Lennot Ajman

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Ajman

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ajman olivat annetulla aikavälillä 119 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 341 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Air Baltic
Finnair
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air Baltic
Qatar Airways
Pegasus Airlines
Qatar Airways
Air France
Finnair

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Ajman

Ajman – Lomat Economy-lennoilla

JW Marriott Marquis Hotel Dubai
Rixos Premium Dubai JBR
Radisson Blu Hotel, Dubai Media City
Avani Palm View Dubai Hotel & Suites
C Central Resort the Palm
Fairmont The Palm

Halvat lennot kohteeseen Ajman

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Ajman?

Halvimmat lennot kohteeseen Ajman löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Ajman.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Ajman?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Sharjah (SHJ) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 341 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 119 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Ajman?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Ajman edestakaisella lennolla on marraskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan lokakuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ajman?

Kohteeseen Ajman lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Pegasus Airlines, Air Baltic, Finnair, Turkish Airlines, Qatar Airways, Air France.


Voiko kohteen Ajman lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Ajman voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Ajman peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Ajman saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Ajman

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.