotel de Senlis

     Hotel de Senlis

     7-9, rue Malebranche, Pariisi
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel de Senlis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 31 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Hotel Des Nations Saint Germain 70 €
      Hotel Des Nations Saint Germain

      Hotel Des Nations Saint Germain

      54 Rue Monge, Pariisi, Paris
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Des Nations Saint Germain on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jardin des Plantes. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Hotel Les Rives De Notre Dame 134 €
       Hotel Les Rives De Notre Dame

       Hotel Les Rives De Notre Dame

       15 Quai Saint Michel, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Les Rives De Notre Dame on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Notre-Damen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 10 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

        Hotel Monge 210 €
        Hotel Monge

        Hotel Monge

        55 Rue Monge, Pariisi
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Monge on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jardin des Plantes. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Viimeksi varatut Latin Hotellit

         Viimeisimmät Latin hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.