Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Varatuimmat hotellit Boston

123 €
Hyatt Regency Boston

Hyatt Regency Boston

4.0 kautta 5.0 One Avenue De Lafayette, Boston, MA
Hyatt Regency Boston on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boston Opera House. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 502 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
130 €
Boston Park Plaza

Boston Park Plaza

4.0 kautta 5.0 50 Park Plaza at Arlington Street, Boston, MA
Boston Park Plaza on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copley Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1060 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja älytelevision.
92 €
Archer Hotel Boston/Burlington

Archer Hotel Boston/Burlington

4.0 kautta 5.0 18 3rd Avenue, Burlington, MA
Archer Hotel Boston/Burlington on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Burlington Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 147 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
131 €
Revere Hotel Boston Common

Revere Hotel Boston Common

4.0 kautta 5.0 200 Stuart St, Boston, MA
Revere Hotel Boston Common on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copley Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 356 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
123 €
The Bostonian Boston

The Bostonian Boston

4.0 kautta 5.0 26 North St, Boston, MA
The Bostonian Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Freedom Trail. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kuntoklubin ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 201 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
144 €
Loews Boston Hotel

Loews Boston Hotel

4.0 kautta 5.0 154 Berkeley Street, Boston, MA
Loews Boston Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copley Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
155 €
InterContinental Boston

InterContinental Boston

5.0 kautta 5.0 510 Atlantic Ave, Boston, MA
InterContinental Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boston Harbor. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ravintolaa, 4 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 424 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja taulutelevision.
144 €
Hilton Boston Logan Airport

Hilton Boston Logan Airport

4.0 kautta 5.0 One Hotel Drive, Boston, MA
Hilton Boston Logan Airport on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Boston Harbor sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 599 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
65 €
Best Western Plus Waltham Boston

Best Western Plus Waltham Boston

3.0 kautta 5.0 380 Winter Street, Waltham, MA
Best Western Plus Waltham Boston on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bentley College (koulu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 100 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
89 €
Hampton Inn Boston/Peabody

Hampton Inn Boston/Peabody

2.5 kautta 5.0 59 Newbury St, Peabody, MA
Hampton Inn Boston/Peabody on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rebecca Nurse Homestead. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
131 €
Hyatt Regency Boston Harbor

Hyatt Regency Boston Harbor

4.0 kautta 5.0 101 Harborside Drive, Boston, MA
Hyatt Regency Boston Harbor on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New England Aquarium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 270 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
83 €
Courtyard by Marriott Boston Dedham/Westwood

Courtyard by Marriott Boston Dedham/Westwood

3.0 kautta 5.0 64 University Avenue, Westwood, MA
Courtyard by Marriott Boston Dedham/Westwood on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Blue Hillsin hiihtoalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 130 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
135 €
Hyatt Centric Faneuil Hall Boston

Hyatt Centric Faneuil Hall Boston

4.0 kautta 5.0 54-68 Devonshire St, Boston, MA
Hyatt Centric Faneuil Hall Boston on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Freedom Trail. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 163 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
67 €
Crowne Plaza Boston - Woburn

Crowne Plaza Boston - Woburn

3.5 kautta 5.0 15 Middlesex Canal Park, Woburn, MA
Crowne Plaza Boston - Woburn on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Burlington Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 199 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja jääkaapin.
115 €
YOTEL Boston

YOTEL Boston

3.5 kautta 5.0 65 Seaport Blvd, Boston, MA
YOTEL Boston on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boston Harbor. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 326 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Boston

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Boston

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Boston

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Boston? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Boston. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 65 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 155 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Boston?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Boston löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Boston halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 1448 majoitusliikettä kohteessa Boston, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Boston?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Boston verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Boston löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Boston nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Boston

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.