Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat Pa Klok hotellit

Moonlight Cottage Phuket 34 €
Moonlight Cottage Phuket

Moonlight Cottage Phuket

   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Moonlight Cottage Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gibbonien kuntoutusprojekti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

  COMO Point Yamu, Phuket 237 €
  COMO Point Yamu, Phuket

  COMO Point Yamu, Phuket

    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   COMO Point Yamu, Phuket on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cape Yamu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 106 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

   The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket 158 €
   The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

   The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ao Po Grand Marinan huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 80 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

    Baan Yamu Residences Hae hinnat
    Baan Yamu Residences

    Baan Yamu Residences

    Moo 7, Paklok, Thalang,171, Pa Klok, Phuket (province)
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Baan Yamu Residences sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cape Yamu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Chandara Villas Resort 94 €
     Chandara Villas Resort

     Chandara Villas Resort

       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Chandara Villas Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Pon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 49 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.

      Ozone Villa 209 €
      Ozone Villa

      Ozone Villa

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ozone Villa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin elefanttien suojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 17 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

       Serene Boutique Garden Resorts Hae hinnat
       Serene Boutique Garden Resorts

       Serene Boutique Garden Resorts

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Serene Boutique Garden Resorts sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin elefanttien suojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

        Supalai Resort And Spa Phuket 63 €
        Supalai Resort And Spa Phuket

        Supalai Resort And Spa Phuket

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Supalai Resort And Spa Phuket on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ao Po Grand Marinan huvivenesatama sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 144 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

         Perhehotellit – Pa Klok

         Jos olet lähdössä matkaan koko perheen voimin, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun kohteen Pa Klok perhehotellit. Kuten nimi kertoo, näissä hotelleissa sekä tilat että palvelut on suunniteltu kaikenikäiset huomioiden, minkä myötä hauskaa on kaikilla vauvasta vaariin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellissa on tavanomaista enemmän lapsille tarkoitettuja tiloja ja aktiviteetteja, kuten uima-altaita, pelejä ja leluja. Lisäksi tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, ja ravintola tarjoaa myös vähemmän eksoottisia herkkuja.

         Perheloma kohteessa Pa Klok on syystäkin erittäin suosittu valinta. Kohteena Pa Klok tarjoaa runsaasti nähtävää, ja paikan päällä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät. Hotelleja on kuitenkin tarjolla moneen lähtöön, joten sen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos valitset perheesi pienimmille huonosti sopivan hotellin, vedät taatusti mattoa myös omien jalkojesi alta. Helpoiten varmistat, että hotelli on kaikkien mieleen ottamalla tarkasteluun vain ja ainoastaan kohteen Pa Klok lapsiystävälliset hotellit.

         Mikä oikeastaan on perheystävällinen hotelli? Se riippuu tietysti perheestä, mutta valtaosa heistä toivoo tällaiselta hotellilta ainakin perheille sopivia huoneita, turvallisuutta sekä kaikille sopivaa ruokaa ja aktiviteetteja. Kohteen Pa Klok perheystävälliset hotellit täyttävät kaikki nämä kriteerit. Tämä ei silti tarkoita, että ne olisivat täsmälleen samanlaisia. Tarjolla on esimerkiksi sekä huoneistoja että perhehuoneita, jotka tietysti eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Myös aktiviteeteissa kattaus vaihtelee melkoisesti. Niiden merkitys riippuu etenkin siitä, millainen sää matkasi ajankohtaan todennäköisimmin osuu. Sen ollessa hyvä, esimerkiksi sisäaktiviteeteilla ei liene suurta väliä, huonolla säällä niille voi sen sijaan tulla enemmänkin tarvetta. Ulkotilojen kohdalla asia on tietysti toisin päin.

         Kohteen Pa Klok perhehotelleja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös hotellin sijaintiin. Erityisen tärkeää tämä on, jos aiotte liikkua paikan päällä myös jalan tai julkisilla. Aikuisille kilometrin tai parin kävely tekee vain hyvää, mutta pienelle lapselle se voi olla liikaa.

         Kun matkanne ajankohta on selvillä, löydät kohteen Pa Klok lapsiystävälliset hotellit helpoiten sivustomme hakukoneella. Sen kautta näet samalla kertaa kaikki vaihtoehdot ja edullisimmat hinnat, joista löydät helposti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Ennen hotellin valitsemista kannattaa lukea myös sitä koskevat arvostelut – etenkin jos niitä on paljon.

         Viimeksi varatut Pa Klok Hotellit

         Viimeisimmät Pa Klok hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.