Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot New York Miami

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille New York - Miami

Lähtölentokentän IATA-koodi JFK
Kohdelentokentän IATA-koodi FLL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 176 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 9 minuuttia

Tutustu Yhdysvaltojen itärannikkoon etsimällä halvat lennot New Yorkista Miamiin

Yhdysvalloissa on lukuisia suurkaupunkeja, kuten New York ja Miami, jotka tunnistetaan usein pelkän taivaanrantaa vasten piirtyvän siluetin perusteella. Joka metropolilla on kuitenkin oma luonteensa, mikä käy ilmi varaamalla lennot New Yorkista Miamiin. Yhdysvaltojen itärannikolle päätyvän matkailijan kannattaa samalla kertaa ottaa haltuun molemmat suurkaupungit, sillä pitkän Atlantin ylittävän lennon jälkeen lyhyt USA:n sisäinen lento tuntuu varsin pieneltä voimanponnistukselta. New York ja Miami poikkeavat toisistaan merkittävästi, sillä New Yorkiin lähdetään useimmiten tutustumaan kulttuuriin ja maailmankuuluihin nähtävyyksiin ja Miamissa taas paistatellaan päivää rennossa tunnelmassa. Valitse halvat lennot New Yorkista Miamiin ja ota selvää, pitävätkö miljoonametropoleihin liittyvät mielikuvat paikkansa vai osaavatko New York ja Miami myös yllättää?

Kuumankostea Miami ja New Yorkin neljä vuodenaikaa

Matkailukohteina New York ja Miami ovat kuin yö ja päivä, ainakin kun sää tulee puheeksi. Floridan osavaltiossa sijaitseva Miami tunnetaan upeista hiekkarannoista ja palmujen reunustamista teistä, kun taas New Yorkissa koetaan kaikkien vuodenaikojen parhaat puolet. Lennot New Yorkista Miamiin voi periaatteessa ajoittaa mihin aikaan vuotta tahansa, mutta kummassakin kaupungissa on kesäisin jopa paahtavan helteistä. Miamissa lämpötila pysyy päivisin lähes aina kahdenkymmenen asteen yläpuolella, kun taas New Yorkin Central Parkissa näkee syksyn väriloiston, hiljaisen talven ja kukkivan kevään. New Yorkin nähtävyydet Vapaudenpatsaasta Brooklynin siltaan ja Miamin ikuinen kesä ovat matkailijan näkökulmasta aina yhtä houkuttelevia.

Suorat lennot New Yorkista Miamiin kestävät vain kolmisen tuntia

Kahden toisistaan poikkeavan metropolin välinen lento on ehdottomasti kätevin tapa lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä New Yorkin ja Miamin kokeminen samalla reissulla vaatii vain 3–4 tunnin lennon. Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja on tarjolla paljon, joten vertaile lentoja Miamista New Yorkiin ja valitse itsellesi sopivin yhteys. Kaksi merkittävää yhdysvaltalaisyhtiötä, United ja American Airlines, liikennöivät New Yorkin ja Miamin väliä tiuhaan. Suoria lentoja on tarjolla niin paljon, ettei yhden välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja välttämättä kannata edes harkita. Käteviä suoria lentoja New Yorkista Miamiin nousee taivaalle kaikilta New Yorkin kolmelta merkittävältä lentoasemilta, ja myös Miamin päässä on valinnanvaraa kenttien suhteen.

New Yorkin lentoasemat

New Yorkissa lentoyhteydet todellakin pelaavat, sillä kolmenkymmenen kilometrin säteellä Manhattanista on kolme lentokenttää, joita kaupalliset lentoyhtiöt käyttävät yleisesti. Lähimpänä New Yorkin Manhattan-saarta on LaGuardian lentoasema (IATA: LGA), jolta liikennöidään lähinnä Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja. Queensin hallintoalueen toisella laidalla sijaitseva John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (IATA: JFK) on New Yorkin vilkkaimmin liikennöity kenttä. Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema (IATA: EWR) taas sijaitsee Manhattanin länsipuolella New Jerseyn osavaltion puolella, mutta silti aivan New Yorkin vieressä. Helpoin tapa liikkua lentoasemien tai New Yorkin muiden kohteiden välillä on ehdottomasti taksi, sillä vaikka julkisia liikenneyhteyksiä on tarjolla, on niiden käyttö melko vaivalloista varsinkin matkatavaroita raahatessa. Lentoasemalta toiselle on myös varsin haastavaa päästä muulla kuin tilauskyydillä.

