Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille New York - Miami

Lähtölentokentän IATA-koodi NYC
Kohdelentokentän IATA-koodi MIA
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 12 minuuttia

Tutustu Yhdysvaltojen itärannikkoon etsimällä halvat lennot New Yorkista Miamiin

Yhdysvalloissa on lukuisia suurkaupunkeja, kuten New York ja Miami, jotka tunnistetaan usein pelkän taivaanrantaa vasten piirtyvän siluetin perusteella. Joka metropolilla on kuitenkin oma luonteensa, mikä käy ilmi varaamalla lennot New Yorkista Miamiin. Yhdysvaltojen itärannikolle päätyvän matkailijan kannattaa samalla kertaa ottaa haltuun molemmat suurkaupungit, sillä pitkän Atlantin ylittävän lennon jälkeen lyhyt USA:n sisäinen lento tuntuu varsin pieneltä voimanponnistukselta. New York ja Miami poikkeavat toisistaan merkittävästi, sillä New Yorkiin lähdetään useimmiten tutustumaan kulttuuriin ja maailmankuuluihin nähtävyyksiin ja Miamissa taas paistatellaan päivää rennossa tunnelmassa. Valitse halvat lennot New Yorkista Miamiin ja ota selvää, pitävätkö miljoonametropoleihin liittyvät mielikuvat paikkansa vai osaavatko New York ja Miami myös yllättää?

Kuumankostea Miami ja New Yorkin neljä vuodenaikaa

Matkailukohteina New York ja Miami ovat kuin yö ja päivä, ainakin kun sää tulee puheeksi. Floridan osavaltiossa sijaitseva Miami tunnetaan upeista hiekkarannoista ja palmujen reunustamista teistä, kun taas New Yorkissa koetaan kaikkien vuodenaikojen parhaat puolet. Lennot New Yorkista Miamiin voi periaatteessa ajoittaa mihin aikaan vuotta tahansa, mutta kummassakin kaupungissa on kesäisin jopa paahtavan helteistä. Miamissa lämpötila pysyy päivisin lähes aina kahdenkymmenen asteen yläpuolella, kun taas New Yorkin Central Parkissa näkee syksyn väriloiston, hiljaisen talven ja kukkivan kevään. New Yorkin nähtävyydet Vapaudenpatsaasta Brooklynin siltaan ja Miamin ikuinen kesä ovat matkailijan näkökulmasta aina yhtä houkuttelevia.

Suorat lennot New Yorkista Miamiin kestävät vain kolmisen tuntia

Kahden toisistaan poikkeavan metropolin välinen lento on ehdottomasti kätevin tapa lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä New Yorkin ja Miamin kokeminen samalla reissulla vaatii vain 3–4 tunnin lennon. Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja on tarjolla paljon, joten vertaile lentoja Miamista New Yorkiin ja valitse itsellesi sopivin yhteys. Kaksi merkittävää yhdysvaltalaisyhtiötä, United ja American Airlines, liikennöivät New Yorkin ja Miamin väliä tiuhaan. Suoria lentoja on tarjolla niin paljon, ettei yhden välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja välttämättä kannata edes harkita. Käteviä suoria lentoja New Yorkista Miamiin nousee taivaalle kaikilta New Yorkin kolmelta merkittävältä lentoasemilta, ja myös Miamin päässä on valinnanvaraa kenttien suhteen.

New Yorkin lentoasemat

New Yorkissa lentoyhteydet todellakin pelaavat, sillä kolmenkymmenen kilometrin säteellä Manhattanista on kolme lentokenttää, joita kaupalliset lentoyhtiöt käyttävät yleisesti. Lähimpänä New Yorkin Manhattan-saarta on LaGuardian lentoasema (IATA: LGA), jolta liikennöidään lähinnä Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja. Queensin hallintoalueen toisella laidalla sijaitseva John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (IATA: JFK) on New Yorkin vilkkaimmin liikennöity kenttä. Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema (IATA: EWR) taas sijaitsee Manhattanin länsipuolella New Jerseyn osavaltion puolella, mutta silti aivan New Yorkin vieressä. Helpoin tapa liikkua lentoasemien tai New Yorkin muiden kohteiden välillä on ehdottomasti taksi, sillä vaikka julkisia liikenneyhteyksiä on tarjolla, on niiden käyttö melko vaivalloista varsinkin matkatavaroita raahatessa. Lentoasemalta toiselle on myös varsin haastavaa päästä muulla kuin tilauskyydillä.

