Lennot Ibizan kaupunki

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Ibizan kaupunki

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ibizan kaupunki olivat annetulla aikavälillä 97 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 168 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Ibizan kaupunki vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ibizan kaupunki?

✔️ Lennot kohteeseen Ibizan kaupunki maksavat yleensä 168 €–188 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ibizan kaupunki, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 97 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ibizan kaupunki?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ibizan kaupunki yhdensuuntaiselle matkalle on toukokuussa ja menopaluulennolle huhtikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ibizan kaupunki?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ibizan kaupunki helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ibizan kaupunki saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ibizan kaupunki?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ibizan kaupunki lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ibizan kaupunki?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ibizan kaupunki helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ibizan kaupunki lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ibizan kaupunki sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Vueling Airlines, Iberia, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ibizan kaupunki (IBZ) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ibizan kaupunki (IBZ), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Ibizan kaupunki Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi IBZ
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, Iberia, Lufthansa
Halvin lento 168 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ibizan kaupunki?

Vueling Airlines, Iberia, Lufthansa

Ibizan kaupunki – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Villa White Duke
Villa Ses Vistes
Villas S'argamassa
Om Hotels
Hotel Simbad
Hotel Florencio
Hotel Royal Plaza
Alua Miami Ibiza
Apartamentos San Francisco
Apartamentos Boutique Marsol Ibiza
The lovely Villa Ibiza
Hotel Playasol Maritimo
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Ibizan kaupunki
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.