Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Keski-Katalonia

60 €
Urbi Apartments

Urbi Apartments

3.0 kautta 5.0 Carrer Codinella 9, Manresa, Barcelona
Urbi Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee juna-/metroaseman yhteydessä, ja Carrer del Balçin museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1789 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 47 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
65 €
Hotel Restaurant Guilleumes

Hotel Restaurant Guilleumes

2.0 kautta 5.0 C/ Escoles , 5, Monistrol de Montserrat
Hotel Restaurant Guilleumes on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Montserratin luostari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Celler Colltor

Celler Colltor

3.0 kautta 5.0 Cami de Vic s/n, Santa Maria d'Oló, Barcelona
Celler Colltor tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
70 €
Mas Postius

Mas Postius

3.0 kautta 5.0 Mas Postius s/n Bústia 5, Muntanyola
Mas Postius tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden maalaistalossa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Torre Castell de Mejanell

Torre Castell de Mejanell

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Castell de Sant Guim de la Plana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kokoushuoneet ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
80 €
Berga Resort - Camp Site

Berga Resort - Camp Site

1.0 kautta 5.0 E-9 C16 Km 96 3-salida 95, Berga, Barcelona
Berga Resort - Camp Site sijaitsee lähellä kohdetta Santa Maria de Queraltin pyhäkkö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 1 tähden leirintäalueessa on 50 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
99 €
Vila Caelus Masia Boutique

Vila Caelus Masia Boutique

3.5 kautta 5.0 Vila Caelus Masía Boutique, Rubió, Barcelona
Vila Caelus Masia Boutique tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden maalaistalossa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
95 €
Parador de Cardona

Parador de Cardona

4.0 kautta 5.0 Castell de Cardona, s/n, Cardona, Barcelona
Parador de Cardona on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardonan linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Casa Rural L'Avellana

Casa Rural L'Avellana

4.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Platja-jardí d'Ogern. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kokoushuoneet. Tässä 4 tähden loma-asunnossa on 7 kotia. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
51 €
Alberg Abat Oliba

Alberg Abat Oliba

3.0 kautta 5.0 PLAZA ABAT OLIBA SN, Monistrol de Montserrat
Alberg Abat Oliba sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Montserratin luostari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hostalissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Casa Les Germanes

Casa Les Germanes

3.5 kautta 5.0 Carrer Major, 11, Ribera d'Ondara
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Sant Pere el Grosin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kirjasto. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja DVD-soittimen.
138 €
Mas Albereda

Mas Albereda

4.0 kautta 5.0 Avinguda Sant Llorenç, 68, Sant Julia de Vilatorta
Mas Albereda sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Casa Museu Verdaguer. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.
75 €
Parador De Vic Sau

Parador De Vic Sau

4.0 kautta 5.0 Paraje el Bac de Sau., Ctra. de Tavèrnoles km 10, Les Masies de Roda, Barcelona
Parador De Vic Sau on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Morro de l'Abella. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
104 €
Hotel Món Sant Benet

Hotel Món Sant Benet

4.0 kautta 5.0 Camí de Sant Benet s/n, Sant Fruitos de Bages, Barcelona
Hotel Món Sant Benet on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sant Benet de Bagesin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 87 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Apartamentos Montserrat Abat Marcet

Apartamentos Montserrat Abat Marcet

3.0 kautta 5.0 Plaza Abat Oliba, S/n, Monistrol de Montserrat, Barcelona
Apartamentos Montserrat Abat Marcet on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Montserratin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 92 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Keski-Katalonia

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Keski-Katalonia

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Keski-Katalonia

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Keski-Katalonia? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Keski-Katalonia. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 51 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 138 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Keski-Katalonia?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Keski-Katalonia löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Keski-Katalonia halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 543 majoitusliikettä kohteessa Keski-Katalonia, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Keski-Katalonia?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Keski-Katalonia verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Keski-Katalonia löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Keski-Katalonia nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Keski-Katalonia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.