Lentoasemavaihtoehdot Miamin suunnassa

Myös Miamin ympäristössä on lukuisia kenttiä, jotka palvelevat sekä Yhdysvaltojen sisällä matkustavia että kansainvälisiä lentoreissaajia. Aivan lähietäisyydellä Miamin keskustasta sijaitseva Miamin kansainvälinen lentoasema (IATA: MIA) on suurkaupunkiin suuntaavan matkaajan kannalta vaivaton vaihtoehto. Noin 50 kilometrin päässä Miamista sijaitseva Fort Lauderdale–Hollywoodin kansainvälinen lentoasema (IATA: FLL) on yhtälailla kätevä kenttä metropoliin suuntaavalle matkailijalle. Kaikki Floridaan suuntaavat matkailijat eivät vietä koko aikaansa Miamissa, jolloin esimerkiksi Palm Beachin kansainvälinen lentoasema (IATA: PBI) 120 kilometrin päässä on myös mahdollinen vaihtoehto.

Onko kohteiden New York ja Miami välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy vain valita itsellesi sopiva lentoyhtiö ja paras reitti. Lukuisten muiden lentoyhtiöiden lisäksi American Airlines ja Delta Air Lines operoivat reitillä New York, New York (LGA-LaGuardia) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema). Reitti New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema) on toinen hyvä vaihtoehto, jota lentävät lentoyhtiöt, kuten American Airlines ja Delta Air Lines.

Kuinka kauan suora lento kohteiden New York ja Miami välillä kestää?

Kohteiden New York ja Miami välinen etäisyys on 1 750 km, ja tähän matkaan menee keskimäärin 3 tuntia ja 18 minuuttia, mutta vähintään 2 tuntia ja 54 minuuttia. Mikään ei ole mukavampaa kuin suoralla lennolla saapuminen, joten tarkista erikoistarjoukset, joita Delta Air Lines ja Virgin Atlantic tarjoavat.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden New York ja Miami välisille lennoille?

Jos aiot matkustaa kohteiden New York ja Miami välillä, yleisimmin liikennöidyt reitit ovat:

  • New York, New York (LGA-LaGuardia) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema): 159 lentoa viikossa
  • Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema): 123 lentoa viikossa
  • New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema): 110 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden New York ja Miami välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, ylimääräinen jalkatila ja loistava kanta-asiakasohjelma ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Monet yhtiöt operoivat lentoja reitillä New York – Miami, ja tässä ovat vain niistä suosituimmat vaihtoehdot:

  • Delta Air Lines, 1 510 lentoa kuussa
  • Virgin Atlantic, 929 lentoa kuussa
  • American Airlines, 873 lentoa kuussa
  • Aeromexico, 799 lentoa kuussa
  • KLM, 451 lentoa kuussa
  • Korean Air, 256 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden New York ja Miami välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille New York – Miami on yksinkertaista. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 23 päivittäisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Miami

Näytä kaikki 6 349 majoitusliikettä kohteessa Miami
231 €
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4.5 kautta 5.0 4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Fontainebleau Miami Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 41st Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 9 ravintolaa ja 8 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1504 huonetta 37 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
116 €
Nautilus by Arlo

Nautilus by Arlo

4.5 kautta 5.0 1825 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Nautilus by Arlo on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1951 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
154 €
Grand Beach Hotel

Grand Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 4835 Collins Ave, Miami Beach, FL
Grand Beach Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 430 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.