Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Tallinna

Tänä iltana Tänä iltana 14.8. - 15.8.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 17.8. - 19.8.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 24.8. - 26.8.

Aina edulliset Tallinna hotellit

Hilton Tallinn Park 97 €
Hilton Tallinn Park

Hilton Tallinn Park

Kreutzwaldi 23, Tallinn
   
  4,6
  / 5 (39 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Tallinnan keskustori, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 54 €
  Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

  Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

  Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
    
   3,6
   / 5 (46 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Lindamäki ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Central Tallinn 55 €
   Park Inn by Radisson Central Tallinn

   Park Inn by Radisson Central Tallinn

   7c Narva Road, Tallinn
     
    3,8
    / 5 (46 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hestia Hotel Barons 101 €
    Hestia Hotel Barons

    Hestia Hotel Barons

    Suur Karja 7 / Väike Karja 2, Tallinn
      
     4,0
     / 5 (86 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Tallinnan turistikeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Tallinna

     Economy Hotel 47 €
     Economy Hotel

     Economy Hotel

     Kopli 2/c, Tallinn
       
      3,7
      / 5 (10 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      Viron luonnontieteellinen museo ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel St. Barbara 71 €
      Hotel St. Barbara

      Hotel St. Barbara

      Roosikrantsi 2a, Tallinn
        
       4,0
       / 5 (46 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Johanneksen kirkko, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Center Hotel 33 €
       Center Hotel

       Center Hotel

       Narva mantee str 24, Tallinn
         
        2,7
        / 5 (39 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Tallink Express Hotel 59 €
        Tallink Express Hotel

        Tallink Express Hotel

        Sadama 9, Tallinn
          
         3,7
         / 5 (52 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Viron nykytaiteen museo ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Tallinna

         Hotel Telegraaf, Autograph Collection 139 €
         Hotel Telegraaf, Autograph Collection

         Hotel Telegraaf, Autograph Collection

         Vene 9, Tallinn
           
          4,7
          / 5 (37 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Katariinankuja ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          Swissotel Tallinn 138 €
          Swissotel Tallinn

          Swissotel Tallinn

          Tornimae 3, Tallinn
            
           4,4
           / 5 (56 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Viron taideakatemia, Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

           Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels 130 €
           Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels

           Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels

           Suur-Karja 17, Tallinn
             
            4,5
            / 5 (27 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Viron teatteri- ja musiikkimuseo, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

            Hotel St. Petersbourg - Small Luxury Hotels of the World 156 €
            Hotel St. Petersbourg - Small Luxury Hotels of the World

            Hotel St. Petersbourg - Small Luxury Hotels of the World

            Rataskaevu Str 7, Tallinn
              
             4,6
             / 5 (34 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Von Krahl -teatteri, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Tallinna Hotellit

             Hotellit Tallinnassa - täydellisessä kaupunkilomakohteessa

             Viron pääkaupunki - Tallinna - tarjoaa vierailijoille lukemattoman määrän tehtävää ja nähtävää. Tallinnaan on helppo mennä niin laivalla, autolla kuin lentäenkin. Tallinna on ihanteellinen matkakohde vaikkapa viikonlopuksi, sillä se tarjoaa kaikkea aina kulttuurista ja kasvohoidoista erilaisiin urheilutapahtumiin.

             Moderneja hotelleja ja hyvää palvelua

             Tallinnasta löydät todella laajan skaalan erilaisia hotelleja erilaiseen makuun ja tarpeeseen. Useat suositut kylpylähotellit kaupungin keskustassa ja hieman sen ulkopuolella hemmottelevat vierailijoitaan erilaisilla ammattitaitoisesti toteutetuilla hoidoilla ja kylpyläosastoillaan. Kaupungista löytyy myös niin luksushotelleja kuin halvempia hotellejakin. Halvatkin hotellit Tallinnassa ovat tasokkaita, ja monet niistä sijaitsevat varsin hyvillä paikoilla kaupungin keskustan alueella. Hotellihintojen kannalta paras aika matkustaa Tallinnaan on talvella, sillä erityisesti kesällä kaupunki kuhisee ympäri maailmaa sinne reissaavista matkailijoista. Varaa hotelli Tallinnassa päästäksesi pakoon arkea viikonlopuksi tai mikset vaikkapa pidemmäksikin aikaa, sillä tässä kaupungissa ei tekeminen lopu kesken.


             Kulttuuria ja kauneushoitoja

             Tallinnan monipuolisuus on suoraan sanottuna hätkähdyttävää - kaupunki tuntuu tarjoavan jokaiselle vierailijalle jotakin. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on varmasti vanhakaupunki (Unescon maailmanperintölistalla), josta löydät esimerkiksi hienoja keskiaikaisia kujia, hyviä ravintoloita, gallerioita, pieniä sisustuskauppoja sekä käsityöläiskauppoja. Vanhastakaupungista löytyykin myös Tallinnan Raatihuone, joka on peräisin keskiajalta, ollen näin yksi parhaiten säilyneistä raatihuoneista koko Euroopassa. Kyseisellä alueella sijaitseva Eppingin torni on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä, ja se tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä kaupungin yli. Eikä tule myöskään unohtaa Hellemannin tornia ja kaupunginmuuria, jotka molemmat juontavat juurensa aina 1300-luvulle asti. Varaa hotelli Tallinnasta, vietä päivä kaupungilla ja nauti illalla rentouttavasta kauneushoidosta. Tallinna on kuuluisa monista kauneushoitoloistaan, joita löydät ympäri kaupunkia.


             Shoppailua, kävelyretkiä ja urheilua

             Tätä kaikkea Tallinna pitää sisällään. Varaa hotelli Tallinnan keskustasta ja lähde vaikkapa heliumpallolennolle Balloon Tallinnin kanssa. Lyhyen lennon jälkeen on aika pienelle reippailulle ihastuttavassa Kadriorgin puistossa, josta voitkin suunnata urheilemaan esimerkiksi Nõmmen seikkailupuistoon loppupäiväksi. Jos sinulla riittää vielä energiaa edellä mainittujen aktiviteettien jälkeen, on loputkin energian rippeet hyvä kuluttaa keskustassa sijaitsevassa Energian oivalluskeskuksessa. Jos kaipaat tuliaisia tai haluat muuten vain käydä ostoksilla, tarjoavat useat eri kauppakeskukset sinulle siihen mahdollisuuden. Katsasta siinä tapauksessa esimerkiksi Kauppakeskus Rocca Al Maren, Kristiine keskuksen, Viru keskuksen sekä Rotermannin kauppakeskuksen tarjonnat.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Tallinna

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.