Pääosion alkuosa

Halvat lennot Tukholma alkaen 117.98 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Tukholmaan

Itämeren tuolla puolen jossakin on maa, jonka pääkaupunki on iloinen Tukholma. Jurot metsäsuomalaiset innostuvat kuin huomaamattaan Tukholman mielettömästä ilmapiiristä. Ruotsinlaivat on jo nähty, joten lähde naapurimaahamme mieluummin lentäen. Hae halvat lennot Tukholmaan vaikka omaa kotikaupunkiasi lähimpänä olevalta kentältä, sillä Ruotsin ykkösmetropoliin liikennöidään Suomesta runsaasti lentoja. Valitse itsellesi sopivimmat lennot Tukholmaan ja tutustu Gamla Stanin syrjäkatuihin sekä Norrmalmin shoppailumahdollisuuksiin. Kertaa kouluruotsia jo ennen matkaa, niin voit sulautua paikallisten joukkoon vaikka Södermalmilla. Tosin ”gudaa” ja ”takskaduhaa” riittävät jo pitkälle, joten etsi itsellesi sopivimmat lennot ebookersista jo tänään ja lähde itse katsomaan, mikä onnellisuuden taika saa tukholmalaisten suut kääntymään aina hymyyn.

Hauska loma Tukholmassa

Suomalaisten harmiksi ruotsalaisten elintaso on aina ollut piirun verran korkeampi mutta ei onneksi niin paljon parempi, että Tukholmassa ei voisi lähteä käymään pienelläkin budjetilla. Yksi parhaita paikkoja säästää on kotoa kohteeseen vievä lento, joten oma reissu kannattaa suunnitella jo etukäteen. Vaihtoehtoja huolellisesti vertailemalla halvat lennot Tukholmaan voivat löytyä yllättävänkin helposti. Varsinaista ykkössesonkia Tukholmassa matkailuun ei ole, vaikka kaupunki näyttääkin parhaat puolensa kesällä, joten helpoiten lentotarjouksia löytää olemalla liikkeellä tarpeeksi ajoissa. Pieni säätövara matkustuspäivissä auttaa myös asiaa, joten jos ennalta mietittyjen lentopäivien hinnat eivät miellytä, kannattaa ebookersin varaussivuilla surffaillessa tarkastaa myös lähipäivien vaihtoehdot. Tukholmaan pääsee Suomesta myös halpalentoyhtiöiden voimin, joten edullinen lento Tukholmaan ei ole pelkkää utopiaa.

Suoralla lennolla Tukholmaan

Harvassa ovat ne kaupungit, joihin on yhtä helppo varata lennot Suomesta kuin Tukholmaan. Kerrankin Helsinki-Vantaan lentoasema ei ole ainoa vaihtoehto ulkomaille suuntaaville reissaajille, sillä Kehä III:n ulkopuolella on lukuisia Tukholma-myönteisiä lentokenttiä. Lento Tukholmaan onnistuu vaivattomasti esimerkiksi Turun, Tampereen tai Vaasan lentoasemalta, sillä kaikista kaupungeista pääsee suoralla lennolla kattavasti palvelevalle Arlandan lentoasemalle. Suorat lennot näistä kaupungeista liikennöi SAS. Jos lentokenttäarvonta ei suosinut ja suoria lentoja Tukholmaan ei liikennöidä juuri sinua lähimmältä olevalta asemalta, niin myös Helsingin kautta kiertäminen on yllättävän nopeaa. Yhden välilaskun sisältävä lento esimerkiksi Oulusta tai Kuopiosta on sähäkkä tapa aloittaa Tukholman-loma, ja kokonaismatka-aika Ruotsiin vaihtelee 3–5 tunnin välillä. Todellinen lottovoitto napsahtaa tietysti niille matkailijoille, jotka ovat jo valmiiksi pääkaupunkiseudulla, sillä heitä hemmotellaan useilla vaihtoehdoilla. Finnair, SAS ja Norwegian kuljettavat lomailijoita ja liikematkailijoita pääkaupunkien välillä aamusta iltaan. Koneessa ehtii tuskin istumaan paikalleen kun on jo perillä, sillä Helsingistä Tukholmaan sukkuloi noin tunnissa.

Vain parasta matkailijoille Arlandan lentoasemalla

Koko Ruotsin lentoliikenteen solmukohta on Tukholmasta noin 45 kilometrin päässä oleva Arlandan kansainvälinen lentoasema (IATA: ARN), jonka vauhti ja vilinä laittavat pään heti mukavasti pyörälle. Tukholman lähimaastossa on myös kolme muuta lentoasemaa, mutta niistä vain Bromman lentoasemalle (IATA: BMA) pääsee suoralla lennolla Helsingistä. Bromma on sinänsä varsin mainio valinta, jos sopiva lento löytyy Finnairilta tai Malmö Aviationilta, koska Malmön kaupungin kupeessa olevalta lentoasemalta pääsee lentokenttäkuljetuksella Tukholman keskustaan 20–30 minuutissa. Flygbussarna veloittaa matkasta noin kahdeksan euroa. Suurin osa Suomesta lähtevistä lennoista saapuu kuitenkin Arlandalle, jolta pääsee näppärästi Tukholman elämysten äärelle. Flygbussarna pitää huolen myös Arlandalle saapuvien matkustajien kuljettamisesta. Aivan Tukholman keskustaan pääsee hieman yli kymmenellä eurolla, ja matka kestää bussilla noin 35–45 minuuttia. Vauhdikkaamman alun lomalle saa valitsemalla Arlanda Express -junan, jolla 20 minuutin matkan hinnaksi tulee noin 30 euroa. Tukholman wau-elämykset odottavat, varaa siis itsellesi mahtava matka jo tänään.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.