Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat 8. arrondissementti hotellit

Maison Albar Hotels Le Diamond Hae hinnat
Maison Albar Hotels Le Diamond

Maison Albar Hotels Le Diamond

4 Rue de la Pepiniere, Pariisi, Paris
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maison Albar Hotels Le Diamond on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boulevard Haussmann (bulevardi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

  Hôtel San Régis 325 €
  Hôtel San Régis

  Hôtel San Régis

  12 Rue Jean Goujon, Pariisi, Paris
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hôtel San Régis on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1857 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 42 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Hôtel Francois 1er 145 €
   Hôtel Francois 1er

   Hôtel Francois 1er

   7 Rue Magellan, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hôtel Francois 1er on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Le Pavillon des Lettres 216 €
    Le Pavillon des Lettres

    Le Pavillon des Lettres

    12 Rue Des Saussaies, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Le Pavillon des Lettres on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.

     Hotel Wilson Opera Hae hinnat
     Hotel Wilson Opera

     Hotel Wilson Opera

     10 Rue De Stockholm, Pariisi, Paris
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Wilson Opera on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boulevard Haussmann (bulevardi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Hôtel de Sers 283 €
      Hôtel de Sers

      Hôtel de Sers

      41 Avenue Pierre 1er de Serbie, Pariisi, Paris
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hôtel de Sers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 5 tähden hotellissa on 52 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

       Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées 325 €
       Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées

       Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées

       7 Rue De Berri, Pariisi, Paris
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1889 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

        Buddha-Bar Hotel Paris 366 €
        Buddha-Bar Hotel Paris

        Buddha-Bar Hotel Paris

        4 rue d'Anjou, Pariisi, Ile de France
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Buddha-Bar Hotel Paris on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Champs-Élysées on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1734 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Viimeksi varatut 8. arrondissementti Hotellit

         Viimeisimmät 8. arrondissementti hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.