Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
15.11. - 17.11.
Ensi viikonloppuna
22.11. - 24.11.

Suosituimmat 3 tähden hotellit Kaartinkaupunki

Scandic Helsinki Airport 110 €
Scandic Helsinki Airport

Scandic Helsinki Airport

Lentäjäntie 1, Vantaa
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Scandic Helsinki Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

  Hotel Arthur 85 €
  Hotel Arthur

  Hotel Arthur

  Vuorikatu 19, Helsinki
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Arthur on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateneumin taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 182 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki 174 €
   Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

   Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

   Asema-Aukio 2, Helsinki
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nykytaiteen museo Kiasma on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1952 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 270 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

    Airport Hotel Bonus Inn 84 €
    Airport Hotel Bonus Inn

    Airport Hotel Bonus Inn

    Elannontie 9, Vantaa
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Airport Hotel Bonus Inn on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Jumbo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 214 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Airport Hotel Pilotti 85 €
     Airport Hotel Pilotti

     Airport Hotel Pilotti

     Veromaentie 1, Vantaa
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Airport Hotel Pilotti on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viihdekeskus Flamingo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 109 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport 92 €
      Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

      Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

      Ralssitie 2, Vantaa
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Viihdekeskus Flamingo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 280 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       Scandic Meilahti 119 €
       Scandic Meilahti

       Scandic Meilahti

       Tukholmankatu 2, Helsinki
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Scandic Meilahti on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Helsingin jäähalli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 188 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Scandic Helsinki Aviacongress 91 €
        Scandic Helsinki Aviacongress

        Scandic Helsinki Aviacongress

        Robert Huberin Tie 4, Vantaa
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Scandic Helsinki Aviacongress on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viihdekeskus Flamingo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 278 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

         Viimeksi varatut Kaartinkaupunki hotellit

         Viimeisimmät Kaartinkaupunki hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.