Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat 13. arrondissementti hotellit

Hae hinnat
Mercure Paris Place d'Italie

Mercure Paris Place d'Italie

4.0 kautta 5.0 25 boulevard Auguste Blanqui, Pariisi, Paris
Mercure Paris Place d'Italie on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place d'Italie. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Timhotel Paris Place d'Italie

Timhotel Paris Place d'Italie

3.0 kautta 5.0 178 Boulevard Vincent Auriol, Pariisi, Paris
Hotel Inn Design Paris Place d'Italie (ex Timhotel) on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place d'Italie. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Mercure Paris Bercy Bibliothèque

Mercure Paris Bercy Bibliothèque

4.0 kautta 5.0 6 Boulevard Vincent Auriol, Pariisi, Paris
Mercure Paris Bercy Bibliothèque on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta AccorHotels Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Belambra City Hôtel Magendie

Belambra City Hôtel Magendie

2.0 kautta 5.0 2/4 rue Magendie, (angle 6 rue Corvisart), Pariisi, Paris
Belambra City Hôtel Magendie on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 112 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Citadines Place d'Italie Paris

Citadines Place d'Italie Paris

3.0 kautta 5.0 18 Place D Italie, Pariisi, Paris
Citadines Place d'Italie Paris on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Place d'Italie on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden residenssissä on 169 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Best Western Amiral Hotel

Best Western Amiral Hotel

4.0 kautta 5.0 98 avenue d'Italie, Pariisi, Paris
Best Western Amiral Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place d'Italie. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 49 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Grand Hotel des Gobelins

Grand Hotel des Gobelins

3.0 kautta 5.0 57 Boulevard Saint Marcel, Pariisi, Paris
Grand Hotel des Gobelins on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pantheon. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Green Hôtels Confort Paris 13

Green Hôtels Confort Paris 13

3.0 kautta 5.0 90 Rue De Patay, Pariisi, Paris
Green Hôtels Confort Paris 13 on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ranskan kansalliskirjasto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Hôtel Le Richemont

Hôtel Le Richemont

3.0 kautta 5.0 17 Rue Jean Colly, Pariisi, Paris
Hôtel Le Richemont on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AccorHotels Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.

Viimeisimmät 13. arrondissementti hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.