Lentoasemavaihtoehdot Miamin suunnassa

Myös Miamin ympäristössä on lukuisia kenttiä, jotka palvelevat sekä Yhdysvaltojen sisällä matkustavia että kansainvälisiä lentoreissaajia. Aivan lähietäisyydellä Miamin keskustasta sijaitseva Miamin kansainvälinen lentoasema (IATA: MIA) on suurkaupunkiin suuntaavan matkaajan kannalta vaivaton vaihtoehto. Noin 50 kilometrin päässä Miamista sijaitseva Fort Lauderdale–Hollywoodin kansainvälinen lentoasema (IATA: FLL) on yhtälailla kätevä kenttä metropoliin suuntaavalle matkailijalle. Kaikki Floridaan suuntaavat matkailijat eivät vietä koko aikaansa Miamissa, jolloin esimerkiksi Palm Beachin kansainvälinen lentoasema (IATA: PBI) 120 kilometrin päässä on myös mahdollinen vaihtoehto.

Lennot New York – Miami

Onko kohteiden New York ja Miami välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy enää vain valita itsellesi sopiva lentoyhtiö ja paras reitti. Lukuisten muiden lentoyhtiöiden lisäksi American Airlines ja Delta Air Lines operoivat reittiä New York, New York (LGA-LaGuardia) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema). Reitti New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema) on toinen hyvä vaihtoehto, jota operoivat American Airlines ja Delta Air Lines.

Kuinka kauan suora lento kohteiden New York ja Miami välillä kestää?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden New York ja Miami välillä, siihen menee suurin piirtein 3 tuntia ja 16 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 1 750 km. Tällä välillä lentävät Delta Air Lines ja American Airlines. Mikään ei voita uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskuja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden New York ja Miami välisille lennoille?

Sinua saattaa kiinnostaa tietää, että kohteiden New York ja Miami välillä on lukuisia eri reittejä. Tässä ovat suosituimmat reitit:

  • New York, New York (LGA-LaGuardia) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema): 192 lentoa viikossa
  • Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema): 152 lentoa viikossa
  • New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) – Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema): 141 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden New York ja Miami välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi hyvää ruokaa? Tai ystävällistä palvelua? Vaikka monet lentoyhtiöt tarjoavat lentoja kohteiden New York ja Miami välillä, jos valitset yhden näistä tunnetuista yhtiöistä, takaat, että kauan odotettu lomasi alkaa oikealla tavalla:

  • Delta Air Lines, 1 582 lentoa kuussa
  • American Airlines, 1 125 lentoa kuussa
  • Aeromexico, 760 lentoa kuussa
  • Virgin Atlantic, 747 lentoa kuussa
  • KLM, 347 lentoa kuussa
  • Korean Air, 264 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden New York ja Miami välillä on?

Miami houkuttelee tutustumaan. Aloita upea seikkailu hankkimalla liput yhdelle 27 jokapäiväisestä lennosta reitillä New York – Miami.

Varatuimmat hotellit Miami

Näytä kaikki 8 907 majoitusliikettä kohteessa Miami
240 €
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4.5 kautta 5.0 4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Fontainebleau Miami Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 41st Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
341 €
1 Hotel South Beach

1 Hotel South Beach

5.0 kautta 5.0 2341 Collins Avenue, Miami Beach, FL
1 Hotel South Beach on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja kuntoklubi. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
147 €
EAST Miami

EAST Miami

4.5 kautta 5.0 788 Brickell Plaza, Miami, FL
EAST Miami on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Brickell City Centre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.