Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Lomakeskukset Saint Lucia

789 €
Ladera Resort

Ladera Resort

5.0 kautta 5.0 Rabot Estate, Soufriere
Ladera Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Windwardsaaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakylässä on 37 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin (osa tuotteista ilmaisia).
Hae hinnat
The Landings Resort & Spa by Elegant Hotels

The Landings Resort & Spa by Elegant Hotels

4.5 kautta 5.0 Pigeon Island Causeway, Rodney Bay, Gros Islet
The Landings Resort & Spa by Elegant Hotels on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Windwardsaaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 85 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
494 €
Sugar Beach, A Viceroy Resort

Sugar Beach, A Viceroy Resort

5.0 kautta 5.0 Val des Pitons, Soufriere
Sugar Beach, A Viceroy Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jalousie Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 96 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
468 €
Marigot Bay Resort and Marina

Marigot Bay Resort and Marina

5.0 kautta 5.0 Marigot Bay, Marigot Bay, Castries
Marigot Bay Resort and Marina on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marigot Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 124 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
226 €
Windjammer Landing Villa Beach Resort

Windjammer Landing Villa Beach Resort

4.5 kautta 5.0 Labrelotte Bay, Gros Islet
Windjammer Landing Villa Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Windwardsaaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 353 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Calabash Cove Resort And Spa - Adults Only

Calabash Cove Resort And Spa - Adults Only

4.5 kautta 5.0 Bonaire Estate, Marisule, Gros Islet
Calabash Cove Resort And Spa - Adults Only on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Windwardsaaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 26 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
738 €
Cap Maison Resort & Spa

Cap Maison Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Smugglers Cove Drive, Cap Estate
Cap Maison Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Windwardsaaret. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 49 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
1,288 €
Jade Mountain Resort

Jade Mountain Resort

5.0 kautta 5.0 1000 Anse Chastanet Road, Soufriere
Jade Mountain Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anse Chastanet Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 29 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
430 €
Anse Chastanet Resort

Anse Chastanet Resort

4.0 kautta 5.0 Old French Road, Soufriere
Anse Chastanet Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anse Chastanet Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakylässä on 49 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Kohteen Saint Lucia Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

Kohteen Saint Lucia Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

Kohteen Saint Lucia Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

Kohteen Saint Lucia Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

Lomakeskukset kuuluvat kohteen Saint Lucia tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

Kohteen Saint Lucia Lomakeskukset – lomaile edullisesti

Kohteen Saint Lucia Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

Löydä ebookersilta kohteen Saint Lucia parhaat Lomakeskukset

ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Saint Lucia Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

Suosituimmat hotellit Saint Lucia

Näytä kaikki 756 majoitusliikettä kohteessa Saint Lucia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.