Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.3. - 31.3.
Ensi viikonloppuna
5.4. - 7.4.

Aina edullinen majoitus – Bali

Grand Hyatt Bali 144 €
Grand Hyatt Bali

Grand Hyatt Bali

Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua, Bali
   
  4,0
  /5 (1 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Nusa Dua Beach (ranta) ja Bali Nusa Dua -teatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tanjung Benoa ja Bali Nusa Duan konferenssikeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Novotel Bali Ngurah Rai Airport 69 €
  Novotel Bali Ngurah Rai Airport

  Novotel Bali Ngurah Rai Airport

  Jalan Raya Ngurah Rai, Tuban, Bali
    
   5,0
   /5 (1 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Segaran ranta, Lippo Mall ja Tubanin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Waterbomin vesipuisto ja Discovery Shopping Mall (ostoskeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Kuta Paradiso Hotel 67 €
   Kuta Paradiso Hotel

   Kuta Paradiso Hotel

   Jl. Kartika Plaza, South of Kuta, Tuban, Kuta, Bali
     
    3,8
    /5 (12 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Keskustassa sijaitseva luksusluokan hotelli lähellä lentokenttää. Discovery Shopping Mall (ostoskeskus), Waterbomin vesipuisto ja Tubanin ranta lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Lippo Mall ja Kuta Square (ostosalue).

    Hotel Indigo Bali Seminyak Beach 189 €
    Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

    Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

    Jl. Camplung Tanduk No.10, Seminyak, Bali
      
     5,0
     /5 (1 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Seminyakin ranta ja Double Six -ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Legianin ranta ja Jalan Laksmana -katu ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit ja majoitukset – Bali

     Champlung Mas Hotel Legian 23 €
     Champlung Mas Hotel Legian

     Champlung Mas Hotel Legian

     Lebak Bene, Melasti Street, Legian, Bali
       
      2,0
      /5 (3 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Kylpylälomaan soveltuva hotelli kaupungin sydämessä, lähellä sijaitsee Mertanadin taidetori, Legianin ranta ja Beachwalk. Lähistöllä ovat myös Kutan ranta ja Waterbomin vesipuisto.

      Bakung Sari Resort and Spa 16 €
      Bakung Sari Resort and Spa

      Bakung Sari Resort and Spa

      Jl. Singasari, Kuta, Bali
        
       2,7
       /5 (3 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Kutan ranta ja Waterbomin vesipuisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Alankomaiden kunniakonsulaatti ja Sveitsin konsulaatti ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Bali Garden Beach Resort
       Bali Garden Beach Resort

       Bali Garden Beach Resort

       Jalan Kartika Plaza, Kuta, Bali
         
        4,2
        /5 (4 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Kutan ranta ja Beachwalk sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Legianin ranta ja Double Six -ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Swiss-Belinn Legian 32 €
        Swiss-Belinn Legian

        Swiss-Belinn Legian

        Jl. Padma Utara, Legian, Bali
          
         4,0
         /5 (3 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Double Six -ranta ja Legianin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seminyakin ranta ja Kutan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Bali

         The Bandha Hotel & Suites 111 €
         The Bandha Hotel & Suites

         The Bandha Hotel & Suites

         Jl. Padma Utara, Legian Kaja, Legian, Bali
           
          4,5
          /5 (6 arvostelua)
          4.5 kautta 5.0

          Double Six -ranta ja Legianin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Beachwalk sijaitsee 2,4 kilometrin päässä.

          TS Suites Bali 125 €
          TS Suites Bali

          TS Suites Bali

          Jl. Nakula No. 18, Seminyak, Bali
            
           4,7
           /5 (6 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           DMZ Balin 3D-taidemuseo, Seminyakin ranta ja Double Six -ranta sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Legianin ranta ja Jalan Laksmana -katu ovat myös 3 kilometrin päässä.

           Cicada Luxury Townhouses 152 €
           Cicada Luxury Townhouses

           Cicada Luxury Townhouses

           Jl Pura Telaga Waja, Petitenget, Seminyak, Bali
             
            4.5 kautta 5.0

            TAKSU Bali Gallery, Seminyakin ranta ja Jalan Laksmana -katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan huoneistohotellista. Seminyak Squaren ostoskeskus ja Double Six -ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

            Double-Six Luxury Hotel Hae hinnat
            Double-Six Luxury Hotel

            Double-Six Luxury Hotel

            No.66 Double Six Beach, Seminyak, Bali
              
             5,0
             /5 (2 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             Double Six -ranta ja Seminyakin ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Legianin ranta ja Kutan ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Bali

