Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Pelkosenniemi alkaen 36 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Pelkosenniemi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Pelkosenniemi olivat annetulla aikavälillä 36 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 72 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 12.9.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
36 €
Norwegian Air Shuttle
pe 2.7.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
46 €
Norwegian Air Shuttle
su 1.8.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
56 €
Norwegian Air Shuttle
to 1.7.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
58 €
Finnair
ma 20.9. - ma 27.9.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
72 €
Norwegian Air Shuttle
su 20.6.
HEL
Helsinki
KAO
Kuusamo
77 €
Finnair
to 3.6.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
77 €
Finnair
pe 25.6.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
81 €
Finnair
pe 24.9. - ma 27.9.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
82 €
Norwegian Air Shuttle
to 23.12. - la 1.1.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
84 €
Norwegian Air Shuttle
ke 22.12. - ma 27.12.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
92 €
Norwegian Air Shuttle
su 1.8. - pe 13.8.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
102 €
Norwegian Air Shuttle
ma 12.7. - ke 14.7.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
105 €
Finnair
su 19.9. - ma 4.10.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
107 €
Norwegian Air Shuttle

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Pelkosenniemi?

✔️ Lennot kohteeseen Pelkosenniemi maksavat yleensä 72 €–107 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Pelkosenniemi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 36 €. Halpaa lentoa kohteeseen Pelkosenniemi etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pelkosenniemi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Pelkosenniemi on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Pelkosenniemi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Pelkosenniemi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Pelkosenniemi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Pelkosenniemi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Pelkosenniemi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Pelkosenniemi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Pelkosenniemi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Pelkosenniemi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Pelkosenniemi, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Pelkosenniemi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi SOT
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Finnair
Halvin lento 72 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Pelkosenniemi?

Norwegian Air Shuttle, Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.