Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Karavaanialueet Jordania

198 €
Wadi Rum Bubble Luxotel - Campsite

Wadi Rum Bubble Luxotel - Campsite

2.0 kautta 5.0 Wadi Rum Protected Area, Wadi Rum, Al 'Aqabahin kuvernoraatti
Wadi Rum Bubble Luxotel - Campsite on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 20 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
200 €
Wadi Rum Night Luxury Camp

Wadi Rum Night Luxury Camp

2.0 kautta 5.0 Wadi Rum, Wadi Rum, Al 'Aqabahin kuvernoraatti
Wadi Rum Night Luxury Camp on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadi Rumin suojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 25 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset hygieniatuotteet.
102 €
Aladdin Camp

Aladdin Camp

2.0 kautta 5.0 Ad Diseh, Siq Um Al Tawaqi, Wadi Rum, Aqaba
Aladdin Camp sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadi Rumin suojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 32 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille memory foam -patjalliset sängyt ja sadesuihkupäät.
37 €
Magic Bedouin Star

Magic Bedouin Star

1.0 kautta 5.0 Wadi rum, Wadi rum, Wadi Rum, Aqaba
Magic Bedouin Star on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadi Rumin suojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 1 tähden leirintäalueessa on 15 majoitustilaa. Kaikki majoitustilojen tarjoavat memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Mazayen Rum Camp

Mazayen Rum Camp

2.0 kautta 5.0 Desi Area Wadi Rum, Wadi Rum, Al 'Aqabahin kuvernoraatti
Mazayen Rum Camp on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadi Rumin suojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 2 tähden leirintäalueessa on 60 majoitustilaa 1 kerroksessa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Arabian Nights Bedouin Camp

Arabian Nights Bedouin Camp

1.0 kautta 5.0 Wadi Rum Protected Area, Wadi Rum, Al 'Aqabahin kuvernoraatti
Arabian Nights Bedouin Camp on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadi Rumin suojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 1 tähden leirintäalueessa on 10 majoitustilaa.
69 €
Sharah Luxury Camp

Sharah Luxury Camp

2.0 kautta 5.0 Wadi Rum-Al Disah, Wadi Rum, Al 'Aqabahin kuvernoraatti
Sharah Luxury Camp sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadi Rumin suojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 36 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
Hae hinnat
Wassaif Camp

Wassaif Camp

1.5 kautta 5.0 Albida Little Petra, Wadi Musa
Wassaif Camp sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petra. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä 1,5 tähden leirintäalueessa on 20 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille jääkaapit ja mikroaaltouunit.
Hae hinnat
Captain's Desert Camp

Captain's Desert Camp

2.0 kautta 5.0 Ad-disi, Wadi Rum
Captain's Desert Camp on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadi Rumin suojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 65 majoitustilaa 1 kerroksessa.

Kohteen Jordania Karavaanialueet – ikimuistoinen loma perheen kanssa

Jos haluat lomaltasi upeita muistoja, tällöin kohteen Jordania Karavaanialueet ovat täydellinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheiden lomailuun, sillä ilmapiiri on rento ja hintataso edullinen. Perheen kesken vietetty aika onkin loman parasta antia. Päivisin on mukava tutustua kohteen Jordania luontoon, ja iltaisin pimeän laskeuduttua voi esimerkiksi grillailla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Tällaisista lomapäivistä jää ihania muistoja pitkäksi aikaa.

Karavaanialueet tarjoavat myös monia muita ajanviettomahdollisuuksia. Näihin voivat kuulua esimerkiksi pelihuoneet, uima-altaat, leikkikentät ja ravintolat, joten aika ei käy pitkäksi, kun vietätte lomaa kohteessa Jordania.

Kohteen Jordania Karavaanialueet – vietä loma ulkoilmaelämästä nauttien

Jos haluat sisällyttää lomaasi seikkailua ja ulkoilma-aktiviteetteja, kohteen Jordania Karavaanialueet saattaisivat olla sinulle oikea vaihtoehto majoituspaikaksi. Ne sopivat hyvin myös lapsiperheiden lomanviettopaikaksi ja sijaitsevat yleensä rauhallisemmassa ympäristössä kuin perinteiset hotellit. Pääset siis nauttimaan kohteen Jordania luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta aivan majoituspaikkasi läheisyydessä. Mukaan kannattaakin ottaa kävelyretkille sopivat varusteet.

Kohteen Jordania Karavaanialueet – katso parhaat tarjoukset

Jos suunnittelet lomaa pienemmällä budjetilla, kohteen Jordania Karavaanialueet ovat sopiva vaihtoehto. Palveluissa ja varustuksessa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden tarpeet, ja yöpymiseen on erilaisia vaihtoehtoja telttamajoituksesta lomamökkeihin. Ja mikä parasta, majoittuminen on edullista isoihin hotelleihin ja lomakeskuksiin verrattuna. Myöskään lomabudjettiin ei tarvitse varata paljoa rahaa, sillä luonnossa vietetty aika ei maksa mitään.

Löydä ebookersilta kohteen Jordania parhaat Karavaanialueet

Aloita matkan suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta löydät kohteen Jordania parhaat Karavaanialueet. Käytä majoituksen etsimisessä apuna haku-asetuksia ja kätevää karttatoimintoamme, joilla voit rajata vaihtoehtoja. Kartan avulla löydät helposti kohteesta Jordania toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot ja näet niiden sijainnin. Jos haluat jättää arkipäivän kiireet taaksesi tai lähteä ikimuistoiselle lomalle perheen kesken luonnon rauhaan, asuntovaunualueella vietetty loma on täydellinen ratkaisu tähän.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.