             Parhaat hotellit kohteen Bali eri alueilla

             Legianin kaupungin keskusta

             Jimbaran Bay

             Seminyakin keskusta

             Kutan keskusta

             Padma

             Pohjois-Legian

             Ubudin keskusta

             Sunset Road

             Laksmana

             BTDC

             Batu Bolong

             Bukit

             Berawa

             Kartika Plaza

             Drupadi

             Raya Kuta

             Dewi Sri

             Umalas

             Hotellit Balilla – tapahtumarikkaalla saarella

             Osana Indonesiaa, Balin saari muodostaa oman provinssinsa noin neljän miljoonan vakituisella asukkaalla. Tällä tapahtumia ja tekemistä täynnä olevalla saarella tekemistä ja nähtävää riittää takuuvarmasti. Trooppinen Bali on ihanteellinen matkakohde niille, jotka haluavat lomaltaan auringonpaistetta ja loputtoman pitkiä rantoja, sekä myös niille, jotka haluavat nähdä ja kokea Kaakkois-Aasian luontoa, eläimistöä ja monikulttuurisuutta.

             Bungalow-asumista ja luksushuoneita

             Bali tarjoaa vierailijoilleen uskomattoman laajan hotellitarjonnan, josta jok’ikinen matkailija löytää varmasti itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon hienon loman ajaksi. Hotellit Balilla sijaitsevat pääasiassa joko itse pääkaupunki Denpasarissa tai saaren eteläkärjessä. Toki majoitusvaihtoehtoja löytyy myös muutamia saaren pohjois- sekä keskiosista, esim. Seminyakin vauraalta alueelta. Hotellit Balilla ovat saaren suhteellisen pienestä koosta huolimatta melko edullisia, ja suuret vuosittaiset turistivirrat takaavat laadun ja palveluiden toimivan kokonaisuuden. Balilta löytyy kuitenkin hotelleja täysin erilaisiin majoitustarpeisiin ja mieltymyksiin. Vierailijana voit kokeilla bungalow-asumista veden äärellä tai vaikkapa viiden tähden luksussviittiä pääkaupungin keskustan sykkeessä. Hinnoiltaan Balin hotellit vastaavat esimerkiksi Thaimaan Koh Changinhintatasoa. Balille ei voi hotellihintojen puolesta suositella yhtä ja oikeaa vuodenaikaa, hintojen ollessa melko tasaiset ympäri vuoden. Sään puolesta ihanteellisin matkustusaika on ehkä hieman yllättäen kesäisin noin huhtikuusta syyskuuhun, sillä silloin alueella vallitsee niin sanottu kuiva kausi. Toki saarella voi hyvin vierailla muinakin vuodenaikoina, noin 30 asteen vuotuinen keskilämpötila ei ainakaan jätä ketään kylmäksi.

             Surffausta, historiaa ja ruokaherkkuja

             Balia ei turhaan kutsuta yhdeksi surffareiden paratiiseista, sillä ympärivuotinen trooppinen ilmasto ja tasaiset Kaakkois-Aasian tuulet tarjoavat lainelautailua rakastaville tai muuten vaan lajista kiinnostuneille ihanteelliset olosuhteet laineista nauttimiseen. Yksi suosituimmista surffispoteista on saaren eteläkärjessä sijaitseva Uluwatu, jossa niin kokeneet kuin hieman kokemattomammatkin surffaajat voivat testata taitojaan. Uluwatu tarjoaa matkailijoille myös upean näkymän jyrkänteelle rakennetuista ravintoloista, joissa voi nauttia upeasta paikallisesta kalaisesta ruokatarjonnasta. Kivenheiton päässä rannasta sijaitsee Uluwatun upea temppeli, joka on erittäin kuuluisa varastelevista apinoistaan. Saaren parhaimmat – ja suosituimmat – rannat löytyvät eteläkärjestä: Kuta Beach, Sanur, Jimbaran ja Nusa Dua kutsuvat matkailijoita vierailulle useita kilometrejä pitkine hiekkarantoineen. Hotellit Balilla ovat useasti erilaisten vierailijoiden suosiossa, esim. Nusa Duassa käy matkailjoita, joita houkuttelevat tasokkaat lomakylät ja hyvät palvelut. Sanur Beach ja Jimbaran Bay ovat viime aikoina olleet vanhempien ihmisten ja lapsiperheiden kestosuosikkeja, sillä niissä aallot ovat alhaisempia ja iltaelämä verrattain hiljaista. Kuta Beach on ehdoton nuorison hittipaikka, sillä suuret aallot, lukuisat putiikit ja vilkas yöelämä tarjoavat matkailijoille kokonaisvaltaisen lomaelämyksen.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Bali

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.