Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tallinna - Chicago

Lähtölentokentän IATA-koodi TLL
Kohdelentokentän IATA-koodi CHI

Lennot Tallinna–Chicago

Oletko suuntaamassa kohteeseen Chicago? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tallinna–Chicago löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Chicago on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tallinna–Chicago – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tallinna–Chicago etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tallinna kohteeseen Chicago saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tallinna–Chicago ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Chicago?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Chicago, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Chicago nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tallinna–Chicago

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tallinna–Chicago maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tallinna - Chicago Lennot FAQ

Lennot Tallinna – Chicago

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tallinna ja Chicago välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Tallinna ja Chicago välillä, Tallinna (TLL-Lennart Meri) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtökenttäsi ja Chicago, IL (ORD-O'Haren kansainvälinen lentoasema) saapumislentokenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tallinna ja Chicago välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet matkalla kohteiden Tallinna ja Chicago välillä, sinulla on muutama lentoyhtiö, joista valita. Joka kuukausi 58 lentoa operoiva United Airlines on monien paljon matkustavien valinta. Toinen hyvä vaihtoehto on Lufthansa. Se tarjoaa 58 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Vietä hieman aikaa vertaillen näitä kahta lentoyhtiötä ja saatat hyvinkin onnistua löytämään loistavan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tallinna ja Chicago välillä on?

Välillä Tallinna – Chicago operoidaan noin 3 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu onnistuu siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Chicago

Näytä kaikki 2 302 majoitusliikettä kohteessa Chicago
Hae hinnat
Warwick Allerton - Chicago

Warwick Allerton - Chicago

4.0 kautta 5.0 701 North Michigan Avenue, Chicago, IL
Warwick Allerton - Chicago on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Vesitorni on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1924 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 443 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapeli ja ylelliset vuodevaatteet.
113 €
Swissotel - Chicago

Swissotel - Chicago

4.5 kautta 5.0 323 E Wacker Dr, Chicago, IL
Swissotel - Chicago on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chicago Riverwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 661 huonetta 43 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja jääkaapit.
76 €
The Whitehall Hotel

The Whitehall Hotel

4.0 kautta 5.0 105 E Delaware Pl, Chicago, IL
The Whitehall Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vesitorni. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 222 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.